Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Zdjęcia, filmy itp. związane z żużlem
15 sty 2008, o 19:51
|
Filmy Ramzesa Zapraszam !!! |
|
Mat!
|
Uczestnik GP |
|
|
|
Ramzes pamiętaj także o kolegach z limitem na rapidzie Dlatego prośba o upload na http://www.sendspace.pl lub podobny ...
_________________ "Szumina" pokazał, że ma jaja jak dzwony - J. Dymek
|
|
16 sty 2008, o 17:55
|
Re: Filmy Ramzesa Zapraszam !!! |
|
MaciejJoker
|
Junior |
|
|
|
Cytuj: You have requested http://rapidshare.com/files/83993514/mE ... lESZNO.wmv (73704 KB). You have reached the download-limit for free-users. Want to download more? Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 98 minutes) O co tu chodzi, czemu musze czekać aż 98 minut Może mam jakieś limity, ale przecież nic nie ściągałem przez rapida przez pare tygodni Dzięki za odpowiedź
|
|
16 sty 2008, o 20:27
|
|
ramzes
|
Reprezentant kraju |
|
|
|
<<< Alternatywny link mECZ z uNIA lESZNO.wmvTytuł utworku z filmu Riverside - 02 Panic Room P.S Jeszcze na wolności ... więc pewnie będzie następny film o ile to ktoś ogląda ???? >>>
16 sty 2008, o 23:32
|
|
Daisy
|
Junior |
|
|
Brakuje mi tu tylko ujęcia jak Adams wywozi Maćka na drugim łuku, a poza tym to filmik palce lizać.
PS.Razmes, mógłbyś wrzucić na jakiś serwer filmik z derbów o ile go masz jeszcze na dysku?
Ostatnio edytowano 17 sty 2008, o 20:11 przez Daisy, łącznie edytowano 1 raz
|
|