Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Wszystko o Stali Rzeszów
13 paź 2024, o 09:14
|
Re: Skład Stali Rzeszów 2025 |
|
Ralf08
|
Junior |
|
|
Mam nadzieję że cała ta nagonka na pozostanie Franka w Stali będzie warta tej 'telenoweli' i Majewski będzie nas cieszył swoją jazdą. Chłopak musi teraz skorzystać z usług Gomólskiego, bo Adrian pokazał że z młodymi umie to robić, przykład Oliwiera Buszkiewicza jak na początku sezonu każdy się nim zachwycał - później kontuzja i przejście do teamu Trześniewskiego, który zrobił Rybnikowi awans. Super informacja, no ja uważam że Franciszek jest dużo bardziej perspektywiczny i po prostu lepszy niż Rafalski, który no ten rok to troszkę krok w tył niż żeby zrobił jakiś postęp.
|
|
14 lis 2024, o 16:26
|
|
Damie
|
Senior |
|
|
Jeszcze do Tarnowa pójdzie.. Może to i dobrze, byle zadbać dobrze o Grmeka.
Ostatnio edytowano 14 lis 2024, o 16:35 przez Damie, łącznie edytowano 1 raz
|
|
14 lis 2024, o 16:34
|
|
River
|
Solidny ligowiec |
|
|
Marne są szanse, że Knudsen nagle za rok będzie jechał niesamowicie, a celem podejrzewam będzie cały czas awans.
|
|
14 lis 2024, o 17:42
|
|
PewnySiebie
|
Reprezentant kraju |
|
|
Rzeszów nigdy nie będzie odpowiednim miejscem do rozwoju młodych, utalentowanych zagranicznych juniorów. 1. Nie potrafimy wybrać tego z największym potencjałem , był młody Henriksson a podpisujemy Knudsena ... 2. Nie jesteśmy Lesznem które dobrze wie jak takimi młodymi zawodnikami się opiekować , to ze dostanie sprzęt nie oznacza wyników w pierwszym sezonie . 3. OCZEKUJEMY WYNIKÓW NA JUŻ A NIE ZA ROK/DWA A MOZE NAWET I TRZY .
|
|
|
|
|
|
|
|
16 lis 2024, o 13:57
|
|
Burdos
|
Szkółkowicz |
|
|
Knudsen ma potencjał i uważam, że podjął dobrą decyzję. W Rzeszowie miałby mało jazdy, a tak będzie jeździł w Rybniku, który może zagwarantować mu jazdę w ekstralidze i ekstralidze u24. To o wiele więcej jazdy. Zastanawia mnie tylko to czy nie lepiej było go wypożyczyć. Co jeśli się okaże, że chłopak zimą zrobił duży progres i zacznie lepiej jeździć? Będziemy sobie pluć w brodę, że go puściliśmy. Oczywiście tak nie musi być. Oby
|
|
17 lis 2024, o 11:50
|
|
karolcia
|
Medalista GP |
|
|
Dołączył: 19 kwi 2003, o 23:24 Skąd: z Rzeszowa, ze Stali Posty: 2471
|
Burdos napisał(a): Zastanawia mnie tylko to czy nie lepiej było go wypożyczyć Jeśli miałoby to się dziać wedle omawianego planu czyli jazda w elidze U24 i KLŻ, to chyba nie mógłby być wypożyczony po wypożyczeniu (trzeba by przestudiować regulamin).
_________________ Marsz marsz Dąbrowski, z ziemi polskiej do Wolski
|
|
20 lis 2024, o 19:45
|
|
Burdos
|
Szkółkowicz |
|
|
Knudsen na obecną chwilę odchodzi z Rzeszowa, ale prawdopodobnie wróci. Dobra to dla nas informacja, chłopak dysponuje sporym potencjałem. Nikomu nie życzę źle, ale wolałbym by to on startował oczywiście, a nie Pludra w Rybniku. Knudsen to startowiec a na torze w Rybniku najlepiej jeździć przy kredzie. Myślę, że ma sporą szansę na starty.
|
|
20 lis 2024, o 20:34
|
|
PewnySiebie
|
Reprezentant kraju |
|
|
Regulamin z ekstraligą U-24 był zdecydowanie pod kluby Esktraligi , klub z 1 czy 2 ligi nie mógł wypozyczyc danego zawodnika do tej ligi , poniewaz tracił możliwość jazdy na tym samym poziomie ( 1 , 2 liga ). Jedynie kluby z najwyższej klasy mogły rozwijać U-24 co było największą głupotą ...
|
|
24 lis 2024, o 03:27
|
|
karolcia
|
Medalista GP |
|
|
Dołączył: 19 kwi 2003, o 23:24 Skąd: z Rzeszowa, ze Stali Posty: 2471
|
Burdos napisał(a): Knudsen na obecną chwilę odchodzi z Rzeszowa, ale prawdopodobnie wróci. Czym poparte jest takie założenie że wróci, jakiś dokument czy słowo honoru?
_________________ Marsz marsz Dąbrowski, z ziemi polskiej do Wolski
|
|