Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Wasze uwagi i problemy związane z naszym Forum.
28 cze 2005, o 21:44
|
|
SADAM18
|
Ligowy debiutant |
|
|
|
|
28 cze 2005, o 21:50
|
|
NoBi
|
Weteran |
|
Dołączył: 2 maja 2003, o 09:59 Skąd: Stadion Stali :) Posty: 3561
|
Nie stresuj sie tak ..
Przenosze do działu o www i forum .. ale zobacze choc jeden obrazliwy post i zamykam wiec badzcie czujni
Pzdr.
Wyjazdy: Sezon 2009 - Rybnik, Sezon 2008 - Toruń, Zielona Góra, Tarnów, Krosno, Tarnów, Gdańsk Sezon 2007 - Tarnów,Częstochowa,Wrocław, Wrocław GP (Leszno), Torun,Krosno MDMP,Leszno,Tarnów, Wrocław Sezon 2006 -Tarnów,Rybnik,Krosno,Wrocław Sezon 2005 - Krosno,Tarnów,Rybnik,Ostrów,Lublin Sezon 2004 - Tarnów,Krosno,Lublin,Gniezno,Gorzów,Czestochowa Sezon 2003 - Debrecen, Chorzów
|
|
28 cze 2005, o 22:13
|
|
|
przeczytaj regulamin forum, tam na pewno znajdziesz odpowiedz na swoje pytania...
|
|
30 cze 2005, o 15:07
|
|
Jasiek
|
Legenda |
|
|
|
Cytuj: A pozatym to nie zamierzam robić tu żadnego fermentu i zamieszania.
To przegladaj istniejace juz tematy. Zalozyles temat o wolnosci
slowa na forum, podczas gdy od dawna istnieje juz temat odnosnie
cenzury...
_________________ Regards from Sydney Jasiek
It's ok to disagree with me. I cannot force you to be right
|
|
|
|
|
|
6 paź 2005, o 22:30
|
|
gushman
|
Solidny ligowiec |
|
|
KAMELEON napisał(a): :D Najlepsza argumentacja przy ostrzeżeniu dla tarnowiaka gushmana : "Za pisanie postow nic nie wnoszących pozytywnego do tematu!" - zaraz umrę. Czyli co? Jest odgórny zakaz bycia pesymistą i liczy się tylko propaganda sukcesu - rewelacja A czy można dostać ostrzeżenie za "Za pisanie postow nic nie wnoszących negatywnego do tematu!"
Ciesze sie, ze sie ktos za mna ujal. Ja tak bardzo staram sie wznosic duzo pozytywow, zartow, humoru do tego skostnialego forum a tu taki klops mi sie trafia. Ale na szczescie nie tylko miras (bo chyba osoba o takim nicku wcisnela mi ostrzezenie za wycieraczke) tu pilnuje i modziki tez sa kontrolowane.
|
|
|
|
16 paź 2005, o 21:36
|
|
WilmeN
|
Uczestnik GP |
|
|
Dołączył: 13 lis 2002, o 12:36 Skąd: Rzeszów :) B4 Posty: 1681
|
marian pazdzioch napisał(a): micson napisał(a): Smiac mi sie zawsze chce gdy jakis uzytkownik który na forum jest pare dni i napisal kilka postów próbuje mieszac i zmieniac porządek który przez blisko 3 lata udało się tu wprowadzic a ty lepiej sie nie wypowiadaj.
długo jeszcze będziesz pisał gdzie popadnie i co popadnie
Chcesz nabić sobie posty pisz chociaż na temat.
|
|
17 paź 2005, o 00:10
|
|
|
nie wiem czy wybrałem dobry temat, no ale mniejsza o to. mam pytanie:
za co mam 2 ostrzeżenia
naprawde nie rozumiem tego
|
|
17 paź 2005, o 01:14
|
|
|
a 2 razy założyłem ten temat bo myślałem ze mi sie net psuje bo od razu temat znikał
Ostatnio edytowano 31 mar 2006, o 22:43 przez stary jeż trej, łącznie edytowano 1 raz
|
|
17 paź 2005, o 01:19
|
|
|
...
Ostatnio edytowano 31 mar 2006, o 22:44 przez stary jeż trej, łącznie edytowano 1 raz
|
|
|
|
|
|
4 lis 2005, o 13:39
|
|
micson
|
Legenda |
|
|
|
duscher napisał(a): Nie tam zebym byl za Lublinema le to co zrobil K2 chyba nie bylo wporzadku... Ostrzezenie 1 Jeden post, a tyle wulgaryzmów... Ostrzezenie 2 j.w. Język Ostrzezenie 3 I tym samym już wiecej nic nie napiszesz Język Ostrzezenie 4 Żeby nie było za mało, to masz jeszcze jedno Język Ostrzezenie 5 Do bana brakuje już tylko jednego ostrzeżenia :> Ostrzezenie 6 No i ban! Very Happy Co do pierwszysch dwoch ostrzezen to moze i byly poztrzebne bo nie wiem co ten uzytkownik (Maciek_Motor) wypisywal... Trecie moze tez nie wiem... moze cos napisale nie tak... Ale te trzy ostatnie kiedy to ten uzytkownik z Lublina juz nic nei pisal to nei wiem za co dostal?? Moze sa jakies powody ale z uzasadnien K2 to wyglada na to ze K2 fajnie sie bawil i tyle.... Jesli to byly nieuzasadnione ostrzezenia to jestem bardzo zaskoczony postaa K2 a jesli ten uzytkownik cos robil (chociaz nie wiem co mozna robic zle jak sie juz postow nie mozna pisac) to wielkie sorry za bezpodstawne oskarzenia K2!! Robil tak bo nie moze dac wiecej niz 1pkt za jednym razem. Chcąc go zbanowac musial dac 6 ostrzezen... widac mial powod by tak zrobic.
|
|
|
|