Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Dział służący do typowania - nie tylko żużla!
|
|
|
|
|
|
|
|
15 wrz 2020, o 21:41
|
Re: #korona Ekstraliga Trenerów - 2020 |
|
Jasiek
|
Legenda |
 |
 |
|
Aaalleeee jaaaazzzddaaaa!!! Ciezki sezon, strasznie ciezki. Nie wypalilo mi wiele rzeczy. Jak jechal Vaculik, to zawodzil Doyle. Jak Doyle zlapal forme, zawodzil Vaculik. Nicki jechal niezle, kiepskimi wyborami okazaly sie osoby Kolodzieja i Bjerre, choc Kenio pare razy dobrze wywiazal sie z roli rezerwowego. Generalnie przegrywalem z trenerami, ktorzy od poczatku mieli Pawlickiego oraz Lagute. Tradycyjnie dobrym wyborem okazal sie Sajfutdinov i tradycyjnie go nie wybralem.
Oby jak najszybciej zapomniec o tym sezonie.
_________________ Regards from Sydney Jasiek vel. Dom J.
"We all change. When you think about it, we're all different people, all through our lives. And that's ok, that's good. You've gotta keep moving. So long as you remember all the people that you used to be" - Dr Who, "The Time of the Doctor"
|
|
|
|
20 wrz 2020, o 12:03
|
Re: #korona Ekstraliga Trenerów - 2020 |
|
Kosimazaki
|
Uczestnik GP |
 |
 |
Dołączył: 17 lut 2010, o 10:47 Skąd: Lasy lisciaste Posty: 1418
|
Po zawirowaniach, jakie były w tym roku, oraz ze ledwo zdarzyłem sie załapać to 2 miejsce jeat dużym sukcesem. Nie obroniłem mistrzostwa, ale i tak sukces rodzi sie w bólu, jakim był ciągle 4 plac. Juz myślałem, ze wszyscy 4 będziemy mieć tyle samo ptk na zakończenie i decydujące będzie czas przysłania składów. Ruch jaki wykonałem posyłając do boju Pepete był strzałem w 10 bo już nie było grajków jakich chciałem. Ciągle spóźniony byłem od początku ekstraligi trenerów, byla chęć Lambo wstawienia, ale Marcello mi go zwinął to samo z Jackiem z Holderow, Bjerre wziął Rider i na szybko poszedł Protas. Postawiłem na sprawdzony trzon zespołu który wywalczył majstra. Dałem Dzika, chodz juz myślałem ze z tymi defektami to mnie wykończy. Dobrym ruchem było postawienie na R1 Pitera Pawlickiego, który tez mial dołek chwilowy ale swoje robił. Troszkę zawiódł mniejl Jaśko z Tarnowa. Miałem ochotę właśnie Jaśka zamienić na Lambo i to by dało obronę mistrza.
Jasiek wyobrażasz sobie ekstraligę bez kangura, bo ja nie. Wiec dobrze, ze się utrzymałeś zawsze lubiłem grajków z Australii
_________________ Ale nie może być inaczej, jeśli w zarządach siedzą laicy, którzy mają jeszcze gorszych doradców. W naszych klubach robi się jakieś małe biznesy, zamiast myśleć o wyniku sportowym. Wiem, narażam się teraz w klubach i będzie mi trudniej znaleźć pracę. Ale mam to w du… Ja stawiam sprawę jasno. Jako trener mam osiągać dobre wyniki sportowe i choćby po trupach, ale swoje wojny będę wygrywał.
|
|
|
|