Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja

Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 981, 982, 983, 984, 985, 986, 987 ... 1003  Następna strona

Odpowiedz w temacie

Sprawy klubowe

Wszystko o Stali Rzeszów

Opcje      Szukaj
Post 21 mar 2025, o 14:17
 Re: Sprawy klubowe
Reprezentant kraju
Reprezentant kraju

No i szkoda, że odwołano mecz z ROWem. Chętnie bym poszedł zobaczyć Ekstraligowych jeźdźców.

farmazony sadzi swoje!

Post 21 mar 2025, o 16:25
Szkółkowicz
Szkółkowicz

A to przypadkiem nie mówiłeś że wolisz kupić 6 kostek masła niż przychodzić na sparing?

Post 21 mar 2025, o 17:22
Uczestnik GP
Uczestnik GP

Może kupił margarynę xD

Post 21 mar 2025, o 22:56
Reprezentant kraju
Reprezentant kraju

mikkolaj napisał(a):
A to przypadkiem nie mówiłeś że wolisz kupić 6 kostek masła niż przychodzić na sparing?

Człowieku, ja mam tyle pieniędzy, że dla mnie 30 zł to jak splunąć. Po prostu nie wziąłbym żony i dzieci. Znajomych też bym nie wziął. Nie dlatego, że mnie nie stać, ale dlatego, że cena jest nieadekwatna do produktu, który mógłbym im zaoferować. Taniej wyjdzie nam wyjazd na sparing Stali do Krosna w tej cenie mamy bilety, paliwo i mcdonalda.

farmazony sadzi swoje!

Post 21 mar 2025, o 23:45
Reprezentant kraju
Reprezentant kraju

No jasne 30 zł za ogladanie 3 mistrzów świata, z tego 2 zawodników z pierwszej 10 w historii żużla to nieadekwatna kwota do produktu???? Serio!!!????

Post 21 mar 2025, o 23:51
Reprezentant kraju
Reprezentant kraju

Serio.

farmazony sadzi swoje!

Post 22 mar 2025, o 02:01
Reprezentant kraju
Reprezentant kraju

W takim razie nie ma o czym dalej dyskutowac.

Post 22 mar 2025, o 23:39
Ligowy debiutant
Ligowy debiutant

Zdecydowanie na niekorzyść klubu działa fakt, że nikt nie wypowiada się co w sprawie TEXOMU,jako kibice chcemy wiedzieć czy zostają czy nie. Sprawa prezentacji i obozu też dziwna, miało być zgrupowanie w Szczyrku chyba, a nie było nic, Tai? Nie wiadomo czy wystartuje, prezentacja? Miała być w zimie, potem w marcu, a nie będzie jej wogule, informacji 0. A i TEXOM został sponsorem Stali, ale Stali Gorzów….zobaczcie ich kevlary

Post 23 mar 2025, o 09:54
Uczestnik GP
Uczestnik GP

Texom nie został sponsorem Stali Gorzów tylko sponsorem indywidualnym Oskara Palucha. Tak samo jak firma Wisłok

Post 23 mar 2025, o 10:08
Weteran
Weteran

Końcówka marca, cisza ze strony klubu. Dla mnie temat Texomu jest zamknięty. Definitywnie. Zadaje sobie pytanie - kto ich zastąpi ?

Post 23 mar 2025, o 10:17
Szkółkowicz
Szkółkowicz

Słabo, bardzo słabo to wszystko wygląda. 3 tygodnie do pierwszego meczu a u nas brak oficjalnej prezentacji składu, brak prezentacji kevlarów, nie wiadomo co z głównym sponsorem, Tajski jeszcze na urlopie...
Sparing z Rybnikiem odwołany, ale bliżej terminu i wygląda, że chyba mógłby się odbyć bo prognozy się zmieniły, no ale prace w parku...
Na dzień dzisiejszy wygląda, że chyba z Krosnem u nas uda się pojechać, a u nich już mniejsze szanse - jak to mówią, zobaczymy.

No chyba, że to tylko moje odczucia ;)

Post 23 mar 2025, o 10:25
Uczestnik GP
Uczestnik GP

Po prostu ten okres przedsezonowy wygląda prawie tak samo jak wszystkie poprzednie od nastu lat.

Post 23 mar 2025, o 12:20
Senior
Senior

Już nawet nie porównuje do Ekstraligi, ale Bydgoszcz ma aspirację Eksraligowe, robi fajne wydarzenie na stadionie, jest prezentacja zespołu, jest przedstawienie nowego kombinezonu, są kibice, i jakoś to idzie do przodu. My mamy nowych zawodników którzy spokojnie by mogli jeździć w Ekstralidze, i poza ogłoszeniem transferu - cichosza. Nie wiem na co liczą włodarze, ale jak my tak zarządzamy klubem to o Ekstralidze szkoda nawet myśleć. Sezon tuż tuż, nie wiadomo co z Texoem, niewiadomo co z prezentacją, o kombinezonach była informacja, no ale czekamy jeszcze, czyli wszystko robione trochę na odwal się - a potem zdziwko że na stadionie pustki.

Post 23 mar 2025, o 12:27
Solidny ligowiec
Solidny ligowiec

Jedyny klub żużlowy w Polsce, który prowadzi narrację:

obozy nie są potrzebne
sparingi nie są potrzebne
treningi nie są potrzebne,

bo przecież zawodnicy to profesjonaliści i sami o wszystko zadbają. :)

Post 23 mar 2025, o 12:32
Szkółkowicz
Szkółkowicz

mateusz_szostek napisał(a):
Nie dlatego, że mnie nie stać, ale dlatego, że cena jest nieadekwatna do produktu, który mógłbym im zaoferować.

Nieadekwatne to byłoby płacenie jakiejkolwiek kwoty za sparing w którym braliby udział zawodnicy typu Mateusz Szostek ze średnią 0,6 i dla których przejechanie płynnie łuku to osiągnięcie. 30 złotych za zawodników z łącznie siedmioma tytułami mistrza świata i ponad trzydziestoma zwycięstwami w turniejach GP to promocja.

Post 23 mar 2025, o 13:15
Ligowy debiutant
Ligowy debiutant

objt napisał(a):
Nieadekwatne to byłoby płacenie jakiejkolwiek kwoty za sparing w którym braliby udział zawodnicy typu Mateusz Szostek ze średnią 0,6 i dla których przejechanie płynnie łuku to osiągnięcie.

Ze tez jeszcze dalej ktos mysli ze rozmawia tutaj z Mateuszem Szostkiem-zuzlowcem :D

A czy 30 zl za sparing z Krosnem nie wiadomo w jakich skladach to duzo czy dalej w sam raz? Bilety z Rybnika zachowuja waznosc na nastepny sparing czyli wychodzi na to ze wejsciowki beda tyle kosztowac.

Post 23 mar 2025, o 13:44
Reprezentant kraju
Reprezentant kraju

Objt to pisowski fanatyk, więc nie wymagajmy od niego zbyt wiele. Gdybym miał nick Jan_Paweł_II to ten typ myślałby, że papież pisuje na forum.

Tymczasem dzisiaj w Toruniu sprzedane już ponoć 5 tysięcy wejściówek na sparing z Falubazem. Są w cenie 10 zł. Co prawda to jest niższy poziom bo nie jedzie tam trzech mistrzów świata, ale głód żużla w połączeniu z dobrą ceną za bilet potrafił przyciągnąć tłumy kibiców.

farmazony sadzi swoje!

Ostatnio edytowano 23 mar 2025, o 13:46 przez mateusz_szostek, łącznie edytowano 1 raz

Post 23 mar 2025, o 13:45
Szkółkowicz
Szkółkowicz

Ralf08 napisał(a):
Bydgoszcz ma aspirację Eksraligowe, robi fajne wydarzenie na stadionie, jest prezentacja zespołu, jest przedstawienie nowego kombinezonu, są kibice, i jakoś to idzie do przodu.

U nas nawet klub w socialach ma problem, żeby odpowiadać ludziom na proste pytania w komentarzach... Bieda z nędza.

Post 23 mar 2025, o 15:21
Ligowy debiutant
Ligowy debiutant

Straszne jest to olewanie kibiców, przez osoby, które przez ostatnie 2 lata stawiały na kontakt z nami, szkoda że tylko ten kontakt jest jednostronny, narazie tylko wiemy o paru treningach, Tai chyba nawet nie wie gdzie będzie startował, ciągle prostują tą mini drame z Przedpelskim, sponsorów jest bardzo mało w dodatku nikt nowy się nie pojawił, co do biletów za 30zl na sparing, to jest to trochę dziwne, bo zawsze takie ręczy były za darmo tak samo jak zawody młodzieżowe, ale 30zl to nie majtek i można zapłacić tyle żeby zobaczyć sparing, organizacja takiego wydarzenia też nie jest małym kosztem…przed sezonem było sporo głosów odnośnie kiepskiej organizacji meczów, założę się że z tym też nic nie zrobili…

Post 23 mar 2025, o 15:43
Szkółkowicz
Szkółkowicz

Jakiś czas temu pisałem na temat sprawy z Texomem to część z osób pisała że klub ich ogłosi, że nie ma się czym martwić itd. Czy dalej jesteście tego pewnymi? Ja niestety jestem prawie pewny, ze Texomu nie będzie.
1. Obym się mylił, ale takich umów nie podpisuje się dwa tygodnie przed startem ligi.
2. Dlaczego nie ma kevlarów? Ciężko uszyć kevlar na którym dajesz sponsora tytularnego, z którym nie masz umowy. Uszyjesz bez? To kibice już dobrze wiedzą że są problemy i jedziemy bez texomu.
3. Prezentacja? Ogłosicie tam Texom? Też nie.
4. Zauważył ktoś nazwę wydarzenia na sparing z Rybnikiem? Mieliśmy jechać jako „Stal Rzeszów” a nie „Texom Stal Rzeszów”.

Jesli to nie przekonuje co po niektórych to ja już nie wiem.

Kopiuje tutaj listę sponsorów którą wrzucają w posty na Facebooku. Czy jest mi ktoś w stanie podaj choćby jednego nowego sponsora w porównaniu do sezonu poprzedniego? Czy na prawdę w Rzeszowie i okolicach nie ma firm, które byłyby zainteresowane sponsoringiem?

Rzeszów - stolica innowacji | Speedway Ekstraliga | AMD GROUP | LOTTO. Radość wygrywania | NZOZ OKO-RES | Reskart Racing | Grinea | Betonservis | MPEC Rzeszów | Handlopex | Nexoris | Inżynieria | Miejskie Przedsiębiorstwo Gospodarki Komunalnej w Rzeszowie - MPGK Rzeszów | Grupa PBI | Ima Sushi Rzeszów | MPWiK Rzeszów | WOD-KAN-GAZ | HOG Polska | MK MED Rzeszów Michał Kliba | Przedsiębiorstwo Ferrbud | Spółdzielnia Mieszkaniowa Energetyk | Konex | FIRMA KISIEL | Pracownia Złotnicza "BM" (Rzeszów)

Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20047 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 981, 982, 983, 984, 985, 986, 987 ... 1003  Następna strona