Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Dział służący do typowania - nie tylko żużla!
|
|
|
|
29 maja 2017, o 00:19
|
Re: Wszelkie dyskusje dotyczące typera !!! |
|
Jasiek
|
Legenda |
 |
 |
|
Cincin, przegapilem ostrzezenie, a widze, ze je mam. Czy mozesz mi powiedziec, za co?
_________________ Regards from Sydney Jasiek vel. Dom J.
"We all change. When you think about it, we're all different people, all through our lives. And that's ok, that's good. You've gotta keep moving. So long as you remember all the people that you used to be" - Dr Who, "The Time of the Doctor"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
28 cze 2017, o 23:22
|
|
cincin
|
Uczestnik GP |
 |
 |
|
Za nami cztery miesiące sezonu typera żużlowych wydarzeń. Typowaliśmy wyniki już 26 imprez z czego 11 to zawody najniższej kategorii "10", czyli eliminacje. Sezon powoli wkracza w finałowe fazy wielu rozgrywek. Kto rozbije bank w najbliższy i kolejny weekend? Do wzięcia będzie naprawdę sporo- piątek- 1. finał SEC, sobota- finał IM Szwecji, niedziela - finał IMP. Dodatkowo do soboty czas na przesłanie typów na DPŚ. Maksymalnie 250 punktów do zgarnięcia w czterech imprezach  . W generalce na prowadzeniu cincin ale już powoli słyszy po wewnętrznej i zewnętrznej Jaśka i GoodLikE. Jedna źle wybrana ścieżka w imprezie większej wagi i przewaga może stopnieć. Jasiek i GoodLikE są również na pozycjach medalowych w lidze z tymże tam wiodą już prym a cincin doświadcza syndromu Dudżersa dzień po rywalizacji na arenie międzynarodowej. Do wyżej wymienionej dwójki próbuje doskoczyć Rider, który skupił się tylko na lidze i zrezygnował z rywalizacji w zawodach indywidualnych. Miłej zabawy  .
|
|
|
|
29 cze 2017, o 08:13
|
|
Kosimazaki
|
Uczestnik GP |
 |
 |
Dołączył: 17 lut 2010, o 11:47 Skąd: Lasy lisciaste Posty: 1293
|
Cincin, nie jestem w temacie odnośnie DPS , będzie temat czy mamy gdzieś te typy wsylac. Nie wiem czy jestem zkrecony przez upał i dobrze odczytalem twoje info. Nowe szafy przyszły od Graversena, nie powiedzialem ostatniego slowa. Duzo imprez opudpuscilem, brak czasu.
_________________ Ale nie może być inaczej, jeśli w zarządach siedzą laicy, którzy mają jeszcze gorszych doradców. W naszych klubach robi się jakieś małe biznesy, zamiast myśleć o wyniku sportowym. Wiem, narażam się teraz w klubach i będzie mi trudniej znaleźć pracę. Ale mam to w du… Ja stawiam sprawę jasno. Jako trener mam osiągać dobre wyniki sportowe i choćby po trupach, ale swoje wojny będę wygrywał.
|
|