Ej tam od razu homofob. Czaskoski się obraził bo to on miał być teraz na urlopie, przecież się przemęczył paradując po ulicach Wawy, już miał sobie iść wypocząć -pokontemplować tajemnice przemijania, najlepiej jakiegoś francuskiego egzystencjalisty a moźe towarzysza Baumana - a tu jego zastępca też przemęczony paradowaniem uprzedził bez pytania pryncypała i sobie wziął i wyjechał...
„...Fajny chłopak był i mało pił...”
Pawełek będzie teraz utrzymankiem czy utrzymanką?
A zapomniałbym, Europo ratuj... Kaczyński znowu nie wydrukował orzeczenia TK! W sumie to dobrze, ale wiadomo, źe jak jest dobrze to nie jest dobrze, więc Europo ratuj i rób co chcesz tylko odsuń ten (8 gwiazdek) od władzy bo nawet nam cmentarze zamknęli a jest Pandemia więc trzeba nowe cmentarze budować a nie zamykać stare.... Więc Europo ratuj...
Co do okładki to uważam, że „Słońcu Peru” bardziej do twarzy w mundurze SS a nie Wehrmachtu ten zostawmy jego dziadkowi...

Patrząc także na zaangażowanie w eksterminację inaczej myślących przynależność do tej formacji ochotniczej bardziej pasuje... Tylko byłbynfaktycznie problem z przydziałem bo Polacy swojego korpusu w SS nie mieli, czego nie można powiedzieć o innych nacjach pouczających nas teraz czym jest demokracja... Ale faktycznie przecież nasz niedoszły „wybawiciel”, polskiej formacji już nie potrzebuje, bo od dawna gra do... naszej bramki...
Acha, i jeszcze temat zbiórek. Jak pokazuje doświadczenie całkiem nieźle można żyć z bycia opozycją w PL. Opozycja nie tylko wobec rządzących, ale także wobec zdrowego rozsądku... Więc uzbierano na niezły wozik dla kierowcy, którego „przejechała „ Premierka - choć w tym przypadku kasa nie trafiła do poszkodowanego...

niezłą kasę zebrał gość, który jest niecośtam, ale bezbronnego potrafi potarmosić i przetrzepać dosłownie imwprzenośni przyjaciółeczki, teraz pani czy pan Lempart stał/a się milionerką i ostatnia akcja dla mnie skrajna - zbiórka dla dyplomatek, które straciły pracę za porozumieniem stron, za demonstrowanie przeciw Państwu, którego dyplomatami były.... Toż jak tak można było zrobić? Teraz napisze serio: Za takie coś dałbym dyscyplinarkę i jeszcze wilczy bilet do wszelkich instytucji RP, bo na kwestie zewnętrzne jestem bardzo wyczulony.
Dobranoc