Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Wszystko o Stali Rzeszów
10 cze 2024, o 08:36
|
Re: VI kolejka: Poznań - Rzeszów (09.06.2024 r.) 45:44 |
|
Junior85
|
Solidny ligowiec |
 |
|
Scenariusz o którym piszesz miałby "ręce i nogi" gdyby udało się wypożyczyć aktualnie kontuzjowanego Curzytka z Zielonej Góry i ustawić go na pozycję u24. Wtedy Knudsen jest pod nr 8 i można kombinować. Myślę, że na 100% zostaje tak jak jest.
_________________ SZANUJ WYCHOWANKA SWEGO BO NIE BĘDZIESZ MIAŁ ŻADNEGO!!
|
|
10 cze 2024, o 11:49
|
|
karolcia
|
Medalista GP |
 |
 |
Dołączył: 20 kwi 2003, o 00:24 Skąd: z Rzeszowa, ze Stali Posty: 2574
|
amiasik napisał(a): KNUDSEN TO TOTALNE DNO!!Kto w niego wierzy to ma klapy na oczach. BEZ ODBIORU Rozumiem że nadal podtrzymujesz swoje stanowisko?
_________________ Marsz marsz Dąbrowski, z ziemi polskiej do Wolski
|
|
|
|
10 cze 2024, o 17:05
|
|
Burdos
|
Szkółkowicz |
 |
|
Dlaczego skreślasz nasz cały zespół w walce o punkty? W ostatnim meczu Jesper super pojechał i pokazał jaki drzemie w nim potencjał. Jedyny minus w naszym zespole to słaba ostatnio dyspozycja Krystiana od tego wypadku z Gałą. Inni punktują dość dobrze i regularnie. Mamy szanse zdobyć jeszcze wiele punktów. Dla mnie wygramy z Rybnikiem, Poznaniem, Gdańskiem, Łodzią. I mogę zaskoczyć, ale uważam, że nawet w Krośnie możmy powalczyć o wygraną. Dla mnie nie jesteśmy zagrożeni spadkiem. Wiem, że sytuacja nasza w tabeli nie wygląda jakoś świetnie, ale nie minęła jeszcze połowa sezonu.
|
|