Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Wszystko o Stali Rzeszów
21 mar 2025, o 22:56
|
|
mateusz_szostek
|
Reprezentant kraju |
 |
 |
|
mikkolaj napisał(a): A to przypadkiem nie mówiłeś że wolisz kupić 6 kostek masła niż przychodzić na sparing? Człowieku, ja mam tyle pieniędzy, że dla mnie 30 zł to jak splunąć. Po prostu nie wziąłbym żony i dzieci. Znajomych też bym nie wziął. Nie dlatego, że mnie nie stać, ale dlatego, że cena jest nieadekwatna do produktu, który mógłbym im zaoferować. Taniej wyjdzie nam wyjazd na sparing Stali do Krosna w tej cenie mamy bilety, paliwo i mcdonalda.
_________________ A cholera mnie już bierze, kiedy widzę w komputerze, że pieprzony jakiś gnojek farmazony sadzi swoje!
|
|
|
|
22 mar 2025, o 23:39
|
|
StalRzeszowska
|
Ligowy debiutant |
 |
|
Zdecydowanie na niekorzyść klubu działa fakt, że nikt nie wypowiada się co w sprawie TEXOMU,jako kibice chcemy wiedzieć czy zostają czy nie. Sprawa prezentacji i obozu też dziwna, miało być zgrupowanie w Szczyrku chyba, a nie było nic, Tai? Nie wiadomo czy wystartuje, prezentacja? Miała być w zimie, potem w marcu, a nie będzie jej wogule, informacji 0. A i TEXOM został sponsorem Stali, ale Stali Gorzów….zobaczcie ich kevlary
|
|
|
|
23 mar 2025, o 10:17
|
|
tajski23
|
Szkółkowicz |
 |
 |
|
Słabo, bardzo słabo to wszystko wygląda. 3 tygodnie do pierwszego meczu a u nas brak oficjalnej prezentacji składu, brak prezentacji kevlarów, nie wiadomo co z głównym sponsorem, Tajski jeszcze na urlopie... Sparing z Rybnikiem odwołany, ale bliżej terminu i wygląda, że chyba mógłby się odbyć bo prognozy się zmieniły, no ale prace w parku... Na dzień dzisiejszy wygląda, że chyba z Krosnem u nas uda się pojechać, a u nich już mniejsze szanse - jak to mówią, zobaczymy. No chyba, że to tylko moje odczucia 
|
|
|
|
23 mar 2025, o 12:20
|
|
Ralf08
|
Senior |
 |
|
Już nawet nie porównuje do Ekstraligi, ale Bydgoszcz ma aspirację Eksraligowe, robi fajne wydarzenie na stadionie, jest prezentacja zespołu, jest przedstawienie nowego kombinezonu, są kibice, i jakoś to idzie do przodu. My mamy nowych zawodników którzy spokojnie by mogli jeździć w Ekstralidze, i poza ogłoszeniem transferu - cichosza. Nie wiem na co liczą włodarze, ale jak my tak zarządzamy klubem to o Ekstralidze szkoda nawet myśleć. Sezon tuż tuż, nie wiadomo co z Texoem, niewiadomo co z prezentacją, o kombinezonach była informacja, no ale czekamy jeszcze, czyli wszystko robione trochę na odwal się - a potem zdziwko że na stadionie pustki.
|
|
|
|
23 mar 2025, o 12:27
|
|
Damie
|
Solidny ligowiec |
 |
|
Jedyny klub żużlowy w Polsce, który prowadzi narrację: obozy nie są potrzebne sparingi nie są potrzebne treningi nie są potrzebne, bo przecież zawodnicy to profesjonaliści i sami o wszystko zadbają. 
|
|
23 mar 2025, o 12:32
|
|
objt
|
Szkółkowicz |
 |
|
mateusz_szostek napisał(a): Nie dlatego, że mnie nie stać, ale dlatego, że cena jest nieadekwatna do produktu, który mógłbym im zaoferować. Nieadekwatne to byłoby płacenie jakiejkolwiek kwoty za sparing w którym braliby udział zawodnicy typu Mateusz Szostek ze średnią 0,6 i dla których przejechanie płynnie łuku to osiągnięcie. 30 złotych za zawodników z łącznie siedmioma tytułami mistrza świata i ponad trzydziestoma zwycięstwami w turniejach GP to promocja.
|
|
|
|
23 mar 2025, o 13:15
|
|
Guti
|
Ligowy debiutant |
 |
|
objt napisał(a): Nieadekwatne to byłoby płacenie jakiejkolwiek kwoty za sparing w którym braliby udział zawodnicy typu Mateusz Szostek ze średnią 0,6 i dla których przejechanie płynnie łuku to osiągnięcie. Ze tez jeszcze dalej ktos mysli ze rozmawia tutaj z Mateuszem Szostkiem-zuzlowcem  A czy 30 zl za sparing z Krosnem nie wiadomo w jakich skladach to duzo czy dalej w sam raz? Bilety z Rybnika zachowuja waznosc na nastepny sparing czyli wychodzi na to ze wejsciowki beda tyle kosztowac.
|
|
|
|
23 mar 2025, o 13:45
|
|
tajski23
|
Szkółkowicz |
 |
 |
|
Ralf08 napisał(a): Bydgoszcz ma aspirację Eksraligowe, robi fajne wydarzenie na stadionie, jest prezentacja zespołu, jest przedstawienie nowego kombinezonu, są kibice, i jakoś to idzie do przodu. U nas nawet klub w socialach ma problem, żeby odpowiadać ludziom na proste pytania w komentarzach... Bieda z nędza.
|
|
|
|
23 mar 2025, o 15:21
|
|
StalRzeszowska
|
Ligowy debiutant |
 |
|
Straszne jest to olewanie kibiców, przez osoby, które przez ostatnie 2 lata stawiały na kontakt z nami, szkoda że tylko ten kontakt jest jednostronny, narazie tylko wiemy o paru treningach, Tai chyba nawet nie wie gdzie będzie startował, ciągle prostują tą mini drame z Przedpelskim, sponsorów jest bardzo mało w dodatku nikt nowy się nie pojawił, co do biletów za 30zl na sparing, to jest to trochę dziwne, bo zawsze takie ręczy były za darmo tak samo jak zawody młodzieżowe, ale 30zl to nie majtek i można zapłacić tyle żeby zobaczyć sparing, organizacja takiego wydarzenia też nie jest małym kosztem…przed sezonem było sporo głosów odnośnie kiepskiej organizacji meczów, założę się że z tym też nic nie zrobili…
|
|
|
|