Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Wszystko o Stali Rzeszów
20 lis 2006, o 22:09
|
|
kezman
|
Legenda |
|
Dołączył: 16 gru 2002, o 19:07 Skąd: Rzeszów / Essen Posty: 6804
|
Pojawily sie pierwsze informacje na temat karnetow, wiec otwieramy temat. (o biletach tez bedziemy tutaj dyskutowac.) Cytuj: Od 27 listopada (poniedziałek) będą w sprzedaży karnety wstępu na zawody żużlowe w Rzeszowie. Ceny karnetów: 150 złotych - ulgowy (ważny z dokumentem uprawniającym do zniżki), 250 złotych - normalny, 350 złotych - VIP. Każdy kupujący karnet otrzyma wraz z nim kalendarz sekcji żużlowej na 2007 rok.
Podobnie jak w roku ubiegłym karnety zaopatrzone będą w kody kreskowe. Karnety VIP będą posiadać numer odpowiadający numerowi miejsca w sektorze głównym. Ilość miejsc zarezerwowanych dla posiadaczy karnetów VIP zostanie zwiększona - dodatkowo dla posiadaczy tych karnetów wydzielona zostanie część sektora znajdującego się na prawo od sektora głównego. Łącznie dla posiadaczy karnetów VIP zarezerwowanych będzie 500 numerowanych miejsc. Warto podkreślić że w związku z montażem krzesełek na trybunach ogólna pojemność stadionu ulegnie zmniejszeniu. Prace związane z montażem krzesełek zostaną przeprowadzone na początku 2007 roku. Podobnie jak w roku 2006 karnety będą ważne na wszystkie zawody organizowane przez sekcję żużlową. Szczegóły dotyczące sprzedaży karnetów podamy pod koniec tygodnia. http://www.stal.rzeszow.pl
|
|
|
|
22 lis 2006, o 13:14
|
|
MasterZKS
|
Reprezentant kraju |
|
|
|
|
22 lis 2006, o 15:16
|
|
Metanol
|
Weteran |
|
|
|
|
22 lis 2006, o 15:22
|
|
Seevy
|
Uczestnik GP |
|
|
Dołączył: 28 sty 2005, o 02:28 Skąd: Jackrabbit Slim Posty: 1964
|
Moim skromnym zdaniem pasowałoby najpierw powiedzieć KOGO będziemy mieć okazję oglądać. A potem handlować. Kota w worku to Tarnów weźmie (jak Holta podpisze) nie my.
_________________ www.facebook.com/004band
|
|
22 lis 2006, o 22:42
|
|
Metanol
|
Weteran |
|
|
|
|
|
|
24 lis 2006, o 11:11
|
|
Leonidas
|
Solidny ligowiec |
|
|
Cytuj: Metanol napisał(a): Tomcio599 napisał(a): Wejście na stadion tylko bramą wjazdowa było troszeczke uciążliwe. Dlaczego
Dlatego, że niewszyscy przyjeżdżają na stadion od strony obwodnicy, ja np. zwykle od centrum (Lisa-Kuli - Hetmańska), więc wygodniej byłoby dla tych kibiców zrobić czytniki przy pierwszej kasie (jak zauważył Tomcio599).
Poza tym na memoriale Nazimka było spore zamieszanie z karnetami (znowu przy bramie wjazdowej). W klubie nie potrafili przed wcześniejszymi imprezami ustalić, żeby jednakowo dziurkować karnety na inne zawody niż ligowe bądź "osoby dziurkujące" robiły to gdzie popadło nie zachowując ustaleń. Dla kibiców było to irytujące, gdy pokonywać bramę musieli przez dobre 5 minut, aż w końcu łaskawi panowie porządkowi machnęli na to wszystko ręką.
_________________ Nie spieszy się ten, kto chce osiągnąć cel.
|
|
|
|
24 lis 2006, o 13:30
|
|
|
Leonidas napisał(a): Cytuj: Metanol napisał(a): Tomcio599 napisał(a): Wejście na stadion tylko bramą wjazdowa było troszeczke uciążliwe. Dlaczego Dlatego, że niewszyscy przyjeżdżają na stadion od strony obwodnicy, ja np. zwykle od centrum (Lisa-Kuli - Hetmańska), więc wygodniej byłoby dla tych kibiców zrobić czytniki przy pierwszej kasie (jak zauważył Tomcio599).
Ja przyjeżdzałem od każdej strony i jakoś mi nie przeszkadzało dojscie do bramy wjazdowej Ładny problem widze masz
|
|
3 gru 2006, o 17:08
|
|
Metanol
|
Weteran |
|
|
|
|
5 gru 2006, o 17:40
|
|
MasterZKS
|
Reprezentant kraju |
|
|
|
Mam do was jedno pytanie:
Cytuj: Dzięki uprzejmości Władz firmy i Sekcji Żużlowej w sezonie 2006 karnety dla członków Klubu Kibica będą sprzedawane ze zniżką 70%: 75 zł. - karnet normalny 45 zł. - karnet ulgowy
Czyli to jest już nie aktualne ?
_________________ E-Mail: MasterZKS@gmail.com GG: 1868860
Logitech G9 Gaming Mouse- 319 zł Steel Series 4D - 69 zł. Steel Sound 5Hv2 - 269 zl. Bycie lou - bezcenne! :]
|
|