Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Wszystko o Stali Rzeszów
1 cze 2025, o 14:55
|
Re: Skład Stali Rzeszów 2025 |
|
|
River
|
| Reprezentant kraju |
 |
|
|
A ja bym już nic nie zmieniał, można puścić Grmeka ewentualnie, a na pewno nie należy brać nowych zawodników, marnotrawstwo pieniędzy. Ten sezon jest stracony.
|
|
1 cze 2025, o 14:57
|
|
|
Damie
|
| Reprezentant kraju |
 |
|
|
Po co oglądać Throssella, który kurczowo trzyma się przy krawężniku? Dawać Grmeka. Niech chłopak jeździ, bo za rok będzie pewnie podstawowym U24.
|
|
1 cze 2025, o 15:30
|
|
|
Stalowy44
|
| Medalista GP |
 |
|
|
Nowi zawodnicy według mnie zbędni. Thompson nas nie zbawi, a Zach Cook przecież ma klub w Polsce.
|
|
16 cze 2025, o 07:07
|
|
|
Stara Kapibara
|
| Ligowy debiutant |
 |
|
bery napisał(a): Stara Kapibara napisał(a): Realnie można oczekiwać od Nikolaia średniej 1,8 i byłby to sukces. Kompletnie tego nie kupuję. Ale nie będę wymieniał argumentów włącznie za takim że ten transfer może paradoksalnie odblokować młodzieżowców.Za kilka meczy pogadamy. Minęło kilka meczów, w sumie to minęła dokładnie cała runda... Młodzieżowcy dalej "nie odblokowani", a Klindt już średnią dobija do poziomu, o którym pisałem. Może teraz zdradzisz co tam sensownego miałeś do napisania ? czy trzeba czekać dalszych kilka meczów ?
|
|
16 cze 2025, o 20:35
|
|
|
bery
|
| Uczestnik GP |
 |
Dołączył: 8 gru 2002, o 18:42 Skąd: Baranowka III/Kraków Posty: 1050
|
|
Ja będę czekał kolejne mecze, ale tak... być może się nie doczekam. I być moze się okaże że ten Twój pesymizm jest i będzie znacznie bliższy realiów...
_________________ bERY
|
|
|
|
3 wrz 2025, o 07:38
|
|
|
Stara Kapibara
|
| Ligowy debiutant |
 |
|
bery napisał(a): Stara Kapibara napisał(a): Realnie można oczekiwać od Nikolaia średniej 1,8 i byłby to sukces. Dlaczego ? Bo tyle zrobił w słabym Gdańsku, a teraz jadąc z mocnymi partnerami będzie mu znacznie trudniej to utrzymać. Bellego wykręcił teraz w 3 meczach 1,546 czyli nie trzeba być wirtuozem matematyki aby sobie przeliczyć, że ta zmiana statystycznie oznacza 1 pkt więcej w meczu... Kompletnie tego nie kupuję. Tak z innej beczki, jak pisałem na początku sezonu, że jeżeli Klindt zrobi 1,8 to będzie sukces to od razu rzuciło się na mnie całe stado ekstpertów na czele z jakimś Gutim (czy jak Ci tam) i innymi kolegami... No to minął sezon Klindt zrobił w nim 1,746 i po co była ta cała niepotrzebna napinka ?
|
|
|
|
3 wrz 2025, o 15:52
|
|
|
Guti
|
| Solidny ligowiec |
 |
|
Tak z innej beczki jakis / jakas krosnienski / krosnienska Kapibara musi miec wylozony temat w miare nieskomplikowany sposob zeby go zrozumiec. Raz juz probowalem jak pisales dokladnie to samo ale nie przyjales tego do wiadomosci i sie zawiesiles. Posluze sie ponownie swoimi cytatami. Przed zakontraktowaniem Klindta Cytuj: Klindt to zawodnik na 8,9 punktow w meczu i kogos takiego nam trzeba zeby sklad seniorski zatrybil i stal sie w miare wyrownany. Nikt przeciez by od niego nie oczekiwal kompletow jak sobie tu kolega dopisuje tylko zeby byl mocna 2 linia z aspiracje na jakis lepszy wyskok od czasu do czasu. Po zakontraktowaniu Cytuj: Zalezy kto co sobie obiecuje po tym transferze. Ja bym oczekiwal od niego tej sredniej 1,8-1,9 i robienia z mocnymi ekipami 8-9 punktow, wszystko co zrobi powyzej bedzie mila niespodzianka. Jakie zadanie przed nim stoi Cytuj: On nie mial zastapic Woffindena tylko Bellego 1,8 prawie udalo sie zrobic. Setnych braklo. Srednia prawie taka sama co u Berge ktory mial liderowac w Krosnie i wiecej niz Jamrog ktory tez mial byc czolowa postacia. Dziure po Bellego zalatal. 8,9 byl czesto w stanie robic. Byl przyzwoita druga linia. Szalu nie bylo ale pomogl awansowac do PO. Jechanie z Bellego bylo by ladowaniem w PD. Wiadome natomiast ze to zawodnik nierozwojowy w tym momencie i budowanie wokol niego skladu mija sie z celem. Jak miales jakis przytyk co do Klindta to tylko dlatego ze wkreciles sobie ze ja czy ktos po meczu z Lodzia widzi w nim nastepce Woffindena. Tak jak po meczu z Ostrowem wszyscy chwalili Weglarza za uratowanie i przygotowanie dobrego toru po ulewie a Ty cos sobie wkreciles i pisales zebysmy przestali narzekac na tor  Jak tego nie zrozumiales to juz nie zrozumiesz ale przynajmniej sie nie powtarzaj 
|
|
|
|
|
|
|
|
9 wrz 2025, o 05:58
|
|
|
Zbójcerz Oferma
|
| Uczestnik GP |
 |
 |
|
Ritchie napisał(a): Ale zaden to zawodnik na przyszlość w klubie bijacym sie o awans. Co do Klindta to zgoda ale czy Stal to klub bijący się o awans? Na razie nie padła ani jedna taka deklaracja i plany od nowego zarządu poza jakimiś przebąkiwaniami o Play offach i że skład nie będzie gorszy niż w tym roku. Ostatni raz o awansie wspomniał pan Drymajło kiedy jego strategią (całkiem słuszną) było doprowadzenie do walki o ekstraligę w 2026 lub 2027. No, ale pan Drymajło zabrał zabawki z piaskownicy.
_________________ #naprawiamczerwonelampkinawirażach #częścizliazasprzedam
|
|