Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Wszystko o Stali Rzeszów
24 wrz 2016, o 17:12
|
Re: Karol Baran - Stal Rzeszów 2016 |
|
StrzyStal
|
Junior |
 |
|
Jednym z nielicznych pewnie plusów ostatnich dwóch sezonów był powrót Carlosa do domu. Widać, że gość bardzo utożsamia się z klubem i kibicami i mu najzwyczajniej w świecie zależy. Po latach znów jest chyba najbardziej lubianym wśród kibiców zawodnikiem drużyny. Teraz bardzo pomaga Patrykowi Wojdyle i to jest fajne. Tylko że biorąc pod uwagę to jaki w tym gościu był potencjał (chyba największy talent pośród rzeszowskich wychowanków od ponad dwóch dekad, jeśli nie dłużej) to trzeba przyznać, że trochę szkoda, że tej średniej blisko 2 nie czesze regularnie od kilku lat w Ekstralidze. Jednym z priorytetów na sezon 2017 (obok Lampartów) powinno być przedłużenie umowy z Karolem (ale jakoś nie wyobrażam sobie, że mogłoby go w następnym sezonie w Rzeszowie zabraknąć).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
11 kwi 2017, o 11:00
|
|
Jasiek
|
Legenda |
 |
 |
|
Karol na swoim facebookowym profilu Cytuj: Pewnie wielu z Was zdążyło już przeczytać internetowe rewelacje na mój temat. Jak widzicie ktoś skutecznie działa abym sobie nie pojeździł w tym roku W zeszłym sezonie przejechałem 9 sparingów(nie meczów, bo nikt mi za nie nie zapłacił) to zrobiono ze mnie zdrajcę. Zdążyłem już przywyknąć do słów "prezesów" i wiem, że umowy i zaufanie są teraz mało warte. Aktualnie nie ma żadnych przeciwwskazań co do moich startów. Mogę jeździć i chce jeździć. Ostateczne zdanie nie należy jednak do mnie. Ja ze swojej strony zrobiłem wszystko, co na ten moment mogłem. A ze sprawą, o której mówi się w kuluarach mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że nie mam nic wspólnego Podobaja mi sie slowa na temat "prezesow". Pech Karola polega na tym, ze trafil z jednego nieudanego klubu do drugiego nieco bardziej udanego, ktory ma jednak fatalna historie stabilnosci finansowej.
_________________ Regards from Sydney Jasiek vel. Dom J.
"We all change. When you think about it, we're all different people, all through our lives. And that's ok, that's good. You've gotta keep moving. So long as you remember all the people that you used to be" - Dr Who, "The Time of the Doctor"
|
|
|
|
11 kwi 2017, o 12:47
|
|
karolcia
|
Uczestnik GP |
 |
 |
Dołączył: 19 kwi 2003, o 23:24 Skąd: z Rzeszowa, ze Stali Posty: 1602
|
Jasiek napisał(a): ze trafil z jednego nieudanego klubu do drugiego nieco bardziej udanego, ktory ma jednak fatalna historie stabilnosci finansowej. Historia historią, po resecie jednak inaczej to wygląda, chyba że w ubiegłym roku zdążyli spaść poniżej zera
|
|
11 kwi 2017, o 15:23
|
|
mazi84
|
Junior |
 |
|
A o czym w takim razie mówi się w kuluarach?
|
|
|
|
11 kwi 2017, o 22:51
|
|
Jasiek
|
Legenda |
 |
 |
|
Cytuj: Ale to znaczy, że co? Że nie chcieli mu zapłacić za sparing? Nie, to oznacza, ze sposrod meczow, ktore przejechal w zeszlym sezonie, za 9 mu do tej pory nie zaplacono, wiec jest to troche jak sparingi, za ktore normalnie zaplaty sie nie otrzymuje.
_________________ Regards from Sydney Jasiek vel. Dom J.
"We all change. When you think about it, we're all different people, all through our lives. And that's ok, that's good. You've gotta keep moving. So long as you remember all the people that you used to be" - Dr Who, "The Time of the Doctor"
|
|
|
|
|
|
12 kwi 2017, o 13:24
|
|
KibicRzeszowa
|
Uczestnik GP |
 |
 |
|
Cytuj: W związku z pojawiającymi się pytaniami kibiców odnośnie absencji Karola Barana w ostatnich sparingach, pragniemy poinformować, iż na tę chwilę z przyczyn niezależnych od nas, zawodnik ten nie może reprezentować barw naszego klubu. Okoliczności, jakie pojawiły się w ostatnich dniach, na ten moment uniemożliwiają naszą dalszą współpracę. Przyczyną rozstania nie są rozliczenia finansowe pomiędzy klubem a zawodnikiem, czy też poziom sportowy zawodnika, który był jak najbardziej prawidłowy. Jednocześnie informujemy, że nie jest naszą intencją dezinformowanie Państwa, a milczenie w tej sprawie wynika z ustaleń pomiędzy klubem a zawodnikiem. https://www.facebook.com/wlokniarz.czes ... 07/?type=3Może Karol do Rzeszowa? 
|
|