Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Wasze uwagi i problemy związane z naszym Forum.
7 kwi 2004, o 23:34
|
|
|
Swietny pomysl Raven.
Czyzbys zbanowal Mirasa? 
|
|
8 kwi 2004, o 03:44
|
|
Haszyszowy
|
Solidny ligowiec |
 |
 |
|
Jasiek napisał(a): Swietny pomysl Raven. Czyzbys zbanowal Mirasa? 
hehe zbanował tego Mirasa czy nie? Jasiek jak to jest z tym Mirasem ? Już dawno miał bana dostać
A wracając do tematu to zgadzam sie z Jaskiem! świetny pomysł Raven !BRAWO dla ciebie  Za dużo jest na forum gówniarzy RACJA  BANOWAC ICH!!! 
|
|
8 kwi 2004, o 07:35
|
|
bajerant
|
Reprezentant kraju |
 |
 |
|
Eisenhower napisał(a): Ja podobnie jak Stefaj też mam zamiar zapisać sie do klubu kibica. Ale mam pare pytań. Klub sie spotyka tylko w Piątki??? I gdzie po prostu na stadionie :?: ????
Przewaznie KK spotyka sie w niedziele, jesli jest zimno to w jakims Pubie, a teraz jesli slonko swieci i mozna wytrzymac godzinke na polu to na stadionie na pierwszym luku albo w parku maszyn ;)
|
|
8 kwi 2004, o 10:11
|
|
|
tz fan napisał(a): u nas w Lublinie spotykamy sie w Pubie, po co stac na torze, a tak w Pubie to mozna sobie piwko wypi9ć i nikt sie nie przyczepi:D dobry pomysl z tym forum, u nas tez mogli by tak zrobic
Taaaa  Tylko, że jak są spotkania w pubie, to każdy zamiast dać kase na oprawy, kupuje sobie bronka, albo idze w billarda pograc 
|
|
|
|
17 kwi 2004, o 18:46
|
|
micson
|
Legenda |
 |
 |
|
Kolejna ważna uwaga:
Aktywując po kolei nowe konta, zauważyłem, że nadal wiele osób podaje nieprawdziwe adresy email. W regulaminie stoi jak byk, że email podawany przy rejestracji ma być prawdziwy i działający
Podanie fałyszwego prowadzi do sytuacji, że wszelkie powiadomienia o PW, o nowych postach (w razie zaznaczenia tych opcji) trafiają... do mnie  Teraz przemnóżcie to przez kilkaset (bo szacunkowo tyle osób podało złe maile) to można się domyślić ile maili do mnie przychodzi...
Podanie prawdziwego maila nie wiąże się z żadnym ryzykiem, żaden spam nie bedzie wam przychodził. Nikt niepowołany nie sprawdzi wam jakie macie konto (jest opcja o ukrywaniu adresu mail).
Dlatego od dziś wszyscy którzy podają złe/nie działające adresy mailowe przy rejestracji będą kasowani z listy użytkowników.
Sprawdzam to tak, że oprócz powiadomienia o nowym koncie przychodzi również informacja o braku podanego adresu, więc o pomyłce nie może byc mowy.
Poza tym:
Wiele osób zakłada teraz po 2 konta, myśląc, że przy 1 podejściu coś nie zadziałało. Nie bądźcie taboretami  Tam stoi wyraźnie napisane, że trzeba poczekać na aktywację konta.
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 15 ] |
|