Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Wszystko o Stali Rzeszów
23 sty 2025, o 19:58
|
Re: Skład Stali Rzeszów 2025 |
|
Bomber
|
Reprezentant kraju |
 |
 |
|
Ralf08 napisał(a): ...są jakieś informacje z obozu Brytyjczyka czy już z jego ręką jest okej? Sezon zbliża się powoli, póki co nie widziałem żadnych informacji, a nie powiem bez Taia moze być ciężko. Podjedź w tym tygodniu po karnet i sam zapytaj naszego menago  A tak serio, to rehabilitacja i treningi Taia przebiegają prawidłowo. Bardzo regularnie aktualizuje klub o swoich postępach i przygotowaniach. Kontuzjowana ręka odzyskała juz pełen zakres ruchu, a Tai ogolnie mocno zmotywowany. Wiadomo, ze trzeba poczekać do pierwszych treningów i sparingów zeby realnie ocenić sytuację, ale mysle, ze nie mamy się o co martwić. Będzie dobrze.
|
|
|
|
25 sty 2025, o 18:55
|
|
Dociekliwy
|
Reprezentant kraju |
 |
|
Wielu ekspertów ocenia Rzeszów przez pryzmat kontuzji Woffindena, ze sie nie pozbiera i sobie w lidze nie poradzi, ze nie bedzie gotowy na lige. Ale ,,zaden z tych ,,ekspertów;; nie zadał sobie nawet trudu zeby sprawdzic jak naprawde wyglada zdrowie i przygotowania Woffindena, bo po co.
Ja dzis byc nie mogłem, ale może ktoś był i uzyskał jakieś info z pierwszej ręki dziś od menadzera???
|
|
27 sty 2025, o 16:44
|
|
karolcia
|
Medalista GP |
 |
 |
Dołączył: 19 kwi 2003, o 23:24 Skąd: z Rzeszowa, ze Stali Posty: 2487
|
GoodLikE napisał(a): Tai będzie gotowy. Do kręcenia płytami to nawet już jest 
_________________ Marsz marsz Dąbrowski, z ziemi polskiej do Wolski
|
|
27 sty 2025, o 17:36
|
|
GoodLikE
|
Weteran |
 |
 |
|
Karolcia Ale ja nie napisałem do czego będzie gotowy Metal napisał(a): Aktualnie to 90 % Widzę, że z różnych źródeł, różne informacje. Oby mimo wszystko był gotowy do jazdy na żużlu.
27 sty 2025, o 19:00
|
|
Ralf08
|
Junior |
 |
|
Znaczy też ciężko powiedzieć w ilu procentach jest gotowy, usiądzie na motocyklu pokręci kilka kółek i zobaczy jak będzie reagować jego ręka, także wszystko się gdzieś w marcu rozstrzygnie, bo równie dobrze wyjdzie na trening powie że nie da rady jechać i bedzie jeździł Bellego.
|
|
28 sty 2025, o 12:37
|
|
Metal
|
Junior |
 |
|
Ralf08 napisał(a): Znaczy też ciężko powiedzieć w ilu procentach jest gotowy, usiądzie na motocyklu pokręci kilka kółek i zobaczy jak będzie reagować jego ręka, to jest właśnie brakujące 10% 
|
|