Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Zdjęcia, filmy itp. związane z żużlem
14 cze 2006, o 01:23
|
Filmy Ramzesa Zapraszam !!! |
|
ramzes
|
Reprezentant kraju |
|
|
|
<<< ..... zapraszam do obejrzenia mojego dziła Film jest krotki gdyz wiadomo duzo zajmuje.... mam nadzieje ze wam sie spodoba
link do filmu
http://www.megaupload.com/?d=2RKFFDV3
zapraszam do obejrzenia>>>>
Ostatnio edytowano 19 cze 2006, o 23:47 przez ramzes, łącznie edytowano 2 razy
|
|
14 cze 2006, o 11:27
|
|
Darek21
|
Reprezentant kraju |
|
|
|
kusior_ napisał(a): Jaki tytuł ma ten film ? Marma polskie folie ? Napewno ciekawy film o firmie, która produkuje folie .......
ja to ściągnołem
I filmik nie taki zły
3/4 to zdjęcia i prezentacja z dość specyficzną muzą w tle a potem Jeżdzą
_________________ .
|
|
14 cze 2006, o 12:14
|
|
ramzes
|
Reprezentant kraju |
|
|
|
kusior_ napisał(a): Jaki tytuł ma ten film ? Marma polskie folie ? Napewno ciekawy film o firmie, która produkuje folie .......
<<<< załosny widok nastepnego postu bez sensuuuu .....
chłopcze ogladałes film ?? nieee bo poco lepiej odrazu nabic sobie posta ze jest do bani , moze i jest ale nie ma nic wspolnego z foliami hehehee , pozdrawiam nastepnego goscia ktory potrafi tylko krytykowac nic po za tym .....>>>
|
|
|
|
14 cze 2006, o 14:14
|
|
cvieQ
|
Uczestnik GP |
|
|
|
ramzes napisał(a): <<<< załosny widok nastepnego postu bez sensuuuu ..... chłopcze ogladałes film ?? nieee bo poco lepiej odrazu nabic sobie posta ze jest do bani , moze i jest ale nie ma nic wspolnego z foliami hehehee , pozdrawiam nastepnego goscia ktory potrafi tylko krytykowac nic po za tym .....>>>
ramzes tu raczej nie chodziło o to czzy film jest fajny czy niefajny... kusior ewidentnie doczepil sie do jego "tytułu", Film Marma 2006 to dość dziwna nazwa dla filmu, w którym zaprezentowano nam żużlowców z Rzeszowa :)
Mnie osobiście jako NIEZNISZCZALNEGO SEZONOWCA jakoś specjalnie przestaje mnie ruszać, bo dla mnie tak czy tak Stal zawsze Stalą będzie...
Na przyszłość używając Marmy proponuje podpiąć pod to chociaż Rzeszów :P
|
14 cze 2006, o 14:20
|
|
kusior_
|
Uczestnik GP |
|
|
Cytuj: <<<< załosny widok nastepnego postu bez sensuuuu ..... chłopcze ogladałes film ?? nieee bo poco lepiej odrazu nabic sobie posta ze jest do bani , moze i jest ale nie ma nic wspolnego z foliami hehehee , pozdrawiam nastepnego goscia ktory potrafi tylko krytykowac nic po za tym .....>>> Jesli nie masz nic do napisania to nie pisz. Na przyszłośc czytaj ze zrozumieniem. Z jakim szalikiem chodzisz na mecze ? Z szalikiem Stali czy Marmy ? Bardzo mnie to ciekaw.... Sory za OT. Cytuj: pozdrawiam nastepnego goscia ktory potrafi tylko krytykowac nic po za tym .....>>> To my się znamy ? Niepozdrawiam. Cytuj: nieee bo poco lepiej odrazu nabic sobie posta ze jest do bani Uwielbiam nabijać sobie posty.
Nie jestem tommym
|
|
|
|
14 cze 2006, o 14:57
|
|
NoBi
|
Weteran |
|
Dołączył: 2 maja 2003, o 09:59 Skąd: Stadion Stali :) Posty: 3561
|
Proponuje sie uspokoic Ci kusior..
Ja wlasnie sciagam i jak ogladne to oczywiscie ocenie mam nadzieje ze pozytywnie
P.S
Ramzes skontaktuj sie z Nickim Pedersenem on szuka ludzi ktorzy sie zajmują wlasnie takimi rzeczami..
Wyjazdy: Sezon 2009 - Rybnik, Sezon 2008 - Toruń, Zielona Góra, Tarnów, Krosno, Tarnów, Gdańsk Sezon 2007 - Tarnów,Częstochowa,Wrocław, Wrocław GP (Leszno), Torun,Krosno MDMP,Leszno,Tarnów, Wrocław Sezon 2006 -Tarnów,Rybnik,Krosno,Wrocław Sezon 2005 - Krosno,Tarnów,Rybnik,Ostrów,Lublin Sezon 2004 - Tarnów,Krosno,Lublin,Gniezno,Gorzów,Czestochowa Sezon 2003 - Debrecen, Chorzów
|
|
|
|
14 cze 2006, o 15:06
|
|
Seevy
|
Uczestnik GP |
|
|
Dołączył: 28 sty 2005, o 02:28 Skąd: Jackrabbit Slim Posty: 1964
|
Pozitiv!
Dla mnie liczy sie treść a nie nazwa. W końcu jakby nie Marma... itd.
Dodaję Cię ( ramzes) do swojego notatnika
NoBi napisał(a): Proponuje sie uspokoic Ci kusior..
Zabawnie zbudowane zdanie Monsieur NoBi
Nie bierz tego do siebie plizzz
_________________ www.facebook.com/004band
|
|
|
|
14 cze 2006, o 15:35
|
|
ramzes
|
Reprezentant kraju |
|
|
|
kusior_ napisał(a): Cytuj: <<<< załosny widok nastepnego postu bez sensuuuu ..... chłopcze ogladałes film ?? nieee bo poco lepiej odrazu nabic sobie posta ze jest do bani , moze i jest ale nie ma nic wspolnego z foliami hehehee , pozdrawiam nastepnego goscia ktory potrafi tylko krytykowac nic po za tym .....>>> Jesli nie masz nic do napisania to nie pisz. Na przyszłośc czytaj ze zrozumieniem. Z jakim szalikiem chodzisz na mecze ? Z szalikiem Stali czy Marmy ? Bardzo mnie to ciekaw.... Sory za OT. Cytuj: pozdrawiam nastepnego goscia ktory potrafi tylko krytykowac nic po za tym .....>>> To my się znamy ? Niepozdrawiam. Cytuj: nieee bo poco lepiej odrazu nabic sobie posta ze jest do bani Uwielbiam nabijać sobie posty. Nie jestem tommym
<<< hmmm nio nie wiem zakładajac ten temat myslałem ze ktos napiszee ze mu sie podoba lub nie podoba!!! a ty wypisujesz cos o tytule?/ jakie to ma znacznie?? nie ja ustalałem nazwe zespołu! film nosi nazwe Marma 2006 koniec i kropka!
.... nie chodze w szaliku na mecz bo nie moge....
.... w swoim poscie wyzej napisalem co mysle o twoich wypowiedziach ...
....nastepnym razem pierew obejrzyj cos a potem ocen to ... bo robisz to odwrotnie ..... pozdrawaim >>>>
|
|
|
|
16 cze 2006, o 13:30
|
|
|
Filmik jest nawet fajny... Tylko szkoda, że taki króti...
Giene ma racje. Druga część jest lepsza od pierwszej...
Róbcie więcj takich filmików a ja z chęcią sie wypowiem
OCENA: -4
|
|
16 cze 2006, o 13:33
|
|
|
Aha... jeszcze jedno... Ramzes to twój pierwszy filmik ??
|
|
17 cze 2006, o 10:12
|
|
|
Hmmm... Jeżeli jest to twój drugi filmik żużlowy to kolejne będą napewno lepsze...
PS Mam nadzieję, że jeszcze jakiś filmik obejrzę w twoim wykonaniu =]
|
|
18 cze 2006, o 20:28
|
|
Damon
|
Legenda |
|
|
|
|
19 cze 2006, o 19:25
|
|
ramzes
|
Reprezentant kraju |
|
|
|
|
20 cze 2006, o 00:21
|
|
ramzes
|
Reprezentant kraju |
|
|
|
|
20 cze 2006, o 13:29
|
|
|
Jeżeli chodzi o ten filmik z Leigh Adamsem to troszke któtki. W tym filmie akurat przydałoby sie pare fotek. Wszystko by się lepiej prezentowało...
Hmm... Drugi filmik jest fajniejszy od tego: "Marma 2006". Przynajmniej zobaczyłam co robili żużlowcy na końcu, bo czekałam po meczu jeszcze chwile i się nie doczekałam żeby wyszli... Troche brzydko postąpili, że nie wyszkil zaraz po zwycięstwie...
|
|