Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Dział służący do typowania - nie tylko żużla!
|
|
|
|
13 paź 2022, o 10:25
|
Re: Wszelkie dyskusje dotyczące typera |
|
karolcia
|
Medalista GP |
 |
 |
Dołączył: 19 kwi 2003, o 23:24 Skąd: z Rzeszowa, ze Stali Posty: 2159
|
cincin napisał(a): wrzechczasów  Rzubruweczka pękła z rana, tak pod te wyniki?  GoodLikE napisał(a): Przespany początek sezonu. Kompletnie pogubiłem się ze sprzętem A co ja mam powiedzieć... Żarło dobrze i defekt na ostatniej prostej 
_________________ Marsz marsz Dąbrowski, z ziemi polskiej do Wolski
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1 lis 2023, o 14:31
|
Re: Wszelkie dyskusje dotyczące typera |
|
GoodLikE
|
Weteran |
 |
 |
|
Początek sezonu w miarę dobry. Duże nadzieje wiązałem ze startami na wyspach, jednak poważna kraksa a w konsekwencji kontuzja (pierwszy bieg na wyspach) wykluczyły mnie z drugiej części sezonu. Lekarze dawali mi kilka procent szans na powrót w tym sezonie ale niestety nie udało się. Plan treningowy na całą zimę mam rozpisany, wrócę na pewno mocniejszy. Sprzęt z tego roku (mało jeżdżony) wystawiłem na sprzedaż. Trafiłem na porządnego rehabilitanta oraz psychologa sportowego. Na sezon 2024 będę perfekcyjnie przygotowany. Przy okazji pragnę pogratulować wszystkim, którzy ścigali się w tym sezonie w Typerze a zwłaszcza medalistom  Nie zapominam również o organizatorach, wielkie podziękowania Do zobaczenia w sezonie 2024 !