Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Wszystko o Stali Rzeszów
31 paź 2024, o 21:55
|
Re: Nasi rywale w sezonie 2024 |
|
Kibic UT
|
Szkółkowicz |
|
|
Stadion nie jest zły długi spłacone nowego tworu nie zakładamy brawo zarząd.
|
|
31 paź 2024, o 23:51
|
|
Kibic UT
|
Szkółkowicz |
|
|
Nie wiem kto swoje ego tu podbija pisząc złodziej na Tarnów, już nie pamiętasz co było waszym klubie jeśli chodzi o sezon 2025 skład będzie jaki będzie bo nie ma mowy o wirtualnym budżecie.
|
|
1 lis 2024, o 06:11
|
|
GoodLikE
|
Weteran |
|
|
|
Kibic UT napisał(a): Stadion nie jest zły długi spłacone nowego tworu nie zakładamy brawo zarząd. Ja trzymam kciuki żeby były derby. Buczoki i złodzieje ale jazda w lidze należy się wam jak psu buda i micha karmy. Zastanawiam się jak duży będzie dług po tym sezonie w tarnowie czy Gorzowie. Przecież to wszystko na pożyczkach - obstawiam, że z 10 mln długu będzie po sezonie 14 mln. Gaszenie pożaru benzyną to nie jest dobry pomysł.
|
1 lis 2024, o 18:42
|
|
-Misiek-
|
Reprezentant kraju |
|
|
|
Kibic UT napisał(a): Stadion nie jest zły długi spłacone nowego tworu nie zakładamy brawo zarząd. Ten Wasz skansen nie spełnia wymogów. My to tez przerabialiśmy tylko, że lata temu. Nie pij o zakładanie nowego klubu bo to nie nasza wina. Jeździliście za wirtualne pieniądze i teraz to wyszło więc czesz się że może dadzą Wam licencję MOŻE i oby bo chcę iść na derby.
|
|