Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Wszystko o Stali Rzeszów
19 kwi 2004, o 10:30
|
Szkółka żużlowa w Rzeszowie |
|
mulek18
|
Nabijacz postów |
|
|
zakladam ten temat poniewaz zastanawia mnie dlaczego nie ma juz u nas szkolki?czy to tylko ze wzgledu na finanse?czy moze nie ma kto sie tym zajac???przez to bardzo teraz cierpimy....gdzie te zcasy gdzie tomek r.byl juniorem...zreszta nie tylko on. a teraz nie dosc ze poza pwalem nie mamy innego nawet srednio jezdzacego mlodego zawodnika to musimy sie po innych klubach za mlodziezowcami rozgladac...to chore.i niepotrzebne ewentuane wydawanie kasy.czy to sie przy hetmanskiej zmieni?widze,ze wladze klubu sobie to olewaja...a pozniej tylko druzyna cierpi...moze warto byloby pomyslec nad zorganizowaniem kasy i przywroceniem do zycia szkolki??
Bialo-niebieskie barwy ma to moj klub to moja Stal!!!
|
|
19 kwi 2004, o 13:34
|
|
Kamil
|
Legenda |
|
|
|
|
|
|
|
19 kwi 2004, o 13:54
|
Re: Dlaczego nie ma szkółki??? |
|
bober
|
Junior |
|
|
|
mulek18 napisał(a): zakladam ten temat poniewaz zastanawia mnie dlaczego nie ma juz u nas szkolki?czy to tylko ze wzgledu na finanse?czy moze nie ma kto sie tym zajac???przez to bardzo teraz cierpimy....gdzie te zcasy gdzie tomek r.byl juniorem...zreszta nie tylko on. a teraz nie dosc ze poza pwalem nie mamy innego nawet srednio jezdzacego mlodego zawodnika to musimy sie po innych klubach za mlodziezowcami rozgladac...to chore.i niepotrzebne ewentuane wydawanie kasy.czy to sie przy hetmanskiej zmieni?widze,ze wladze klubu sobie to olewaja...a pozniej tylko druzyna cierpi...moze warto byloby pomyslec nad zorganizowaniem kasy i przywroceniem do zycia szkolki??
po pierwsze tomek rempala nie jest wychowankiem rzeszowa ale unii tarnow i zostal sprowadzony do nas za gruba kapone .
po drugie dzialacze chyba juz od dawna mysla skad wziac kase na szkolke
po trzecie jak zorganizujesz kase na szkolke to bedziesz dla mnie bossem bo nawet dla seniorow ciezko kase znalezc a co dopiero dla szkolki
_________________ living just for dying ,dying just for you ,yea
|
|
|
|
19 kwi 2004, o 14:30
|
|
Ares
|
Reprezentant kraju |
|
|
brzycho napisał(a): Szkolka jest!! jest w niej 4 zawodnikow Marcin Leś Maciej Pietraszek i Szyszki
Skoro szkólka jest to moze powiesz kiedy i gdzie trenuja????
_________________ "Humans need fantasy to be human" Terry Pratchett
Ostatnio edytowano 21 kwi 2004, o 20:46 przez Ares, łącznie edytowano 1 raz
|
|
19 kwi 2004, o 14:52
|
|
bajerant
|
Reprezentant kraju |
|
|
|
brzycho napisał(a): Szkolka jest!! jest w niej 4 zawodnikow Marcin Leś Maciej Pietraszek i Szyszki
Mylisz sie, sam znam jeszcze dwie osoby ktore sa w szkolce a nie wymieniles ich... tam w kolejce czekac moze jeszcze wiecej osob, tylko to zludne nadzieje.
|
|
19 kwi 2004, o 21:06
|
|
|
Zgadzam się z Kezmanem...
Tu wogóle nie myśli się przyszłościowo... Co będzie za kilka, kilkanaście lat, jak tacy zawodnicy jak Kuciapa, Trojanowski zakończą karierę? Kto będzie jeździł?
Podobno ma być lub jest przepis, że min. jeden zawodnik musi w każdnym klubie licencje zdać? To prawda? Bo jeżeli tak, to nie widze w Rzeszowie takiego zawodnika...
|
|
|
|
19 kwi 2004, o 21:14
|
|
NoBi
|
Weteran |
|
Dołączył: 2 maja 2003, o 09:59 Skąd: Stadion Stali :) Posty: 3561
|
Ares napisał(a): brzycho napisał(a): Szkolka jest!! jest w niej 4 zawodnikow Marcin Leś Maciej Pietraszek i Szyszki Skoro szkólka jest to moze powiesz kiedy i gdzie ci mlodzi trenuja????
Widze ze jestes obeznany w temacie .. Pietraszek wcale nie jest młody .. On juz jest w wieku seniora ale nie pamietam ile dokłądnie ma lat
Wyjazdy: Sezon 2009 - Rybnik, Sezon 2008 - Toruń, Zielona Góra, Tarnów, Krosno, Tarnów, Gdańsk Sezon 2007 - Tarnów,Częstochowa,Wrocław, Wrocław GP (Leszno), Torun,Krosno MDMP,Leszno,Tarnów, Wrocław Sezon 2006 -Tarnów,Rybnik,Krosno,Wrocław Sezon 2005 - Krosno,Tarnów,Rybnik,Ostrów,Lublin Sezon 2004 - Tarnów,Krosno,Lublin,Gniezno,Gorzów,Czestochowa Sezon 2003 - Debrecen, Chorzów
|
|
|
|
|
|
19 kwi 2004, o 21:20
|
|
|
cvieQ napisał(a): Damon aż tak źle chyba nie jest. Doszły mnie kiedyś słuchy, że Szyszki, a w szczególności jeden (doklanie nie wiem który) prezentują się całkiem przyzwoicie jak na NASZEGO wychowanka. Od siebie nic na temat jego jazdyniestety nie moge powiedzieć, gdyż nie było mi dane zobaczyć go w akcji. W sumie nawet koło motoru go nie widziałem.. w zasadzie to nawet nie wiem jak wygląda
Oweszem młodszy Szyszka w tamtym, powtarzam w tamtym roku prezentował się bardzo dobrze... Jednak teraz? Nie sądze, żeby przepracował zime, a pozatym na motorze siedział może z dwa razy w tym sezonie, a za nami już 1/4 jego minęła... Więc wątpie, żeby był w stanie licencje zdać...
|
|
|
|
19 kwi 2004, o 21:24
|
|
|
cvieQ napisał(a): Damon aż tak źle chyba nie jest. Doszły mnie kiedyś słuchy, że Szyszki, a w szczególności jeden (doklanie nie wiem który) prezentują się całkiem przyzwoicie jak na NASZEGO wychowanka. Od siebie nic na temat jego jazdyniestety nie moge powiedzieć, gdyż nie było mi dane zobaczyć go w akcji. W sumie nawet koło motoru go nie widziałem.. w zasadzie to nawet nie wiem jak wygląda
moim skromnym zdaniem NIKT w naszej "szkolce" nie prezentuje obecnie poziomu zblizonego nawet do tomasza klisia Niestety, moze troche lpeszy jest mlodszy Szyszka, ale wydaje mi sie, ze z tej maki nie bedzie chleba Trzeb poczekac na koljna "dostwe" mlodych gniewnych
|
|
20 kwi 2004, o 15:02
|
|
WilmeN
|
Uczestnik GP |
|
|
Dołączył: 13 lis 2002, o 12:36 Skąd: Rzeszów :) B4 Posty: 1681
|
|
|
|
20 kwi 2004, o 19:07
|
|
Sylwia
|
Szkółkowicz |
|
|
No coz widze, ze co niektorzy nie sa w temacie-Maciek Pietraszek juz od kilku sezonow nie trenuje.Teraz "bawi sie" w mechanika,o ile sie nie myle Macka Kuciapy i pomaga w miare mozliwosci reszcie naszych chlopakow.A wracajac do tematu szkolki,to rzeczywiscie chyba w tym sezonie nie bylo treningu tylko dla samej szkolki,bo takowa najprawdopodobniej nie ma miejsca w tym roku-no chyba,ze cos sie zmieni w tym temacie.Przydaloby sie,aby pojawili sie u nas w szkolce nowi adepci,bo tak,jak juz moi poprzednicy napisali-jak za kilka lat Maciek i spolka skoncza kariere,to kto wtedy bedzie jezdzil w Rz-wie?Trzeba zaczac myslec troszke przyszlosciowo,a nie tylko wybiegac myslalami w obecny sezon.Teraz pewnie nie ma na szkolke pieniazkow,ale jak znajda sie datki,to przydaloby sie,aby ktos zajal sie ta,jakze wazna dla Rz-wa sprawa.Pozdrawiam.
_________________ Mysia
|
|