Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Wasze uwagi i problemy związane z naszym Forum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
26 sie 2005, o 16:44
|
|
kezman
|
Legenda |
|
Dołączył: 16 gru 2002, o 19:07 Skąd: Rzeszów / Essen Posty: 6804
|
Lirasz napisał(a): kezman napisał(a): Adres będzie ten sam. Działy itp. będzie na wzór starej, wiadomo nowa grafa. Ta już jest troszkę stara, ciężko cokolwiek aktualizować, sypią się polskie znaki. Myślę, że bedzie fajnie. Kiedy nastąpi zmiana? Wkrótce. To jest sztuka: dużo mówic i nic nie powiedzieć! Wkrótce, czyli kiedy? Czy data utajniona? Ciężko podać dokładny termin, w ogóle nie chce tego robić. Tydzień temu pisałem, że powinna być w siecie w tym tygodniu i jak się okazuje nie ma jej. Jeśli już mam strzelać terminami to...przed Nazimkiem powinna być. Cytuj: To ja jeszcze dodam, ze strona robiona jest przez fan klubowicza z Lublina
Tak, dokładnie, zresztą nie jest to tajemnicą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
28 sie 2005, o 22:30
|
|
Barty
|
Uczestnik GP |
|
|
|
Lirasz napisał(a): Ja mam nadzieję, że w rubryce "Ostatnio na forum" będzie mała zmiana i zamiast ostatnio założonych tematów będą te tematy, w których ostatnio toczy się dyskusja. Ostatnio mamy nawałę nowych forumoiczów którzy są na bakier z regulaminem (tworzą bezsensowne tematy) i jak ktoś obcy wchodził na stronę Stali to mógł wejśc bezpośrednio na 5 zamkniętnych tematów... Co sobie ktoś taki pomyśli o organizacji na forum? A gdyby zmieniło się na tematy w których ostatnio napisano posty, mógłby wejśc nawet na temat, który założony został np. 2 lata temu, a w którym ostatnio toczy się dyskusja. Co wy na to?
Propozycja moze i dobra,ale chyba bylby duzy zamet wtedy,bo posty sa pisane w wielu tematach. A wyjscie z sytuacji,ktora opisujesz (zamkniete tematy) jest chyba lepsze: trzeba usuwac bezsensowne tematy a nie tylko zamykac!
_________________ Barty
|
|
|
|
29 sie 2005, o 08:14
|
|
Lirasz
|
Uczestnik GP |
|
|
Dołączył: 1 lut 2003, o 20:41 Skąd: Kraków || Leżajsk Posty: 1865
|
Barty napisał(a): Propozycja moze i dobra,ale chyba bylby duzy zamet wtedy,bo posty sa pisane w wielu tematach. A wyjscie z sytuacji,ktora opisujesz (zamkniete tematy) jest chyba lepsze: trzeba usuwac bezsensowne tematy a nie tylko zamykac!
Przecież przy każdym poście jest czas wysłania. Mogłoby to być na podstawie tego właśnie czasomierza. Pozatym chodzi o to, aby był wpisany temat w ostatnio podany, a nie konkretny post, po meczach w jednym temacie są dziesiątki nowych postów, a w innych prawie żadnych - co wtedy by sie działo?!
|
|
|
|
|
|
|
|
29 sie 2005, o 12:53
|
|
Lirasz
|
Uczestnik GP |
|
|
|
K 2 napisał(a): Z zamykaniem i usuwaniem to jest tak, ze bardzo czesto zamykam jakis temat, ale go nie usuwam, poniewaz wedlug mnie autor zasluguje na bana, dlatego temat zostawiam, zeby zobaczyl go admin i ewentualnie poczestowal takiego kogos banem. A tak poza tym to zeszlismy troche z tematu
właśnie - ewentualnie począstował banem To jest ten problem! Zamiast sypać na lewo i prawo, może nie za pierwszy bezsensowny temat, ale za drugi, to narzeka się i nic nie robi!
A co do tematu to nie ma co dyskutować, aż nie wypowie się szef Kezman, bo my, małe żuczki, nie wiemy, kiedy będzie nowa strona Stali Wiemy, że prawdopodobie ma być przed Nazimkiem, więc jest jeszcze kilka dni.
|
|
|
|
29 sie 2005, o 15:13
|
|
K 2
|
Danish Power! |
|
|
Dołączył: 30 sty 2003, o 11:44 Skąd: Danishlandia Posty: 9673
|
Lirasz napisał(a): K 2 napisał(a): Z zamykaniem i usuwaniem to jest tak, ze bardzo czesto zamykam jakis temat, ale go nie usuwam, poniewaz wedlug mnie autor zasluguje na bana, dlatego temat zostawiam, zeby zobaczyl go admin i ewentualnie poczestowal takiego kogos banem. A tak poza tym to zeszlismy troche z tematu właśnie - ewentualnie począstował banem To jest ten problem! Zamiast sypać na lewo i prawo, może nie za pierwszy bezsensowny temat, ale za drugi, to narzeka się i nic nie robi!
Nie do konca kumam, szczegolnie znaczenia slowa "sypac"... zreszta to chyba nie jest skierowane do mnie...
_________________ "Jeżeli masz wszystko pod kontrolą, to znaczy ze jedziesz zbyt wolno."
|
|
|
|
29 sie 2005, o 16:29
|
|
Lirasz
|
Uczestnik GP |
|
|
|
K 2 napisał(a): Lirasz napisał(a): K 2 napisał(a): Z zamykaniem i usuwaniem to jest tak, ze bardzo czesto zamykam jakis temat, ale go nie usuwam, poniewaz wedlug mnie autor zasluguje na bana, dlatego temat zostawiam, zeby zobaczyl go admin i ewentualnie poczestowal takiego kogos banem. A tak poza tym to zeszlismy troche z tematu właśnie - ewentualnie począstował banem To jest ten problem! Zamiast sypać na lewo i prawo, może nie za pierwszy bezsensowny temat, ale za drugi, to narzeka się i nic nie robi! Nie do konca kumam, szczegolnie znaczenia slowa "sypac"... zreszta to chyba nie jest skierowane do mnie...
po "sypać" powinienem dodać "banami" I to nie jest skierowane do Ciebie, bo jak już pisałeś, nie możesz dawać banów.
Chodzi mi o to, że Administrtorzy są pobłażliwi i nie banują za pisanie bezsensownych tematów. Pobłażliwym można być za pierwszym razem, a nie gdy ktoś jest recydywistą
|
|
|
|