Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Wszystko o Stali Rzeszów
18 sty 2014, o 15:18
|
Re: Nicki "Power" Pedersen |
|
jan90
|
Szkółkowicz |
 |
|
witam! Znajomy z Leszna bierze udział konkursie na stronie Unii Leszno. Obrazek fajny przedstawiajacy Nickiego Pedersena który pokazuje nowy tatuaz herb Unii Leszno kazdy wie jaki jest Nicki a dla mnie fajnie to obrazuje $przedawczykowość Dzika Jest prośba żebyście wsparli facebookowymi lajkami? im wiecej wygrywa... https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theaterdo dzieła kto chce a ja zapraszam
|
|
|
|
2 lut 2024, o 20:17
|
Re: Nicki "Power" Pedersen - Stal Rzeszów 2024! WALCZYMY O A |
|
PANDOMINIKADAM155
|
Szkółkowicz |
 |
|
Nicki Wraca po dlugiej przerwie do mocnej 1 ligi ale on i tak te lige zapewne przerosnie ale musi to wiadomo udowodnic jeszcze na torze bo na papierze wiadomo jak jest
|
|
13 mar 2024, o 17:51
|
Re: Nicki "Power" Pedersen - Stal Rzeszów 2024! |
|
Damie
|
Solidny ligowiec |
 |
|
Ze zdjęć i filmików wynika, że Nicki na treningu w Debrecynie rozstawiał po kątach Michelsena. Wiadomo, że to tylko trening, ale napawa to optymizmem. O Pedersena jestem w 100% spokojny.
|
|