Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Luźne rozmowy na luźne tematy
8 lis 2009, o 14:38
|
Re: Dobre kino, dobry film ... |
|
Trick
|
Uczestnik GP |
 |
 |
|
5 seria Supernaturala jest naprawde niezła  O wiele lepsza od 4  A dwa ostatnie odcinki były mega  Doktor Sexy buahahahaha No i parodia CSI  Naprawde, polecam ten serial  A co do filmów to świetnym okazał się Paranormal Activity  Polecam !:D No i polecam bardzo strone www.cinemak.pl !!
_________________ Po nieodpuszczeniu Miedziakowi przez Kuciape w Toruniu : "Stworzyliśmy potwora"
|
|
11 lis 2009, o 15:35
|
|
bubu
|
Uczestnik GP |
 |
|
W 11 odcinku 3 serii 39 i pół są urywki z derbów Ziemi Lubuskiej, Falubaz - Stal Gorzów. Jakoś inaczej sobie wyobrażałem, bo większość to są zwykłe jazdy na treningu ale zawsze to miło zobaczyć ukochany sport w serialu.
|
|
|
|
|
|
12 lis 2009, o 22:54
|
|
navigator
|
Medalista GP |
 |
 |
Dołączył: 6 sty 2007, o 12:06 Skąd: Rzeszów B4/Glasgow Posty: 2026
|
bubu napisał(a): W 11 odcinku 3 serii 39 i pół są urywki z derbów Ziemi Lubuskiej, Falubaz - Stal Gorzów. Jakoś inaczej sobie wyobrażałem, bo większość to są zwykłe jazdy na treningu ale zawsze to miło zobaczyć ukochany sport w serialu. Obejrzałem i...naprawdę zaj  cie uchwycona w krótkim czasie atmosfera derbów (oprawa, przyśpiewki, urywki z parku maszyn itp.) - przypomniały mi się czasy meczów przy H69 z...2007r P.s. wiele filmików z opraw żużlowych krąży w internecie, ale najlepsze są właśnie te organizowane przez kibiców "przenajświętszych" don beny  o tematyce "więziennej" tak na szybko co mi sie przypomina to zobacz jeszcze "Skazaniec", "Wykonać wyrok" oraz "Skazany na piekło" - naprawdę warto 
_________________ II miejsce Typer Liga 2018

|
|
|
|
3 gru 2009, o 14:38
|
|
_don_beny_
|
Junior |
 |
 |
|
Siema.  Potrzebuję tytułu filmu, najlepiej jakiejś nowości, żeby przyciągnąć dużo osób do Klubu Filmowego, który właśnie rozkręcam w szkole. Na pierwszym spotkaniu oglądaliśmy '2012', było mało osób przez przesunięcie projekcji o pół godziny ze względu na problemy sprzętowe - projektor, brak kodeków w szkolnych kompach... Jutro kolejny seans, a ja wciąż nie wiem czym by właśnie zachęcić ludzi ze szkoły do przyjścia i obejrzenia, a potem wymienienia się paroma słowami w dyskusji. Zastanawiam się nad Galeriankami... choć wolałbym coś bardziej ambitnego, co jednak nie zanudzałoby publiczności. Pomóżcie! Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
|
|
|
15 gru 2009, o 22:50
|
|
NoBi
|
Weteran |
 |
Dołączył: 2 maja 2003, o 09:59 Skąd: Stadion Stali :) Posty: 3491
|
Co do Dextera to jest jedyny serial który z każdym kolejnym sezonem jest coraz lepszy Teraz tylko czekać na 5 sezon, który pojawi się na przełomie września i października przyszłego roku.. 

Wyjazdy: Sezon 2009 - Rybnik, Sezon 2008 - Toruń, Zielona Góra, Tarnów, Krosno, Tarnów, Gdańsk Sezon 2007 - Tarnów,Częstochowa,Wrocław, Wrocław GP (Leszno), Torun,Krosno MDMP,Leszno,Tarnów, Wrocław Sezon 2006 -Tarnów,Rybnik,Krosno,Wrocław Sezon 2005 - Krosno,Tarnów,Rybnik,Ostrów,Lublin Sezon 2004 - Tarnów,Krosno,Lublin,Gniezno,Gorzów,Czestochowa Sezon 2003 - Debrecen, Chorzów
|
|
|
|
|
|
18 gru 2009, o 22:14
|
|
Trick
|
Uczestnik GP |
 |
 |
|
Widze Dude że lubimy podobne seriale  Dex jest genialny, nieszablonowy i aż się wierzyć nie chce jak dobry. Tylko, co do Supernaturala, trzecia i czwarta seria były słabsze od pierwszej i drugiej  anioły,demony - ja wolałem poltegistery, czarownice i inne klątwy  Pierwsza i druga seria były totalnie inne, tam nigdy nie wiedziałeś o czym będzie odcinek, a 3/4 odcinka było poświęcone na znalezienie tego czegoś. Jak dla mnie to było najfajniejsze;) 5 seria jest ok, ale i tak nie można jej porównać z tamtymi dwoma  Jak by nie było, Supernatural i Dex są zajebiste  Apropo, nie wiem czy tak moge ale polecam strone www.cinemak.pl -> raz płaci się 10zł za rejestracje a potem milion filmów/seriali (między innymi 4 serie SN) są twoje bez ściągania.
_________________ Po nieodpuszczeniu Miedziakowi przez Kuciape w Toruniu : "Stworzyliśmy potwora"
|
|
|
|
22 gru 2009, o 21:55
|
|
bubu
|
Uczestnik GP |
 |
|
Witam! Mam prośbę, poszukuję filmu "Janosik. Prawdziwa historia". Może ktoś jakieś linki albo stronkę podesłać Z góry dzięki 
|
|
25 lut 2010, o 21:45
|
|
Tommy
|
Uczestnik GP |
 |
 |
|
Chciałbym oglądnąć film pt. POZA UKŁADEM tylko coś nie moge znaleźć w necie. Może ma ktoś na dysku i z przyjemnościa wrzuci na rapida  lub może zna linka z tym filmem?
_________________ ZAWSZE I WSZĘDZIE STAL RZESZÓW NAJLEPSZA BĘDZIE!!!
|
|
|
|
1 kwi 2010, o 23:41
|
|
Jasiek
|
Legenda |
 |
 |
|
Obejrzalem Star Trek XI jako ze jestem fanem Star Trekow. Trzeba przyznac, ze w czasie, gdy mamy za soba juz 10 filmow i blisko 1000 odcinkow owej sagi, tworcy filmu wpadli na dosc orginalny pomysl. Co prawda troche to sie kloci z paroma rzeczami z orginalnej serii, no ale stylem Star Trekowym zawsze mozna wytlumaczyc, ze to dzieje sie w rownoleglym swiecie (i chyba tak tez to tlumacza tworcy owego filmu). No bo tak - Chekov dolacza do Enterprise, gdy Kirk jest juz kapitanem, a w filmie dolaczyl, zanim nim zostal. Cpt Pyke wiekowo jest starszy od Spocka w tym filmie, a w serialu bylo wyraznie odwrotnie. Troche tez inaczej wyglada historia wyladowania na wozku inwalidzkim przez Pyke'a. No i w koncu zniszczenie planety Vulcan, ktore mialo miejsce w filmie, a nie mialo miejsca w serialu.
Mimo wszystko, polecam. Ciekawe spojrzenie na postacie Kirka i Spocka.
_________________ Regards from Sydney Jasiek vel. Dom J.
"We all change. When you think about it, we're all different people, all through our lives. And that's ok, that's good. You've gotta keep moving. So long as you remember all the people that you used to be" - Dr Who, "The Time of the Doctor"
|
|
|
|
|
|
3 kwi 2010, o 01:39
|
|
Jasiek
|
Legenda |
 |
 |
|
Nie tak dawno dyskutowalismy o nim na forum... Cytuj: Amerykański aktor John Forsythe zmarł w czwartek w wieku 92 lat - poinformowała w piątek jego rodzina. Aktor miał w swoim dorobku wiele ról teatralnych, filmowych i telewizyjnych, ale najbardziej znany był z serialu "Dynastia", gdzie zagrał Blake'a Carringtona. Za interia.pl
_________________ Regards from Sydney Jasiek vel. Dom J.
"We all change. When you think about it, we're all different people, all through our lives. And that's ok, that's good. You've gotta keep moving. So long as you remember all the people that you used to be" - Dr Who, "The Time of the Doctor"
|
|