Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Wszystko o Stali Rzeszów
4 maja 2026, o 14:52
|
|
|
Stalowy44
|
| Medalista GP |
 |
|
|
4 maja 2026, o 21:44
|
|
|
DMN
|
| Trener |
 |
 |
|
|
|
|
5 maja 2026, o 09:35
|
|
|
PewnySiebie
|
| Uczestnik GP |
 |
|
StalRzeszowska napisał(a): Do Pana MD - nie miałem na celu nikogo pomawiać, napisałem tylko co zasłyszałem na mieście od osób blisko klubu
Pozdrawiam
(Jeśli to nieprawda to przepraszam) Wiedzę masz taką jak dociekliwy, prowokujesz obie strony aby ktoś sypnął i po części uzyskałeś to co chciałeś .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5 maja 2026, o 21:53
|
|
|
Jasiek
|
| Legenda |
 |
 |
|
Cytuj: Lyager to zawodnik który zdobywał średnią 1,8-2,1 w Bydgoszczy Rybniku czy Łodzi a u nas 0,9, no jakiś powód tego jest i nie wmawiajmy sobie że sprzęt itp. Naprawde sobie wyobrazasz, ze Lyager specjalnie by jechal na mecze i cieniowal, zeby pobuntowac sie zarzadowi? Nawet jesli sa poslizgi w platnosci, to zakladam, ze jednak na poczatku sezonu ich nie bylo, bo cala reszta jednak potrafila zdobywac wiecej niz 1 - 2 punkty w zawodach. Cytuj: Wypadki Fajfera i brak udziału w nominowanych też są podejrzane ale tutaj nie mam pewności. To znaczy, myslisz, ze Fajfer specjalnie sie wywala i obija sobie bark, zeby zaprotestowac przeciwko jakims problemom finansowym? Przeciez to brzmi absurdalnie.
_________________ Regards from Sydney Jasiek
It's ok to disagree with me. I cannot force you to be right
|
|