Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Wszystko o Stali Rzeszów
20 lis 2005, o 00:12
|
|
K 2
|
Danish Power! |
|
|
Dołączył: 30 sty 2003, o 11:44 Skąd: Danishlandia Posty: 9673
|
Nie chcialem zakladac nowego tematu w zwiazku z "Żużlowymi Andrzejkami", ktore dzis byly w Przeworsku, wiec postanowilem zalozyc taki oto topic, w ktorym bedziemy pisac o ciekawych wydarzeniach dziejacych sie w naszej Stali, ale nie dotyczacych skladu, o ktorym dyskutujemy w innym miejscu.
No wiec na poczatek wspomniane "Żużlowe Andrzejki" - reportaz i fotorelacja: http://stal.rzeszow.pl/news//fullnews.php?id=170
Od siebie dodam, ze zalujcie, ze Was nie bylo. Impreza naprawde udana, chociaz czasami te mecze, ktorych bylo dosyc duzo (5 druzyn - system kazdy z kazdym) byly juz nudne. Poruszenie wywolal stroj prezes Marty Poltorak, a dlaczego to chyba widac na fotkach :D
Poza tym bylo generalnie wesolo :D zainteresowanie dosyc spore, w hali na meczach byl komplet. I mimo zydowskiego terenu dalo sie slyszec na trybunach niesmiale "kto wygra mecz? Stal!" poza tym jakies mlode laski krzyczaly: Maciek Kuciapa! :D
Co do meczy to Kuciapa, Stachyrkowie, bramkarz (nie znam) i Miesiac rewelacja. Baran typowy rasowy sep malo kiedy wracal na wlasna polowe
Nic jednak nie przebije koncertu Monstrum i jednego goscia, ktory tanczyl pod scena. Raz, ze tylko on tanczyl, dwa, ze mial z 10 lat, a trzy, ze byl porzadnie nacpany :D
Byl ktos z forum? :>
_________________ "Jeżeli masz wszystko pod kontrolą, to znaczy ze jedziesz zbyt wolno."
|
|
|
|
|
|
|
|
20 lis 2005, o 12:03
|
|
ireneusz
|
Medalista GP |
|
|
|
kezman napisał(a): Co do tematu. Impreza bardzo sympatyczna, szkoda tylko, że nie zrobiono jej w Rzeszowie :/
Troszkę rzeczywiście szkoda, że taka impreza nie odbyła się w Rzeszowie, na pewno wiele osób chętnie wybrałoby się pokibicować . Ale może jest w tym jakiś zamiar promocji speedwaya, Stali czy firmy Marma w szerszym regionie, niż Rzeszów i okolice. Choć na brak kibiców na trybunach w przyszłym roku raczej na pewno nie będziemy narzekać. A swoją drogą to fajny temat, głównie ze względu na to, że mimo przerwy zimowej w klubie będzie się dużo działo (i nie chodzi tutaj o transfery, lecz np. przygotowania, obozy kondycyjne czy różne sprawy organizacyjne)
|
|
|
20 lis 2005, o 13:30
|
|
madelaine
|
Szkółkowicz |
|
|
|
Heh...
ja jestem jedna z tych mlodych lasek:) pozdrawiam a do Rzeszowa jezdzimy od jakiegos czasu na mecze wraz z pewna grupka (nasi kumple machaja tymi flagami z marmy ) no i od siebie napisze ze cieszymy sie ogromnie ze taka impreza odbyla sie wlasnie w Przeworsku bo moze tym sposobem wiecej osob z naszego regionu zainteresuje sie meczami Stali... WIELKIE POZDROWIENIA DLA WSZYTSKICH KIBICOW JAK I TYCH Z RZESZOWA I TYCH Z CAŁEGO PODKARPACIA BO PRZECIEZ STAL JEST DUMA NASZEGO WOJEWODZTWA...
Wielkie dzieki za wczorajsze świetne widowisko!
" Czy Wygrywasz Czy Nie Ja I Tak Kocham Cię W Moim Sercu Jest STAL I Na dobre I Na Złe "
|
|
|
|
20 lis 2005, o 16:51
|
|
gadzet
|
Szkółkowicz |
|
|
Na poczatek chciałem pozdrowic wszystkich kibiców Stali
Mieszkam w Przeworsku i uważam że impreza była świetna, licze że pojawi sie w nowym sezonie więcej kibiców z Przeworska i będą razem z nami dopingować żużlowców z pod znaku żurawia
A co do tych flag Marmy to własnie ja nimi macham, a na ten pomysł wpadła pani prezes, wiem że nie wszystkim sie to podoba, ale kibicujemy jednej drużynie więc uważam ze powinnismy sie połączyć i stworzyć świetną atmosfere na trybunie im nas więcej tym lepiej
|
|
20 lis 2005, o 18:36
|
|
Damon
|
Legenda |
|
|
|
|
|
|
20 lis 2005, o 18:47
|
|
fans
|
Medalista GP |
|
|
gadzet napisał(a): Na poczatek chciałem pozdrowic wszystkich kibiców Stali Mieszkam w Przeworsku i uważam że impreza była świetna, licze że pojawi sie w nowym sezonie więcej kibiców z Przeworska i będą razem z nami dopingować żużlowców z pod znaku żurawia A co do tych flag Marmy to własnie ja nimi macham, a na ten pomysł wpadła pani prezes, wiem że nie wszystkim sie to podoba, ale kibicujemy jednej drużynie więc uważam ze powinnismy sie połączyć i stworzyć świetną atmosfere na trybunie im nas więcej tym lepiej
najlepiej zajmujcie miejsca na 2 wirazu jak najblizej budynku klubowego
machajac flaga Marmy kibicujesz sponsorowi a nie sekcji zuzlowej ZKS STAL RZESZOW
pzdr.
|
|
|
|
|
|
20 lis 2005, o 19:11
|
|
Alcia
|
Szkółkowicz |
|
|
Heheheh ..
Ja też jestem jedną z tych dziewczynek
Ciesze sie ze odbyła sie taka imprezaa ii generalnie to sadze ze w przyszlym sezonie na stadionie Stalii Zwiekszy sie liczba kibicow i ze nie beda to tylko kibice Rzeszowscy ale rowniez z Przeworska i Okolic
Dziekujemyy Za wspaniałe widowiskoo
Pozdrawiam Kibiców
|
|
20 lis 2005, o 20:11
|
|
Damon
|
Legenda |
|
|
|
|
20 lis 2005, o 21:56
|
|
madelaine
|
Szkółkowicz |
|
|
|
Kibice STali są mile widziani w Przeworsku... no niestety sa jednostki ktore odwalaja obore, ale tacy znajda sie wszedzie za nich tzreba sie wstydzic ;/
POZDRAWIAM KIBICOW STALI
K2 kojaze Cie
"CzY WyGrYwAsZ CZy NiE Ja I Tak kOChAM CiE W mOim SeRcU jEst STAL i Na DoBrE i Na ZŁe"
|
|
21 lis 2005, o 17:07
|
|
K 2
|
Danish Power! |
|
|
Dołączył: 30 sty 2003, o 11:44 Skąd: Danishlandia Posty: 9673
|
_________________ "Jeżeli masz wszystko pod kontrolą, to znaczy ze jedziesz zbyt wolno."
|
|
|
|
21 lis 2005, o 19:49
|
|
luskaaa
|
Szkółkowicz |
|
|
|
...Witam..
Jestem kibicem z P-sk Na poczatku chcialabym pozdr wszystkich kibicow [shadow=brown]STAL RZESZOW[/shadow] Wiem ze mnie nie znacie poniewaz na mam krotki staz kibica i pierwszy raz pisze na forum ale chcialabym wyrazic swoje zdanie na temat flag... uwazam ze nie powinnismy sie klocic o flagi ..przyjezdzamy na mecze po to zeby kibicowac i cieszyc sie wygrana STAL RZESZOW i wspierac podczas przegranej- co oczywscie rzadko sie zdaza a nie patrzec sie na flage marmy .. takie jest moje zdanie.. Mysle ze po imprezie w P-sk wiecej osob zainteresuje sie tym sportem i zakocha sie taka jak ja.... Mam nadzieje ze zuzlowcy bawili sie u nas super i zaczna nas czesciej odwiedzac wkoncu tak kibicowalam Im z kolezankami ze az mnie gardlo boli
[glow=brown]KTO WYGRA MECZ ? STAL!![/glow]
|
|