Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Wszystko o Stali Rzeszów
|
|
|
|
29 sie 2020, o 20:50
|
Re: V kolejka: Rawicz - Rzeszów (29.08.2020 r.) g. 11:45 |
|
mazi84
|
Junior |
 |
|
Mecz oglądałem na żywo z rawickich trybun  Na żywo najlepsze wrażenie zrobił na mnie Patrick Hansen. Sposób prowadzenia taktyczny meczu dla mnie niezrozumiały. Wyglądało to jakby z góry założono kalkulowaną porażkę. A chłopaki jedźta sobie Atmosfera w parku maszyn też jakaś taka mętna. Najwięcej widać było kierownika Dziopaka Czy jest możliwość, że Patryk Rolnicki ma gwarancję startów zapisaną w kontrakcie? Z tego co pamiętam brak takiego zapisu spowodował brak Patryka w Krośnie. Jeżeli by tak było to trochę popłyneliśmy 
|
|
|
|
|
|
30 sie 2020, o 11:56
|
Re: V kolejka: Rawicz - Rzeszów (29.08.2020 r.) g. 11:45 |
|
karolcia
|
Uczestnik GP |
 |
 |
Dołączył: 19 kwi 2003, o 23:24 Skąd: z Rzeszowa, ze Stali Posty: 1603
|
Czosek napisał(a): Przyznam, że nie mam ochoty wertować przepisów - rezerwa Stojanowki za Majchera "zużywała" rezerwy seniorskie? Określona była jako taktyczna, a nie zwykła, a ja dawno regulaminów nie czytałem i trochę w nomenklaturze kuleje. Co znaczy że "zużywała" rezerwy seniorskie? Była to rezerwa taktyczna za juniora, jaką można zastosować właśnie wyłącznie za juniora.
_________________ Marsz marsz Dąbrowski, z ziemi polskiej do Wolski
|
|