Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Zdjęcia, filmy itp. związane z żużlem
30 cze 2005, o 18:44
|
|
K 2
|
Danish Power! |
|
|
Dołączył: 30 sty 2003, o 11:44 Skąd: Danishlandia Posty: 9673
|
_________________ "Jeżeli masz wszystko pod kontrolą, to znaczy ze jedziesz zbyt wolno."
|
|
30 cze 2005, o 23:02
|
|
K 2
|
Danish Power! |
|
|
|
|
1 lip 2005, o 07:59
|
|
Sewer
|
Uczestnik GP |
|
|
|
|
1 lip 2005, o 16:12
|
|
Tommy
|
Uczestnik GP |
|
|
|
_________________ ZAWSZE I WSZĘDZIE STAL RZESZÓW NAJLEPSZA BĘDZIE!!!
|
|
3 lip 2005, o 14:54
|
|
imiol
|
Szkółkowicz |
|
|
Dołączył: 2 lip 2005, o 21:08 Skąd: Z Miasta DMP2004,2005... Posty: 9
|
4 lip 2005, o 22:59
|
|
K 2
|
Danish Power! |
|
|
|
|
|
|
5 lip 2005, o 01:54
|
|
Redaktor
|
Medalista GP |
|
|
|
zadanie nie bylo trudne , wymysl co trudniejszego
pierwsza fotka to polfinal kontynentalny IMS rozegrany 23 czerwca w Bydgoszczy.
od lewej stoja. Jan Krzytyniak, Jozef Petrikovics, Henrich Schatzer, Antonin Kasper, Wojtek Załuski, Tomcio Gollob, Zdenek Tesar i Antal Kocso.
(zawody byly w TVP)
w finale w Norden Polacy dostali tegie lanie. wygral chyba Riss, ale z powodu kontuzji na Odsal 1 wrzensia nie wystartowal.
fota nr dwa.
wrzesien Pardubice , podium FDMS.
na zdjeciu prezentuje sie wesola paczka kowbojow
od lewej stoja: Billy "Bullet" Hamill (pierwszy final swiatowy), wieloletni menago USA, brytyjczyk John Scott ( ten prawdziwy dzentelmen zmarl kilka lat temu ) dalej Rick Miller i Shawn "Shoey" Moran. w dolnym rzedzie stoja Sam "Sudden"Ermolenko i "King of Balnce" Kelly Moran,
ale paka , ciary przechodza
przelomowy final dla ukladu swiatowych sil w żuzlu, Duny jednynie braz!!!
a Amerykanie drugi tytul w historii, pierwszy osiem lat wczesniej na White City - mam obydwa finaly na kasetce
akurat K2 dales foty z jednego z moich ulubionych sezonow, takze....browar jest moj
zdjecie powyzej z Kennym to juz klasyk. co ciekawe po raz kolejny uciekl ze szpitala zeby wystartowac w tych zawodach , jego serce do walki i zacietosc byla na pograniczu fanatyzmu wygrywania. taki byl Kenny. czesc jego pamieci
p.s. ciekwasza fotke dales jeszcze wyzej, tam juz za male zdjecie aym mogl je rozszyfrowac , wydaje mi sie, ze widze tam Michela Lee, ale to tylko moje domysly
_________________ http://www.drozdmarketing.pl
|
|
|
|
5 lip 2005, o 06:49
|
|
sebo
|
Solidny ligowiec |
|
|
|
|
|
|
12 lip 2005, o 23:54
|
|
K 2
|
Danish Power! |
|
|
|
Jak patrze na to zdjcie ponizej, to az mnie ciarki przechodza - tyle gwiazd, lacznie z menago. Ciekawe czy Ciebie MOnis tez ciareczki przejda
Jezeli ktos nie wie to od lewej: erik gundersen, billy hamill, jan osvald pedersen, mark robinson, simon cross (na motocyklu), greg hancock, gert handberg, alan grahame, colin pratt /menago/
_________________ "Jeżeli masz wszystko pod kontrolą, to znaczy ze jedziesz zbyt wolno."
|
|
|
|
13 lip 2005, o 00:11
|
|
Redaktor
|
Medalista GP |
|
|
|
cytat:
Jak patrze na to zdjcie ponizej, to az mnie ciarki przechodza - tyle gwiazd, lacznie z menago. Ciekawe czy Ciebie MOnis tez ciareczki przejda
oj tak, nie moze byc inaczej, wkleiles prawdopodobnie najlepsza druzyne ligi brytyjskiej lat 80-tych, konkurowac moze tylko Oxford z Profersorem.
ciarki przechodza podwojne, bo na zulowej mapie juz nie ma tego obiektu, chodzi oczywiscie o slynne "Dudley Wood", gdzie jezdzily inne wielkie legendy czarnego sportu. min. Brucey Penhall klub takze nie istnieje
potege Cradley na przelomie lat 70-80 stworzyl menago Mike Parker , o ktorym takze znajdziesz na stronkach poswieconych temu klubowi.
zdjecie pochodzi juz z sezonu 1990 roku, gdzie pierwszy z lewej stoi oddzyskujacy powoli forme Wonder Gunder. a wlasnie nie wiem czy o Erika Ci chodzilo w kontekscie menago, bo menago Młotow stoi pierwszy z prawej - nie mniej znany w zuzlowym swiatku na Wyspie Colin Pratt (finalista IMS 1967 na Wembley)
Bullet, Jano, Crossy, Herbie, Gert, i Big All - czyli same pistolety - Big Guns
_________________ http://www.drozdmarketing.pl
Ostatnio edytowano 13 lip 2005, o 10:24 przez Redaktor, łącznie edytowano 1 raz
|
|
|
|
13 lip 2005, o 02:43
|
|
Sewuś
|
Uczestnik GP |
|
|
|
_________________ ...JESTEM TU PO TO, ABY WYGRYWAĆ...
|
|