Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Wasze uwagi i problemy związane z naszym Forum.
|
|
13 cze 2012, o 00:35
|
Re: wolność słowa na FORUM? |
|
brzycho
|
Medalista GP |
 |
 |
|
Wiesz K 2, że zdecydowanie przesadziłeś z czystką w temacie o GP? Ja rozumiem, że końcówka dyskusji nie była najwyższych lotów, ale Ty wyrzuciłeś WSZYSTKIE posty, w których mówi się prawdę o Pedersenie (i to posty ani nie wulgarne, ani nie jakieś kretyńskie, ot zwykłe). Nie muszę chyba dodawać, że takim krokiem tylko utwierdziłeś wszystkich tych, którzy wypominają Ci, że na tym forum Pedersen to świętość, której tknąć nie można.  Luźna uwaga.;]
24 sty 2019, o 13:59
|
|
Czosek
|
Szkółkowicz |
 |
|
Znowu zablokowano mi pisanie na forum i włączono ręczną aktywację każdego postu? Dlaczego?
ps. Już działa, nie wiem czy chodziło o cudzysłów w treści, czy jakiś błąd. Można skasować. Dobrze byłoby wiedzieć, co i jakim podlega ograniczeniom na forum, łącznie ze strukturą hasła do konta.
|
|
|
|
|
|
24 sty 2019, o 17:02
|
|
Czosek
|
Szkółkowicz |
 |
|
Niestety nie przeczytałem komunikatu po wysłaniu postu, dałem wyślij, przekierowało do strony komunikatu o wysłaniu (przynajmniej tak mi się wydawało), patrzę po chwili, a post nie pojawił się. Stąd moje podejrzenie o blokadzie, a miałem wątpliwość czy spamować "wyślij".
Kiedy zakładałem konto musiałem utworzyć hasło. Wpisałem jedno - nie przyjęło (nie pamiętam komunikatu). Wpisałem drugie - podobnie, więc założyłem najbardziej rygorystyczne ograniczenia z celtyckimi runami w haśle włącznie - przeszło.
Brakowało informacji, co mam w haśle poprawić lub przynajmniej jakie warunki musi spełniać, aby zostało zaakceptowane przez skrypt, np. 6 znaków, 1 cyfra, 1 litera. W FAQ i regulaminie też nie znalazłem tej informacji.
ps. Znów wydarzyło się to i chyba nie przekierowuje do komunikatu tylko na stronę działu. Może jest ograniczony czas na napisanie postu. Mam tendencje do otwierania odpowiedzi, zajmowania się w tym czasie czymś innym dopisując coś co jakiś czas. Na innych stronach w takich przypadkach występuje również wylogowanie, tutaj nie.
|
|
|
|