Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Zdjęcia, filmy itp. związane z żużlem
9 mar 2009, o 13:52
|
Re: "Stalowa" twórczość :) |
|
arav
|
Junior |
|
|
ten link na rapidzie już nie działa czy da się z tym coś zrobić?
|
|
11 mar 2009, o 12:03
|
|
Tata Trey`a
|
Junior |
|
|
Jeszcze raz umieszczę ten film na rapidzie. Ale jak Ci nie przeszkadza, to wcześniej możesz odebrać nieocenzurowana wersje u Pana Jacka w klubie . Dziś „podeślę” mu jeszcze kilka płytek ….
_________________ http://patrz.pl/mp3/frustrat-song-2 ..."To Tata Trey'a facet z jajami, który ma w du..pie i łupie prawdą,szyderę wali z nich ile wlezie, szkoda ze bardziej po nich nie jedzie"...
|
|
|
|
22 mar 2009, o 22:01
|
|
PawelK
|
Ligowy debiutant |
|
|
|
Nie mogę sie już doczekać, żeby popstrykać żużloków na torze więc "grzebie" w starych zdjeciach i z nudów .... Na stronie Stali jest dział Multimedia i tak kilka tapet z motorkami. Pomyślałem, że zrobie tapetę taką bardziej hmmmm.. techniczną (?) Może się komuś będzie podobac Pozdrawiam PawelK
_________________ "Coraz częściej mam wrażenie, że ludzie właściwie widzą to, co chcą widzieć, wiedzą to, co chcą wiedzieć, i jeśli rzeczywistość z tym się nie zgadza, to tym gorzej dla rzeczywistości."
|
|
30 mar 2009, o 23:26
|
|
Mateo25
|
Szkółkowicz |
|
|
Witam mam taką proźbe czy mógłby ktos wysłc mi na poczte jak największy herb STALI. bardzo prosze i z góry dziekuje.PZDR. o to e-mail smateusz25@buziaczek.plNajlepiej jak by herb był rozdzielczosci 800x600 lub większej.
|
|
31 mar 2009, o 14:23
|
|
Mateo25
|
Szkółkowicz |
|
|
Dzięki wielkie właśnie o takie cos mi chodziło
|
|
7 cze 2009, o 20:56
|
|
Mateo25
|
Szkółkowicz |
|
|
Witam czy ktoś potrafi zrobic projekt koszulki w wektorach. bo ja nie wiem o co chcodiz . bardzo prosze o pomoc z góry dzięki.
|
|
|
|
25 cze 2011, o 06:29
|
|
dawspeed
|
Junior |
|
|
|
Pewnie temat juz nie aktualny ale ja robie w wektorach.. Mam pytanie do wszystkich i prośbe, żenię sie w sierpniu i chciałbym swojej przyszłej żonie jakoś dać znać, że bierze ślub nie tylko ze mną ale tez z całym żużlem, bo życie bez speedwaya to nie życie, mam pomysł tylko nie wiem jak to wykonać, chciałbym pożyczyć od kogos motor żużlowy na jeden wieczór i podczas wesela ktoś ze znajomych zrobiłby coś ala zaslubiny z żużlem przepasając nasze dłonie szalikiem Stali i wypowiadając przysiegę. Bajer byłby jakby ten ktos jeszcze był w kewlarze I szukam jakiegos fajnego tekstu na przysięgę typu: Ja .... swiadoma praw i obowiązków związanych z zawarciem małżeństwa z wiernym kibicem żużla, przysięgam nie odmawiać nigdy męzowi wychodzenia na zawody żużlowe, treningi i inne imprezy z tym pieknym sportem związane... oglądania go w tv całą rodziną. Obiecuję także, wychować nasze dzieci w wierze żużlowej i miłości do jednego klubu. W przypadku gdy nasze ratorosle będą chciały uprawiać ten sport nie będę mieć przeciwskazań, wręcz będę ich zawsze wsperać. A ja mąż obiecuję że kazdego dnia gdy będą się odbywać zawody żużlowe będę brał Cie żono ze sobą, a jeśli wolą Twoją bedzie pójscie z koleżankami na miasto udostepnie ci karte płatniczą z zawartoscia do 200zł. Każdą nedzielę przed zużlem odżucę jakąkolwiek prace domową i poswiece sie naszej rodzinie. NIe jestem poeta i chcialbym to jakos wszystko ladnie ubrac w slowa... moze ktos pomoże? Z góry dzięki!
|
|
|
|
27 cze 2011, o 14:49
|
|
dawspeed
|
Junior |
|
|
|
Hehe dzieki za zyczonka i pomoc pogadam faktycznei cos z Maćkiem i Dawidem moze sie uda.. choc pozyczyc taki sprzet to sam bym sie zastanawial Pozdrowka
|
|
27 cze 2011, o 15:06
|
|
Rider
|
Uczestnik GP |
|
Dołączył: 28 kwi 2008, o 16:18 Skąd: Hetmańska 69 Posty: 1181
|
Pożycz od Kreta Obawiać się nie będzie miał czego bo i tak ma złom.
|
|
|
|
|
|
7 wrz 2011, o 01:49
|
|
dawspeed
|
Junior |
|
|
|
No i juz po slubie udalo sie zalatwic motor od Pana Zygmunta z Gór-Hutu i kewlar z obiciami od Dawida Lamparta Super wszystko wyszlo i Zona oczywiscie powiedziala "TAK" Przysiega koncowa brzmiala: Ja Agnieszka świadoma praw i obowiązków związanych z zawarciem małżeństwa z wiernym kibicem żużla, przysięgam: - nie odmawiać nigdy męzowi wychodzenia na zawody żużlowe, treningi i inne imprezy z tym pieknym sportem związane... - będziemy całą rodziną oglądać mecze w tv. Obiecuję także, wychować nasze dzieci w wierze fair play żużla i miłości do jednego klubu. W przypadku gdy nasze ratorośle będą chciały uprawiać ten sport, nie będę mieć przeciwskazań, wręcz będę ich zawsze wspierać. A ja Dawid obiecuję że kazdego dnia gdy będą się odbywać zawody żużlowe będę brał Cie żono ze sobą, a jeśli wolą Twoją bedzie spotkać się z koleżankami w spa lub póść na zakupy udostepnie ci kartę płatniczą z limitem do 1000 zł. W każdą nedzielę przed zużlem odrzucę jakąkolwiek pracę i poswiece sie naszej rodzinie i przyrzekam, że uczynię wszystko aby nasze małżeństwo, było zgodne, szczęśliwe i trwałe A o to kilka zdj : Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 7 wrz 2011, o 11:17 przez dawspeed, łącznie edytowano 1 raz
|
|
|
|
7 wrz 2011, o 01:56
|
|
DKW-500
|
Medalista GP |
|
|
Dołączył: 1 sie 2004, o 14:43 Skąd: Dampf Kraft Wagen Posty: 2208
|
Gratuluję pomysłu i realizacji!!! A tak swoją drogą - może jakiś nowy rytuał zaszczepisz... Jesteś pierwszy!
_________________ “Posłuchaj, synu. Jest takie coś, co nazywa się honorem. Jeżeli będziesz miał z kimś do czynienia, mów mu prawdę, a wtedy i on będzie musiał powiedzieć ci prawdę, chyba że jest człowiekiem bez honoru. Opiekuj się innymi tak, jakbyś chciał, żeby oni tobą się opiekowali. A jeśli ktoś nie ma honoru, unikaj jego towarzystwa, bo w przeciwnym razie sam nie pozostaniesz bez skazy. Pamiętaj, ludzie dzielą się na tych, którzy mają honor, i tych, którzy go nie mają."
|
|
|
|
18 kwi 2014, o 13:36
|
|
Krynio
|
Solidny ligowiec |
|
|
|
Odświeżam temat. Moja-"Stalowa" twórczość. Zapraszam do poczytania pierwszego numeru "Wiraż.Magazyn Speedway Grand Prix". Miłej lektury. Do pobrania pod adresem: www.chomikuj.pl/J88
26 maja 2015, o 13:14
|
|
jaroslaw13
|
Szkółkowicz |
|
|
Nie działa ten chomik, weź jeszcze raz dodaj plik do pobrania.
|
|