Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Wasze uwagi i problemy związane z naszym Forum.
10 sty 2009, o 15:02
|
Re: Propozycja zmiany na forum |
|
|
Jest możliwość ustawienia ignorowania tematów? Bardzo przydatna funkcja...
|
|
12 sty 2009, o 12:50
|
|
|
nie o to chodzi. ja nie chce WOGÓLE widzieć niektórych tematów
|
|
12 sty 2009, o 18:43
|
|
|
Da sie, tylko nie wiem czy na tym forum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
31 sty 2009, o 15:13
|
JAK COŚ ROBIMY TO PROSTO Z SERCA.BARWY I KLUB TO RZECZ .... |
|
Tata Trey`a
|
Junior |
 |
|
Ciekawi mnie jedna rzecz. Wiele było przez to „bitej piany”, wiele przykryw słów padło z ust wielu osób. Wielu z Was nienawidzi wszystko to co ma inne kolory niż biało niebieskie. Wielu dało by się zabić za godło/logo Stali Rzeszów ( przynajmniej na niniejszym forum tak się deklaruje) Przeważająca większość uważa ,ze brak w nazwie drużyny nazwy klubu jest czymś nie do pomyślenia. Wielu wręcz nie może pogodzić się ,ze może nie być na kewlarach/plastronach znaku Stali. W brew opiniom niektórych osób i ja się zaliczam do tych osób które się z tym nie zgadzają. Ale jednego nie mogę zrozumieć. Mamy niezależne forum, nikt nam nie mówi co można na nim robić itp . W związku z tym mam pytanie. Skoro tak to: GDZIE JEST ZNAK STALI.DLACZEGO NAZWA STAL RZESZÓW NIE JEST ZGODNA Z WZOREM ( chodzi o czcionkę ) O tym, że w tle widoczny jest żużlowiec w barwach znienawidzonych przez część odwiedzających niniejsze forum nie będę już wspominał. Bucz swój herb na swoim forum ma. A my??
Nie mogę tego zrozumieć. Czy np. Dupman jako mod może mi to wyjaśnić??
_________________ http://patrz.pl/mp3/frustrat-song-2 ..."To Tata Trey'a facet z jajami, który ma w du..pie i łupie prawdą,szyderę wali z nich ile wlezie, szkoda ze bardziej po nich nie jedzie"...
|
|
|
|