Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Wasze uwagi i problemy związane z naszym Forum.
11 kwi 2006, o 23:42
|
Bany dla Tarnowskich kibicow |
|
kaczorUT
|
Szkółkowicz |
|
|
|
Witam
Ja w sprawie Banów dla Mieszkanów Tarnowa Prosze mnie nie obrzucać błotem, ani nie wyzywać, chciałem tylko o tym porozmawiać . Nikogo nie zamierzam tutaj wyklinać, tak powiem na wstpępie
Pytanie: czemu mieszkańcy Tarnowa maja nałożone bany na Waszym forum ? Są wyjątki jeśli user ma neta w neostradzie, i kilka osób też sie znajdzie, którzy nie są w neo, i nie mają banów ... A tak to, bany są nałożone na providerów, i przez to duża iulość osob nie może wejść na forum... dlaczego ? ludzie którzy tylko przeglądali forum, mają bany, czemu tak jest że wszyscy są wrzuceni do jednego wora ? Ja rozumiem że ktoś wpadł i powyklinał na Was, ale idzie to też w druga strone Czyli Wasi kibice wpadają na Nasze forum, i też sobie troszke poprzeklinaja
Ale tu jest zasadnicza różnica, Wy nie macie na Naszym forum zbiorowych banów, tzn providerów, jedynie kilka osób, które "troszke" się narażały
Jakiś miesiąc temu, został mi ściągniety ban, po PW z adminem, lecz już po półtora tygodniu, ban wrócił, a nawet nie zdąrzyłem przeglądnąć forum ...
Dlaczego nie szanujecie Innych kibiców ? Np. Tarnowskich ? To też kibice, są fanami tego sportu, dlaczego nie mogą sie wypowiadać na Waszym forum, a Wy na Naszym możecie ? Prosiłbym o odpowiedź kompetetnych osób, a nie "szczekaczy" internetowych
Pozdrawiam
|
|
|
|
11 kwi 2006, o 23:57
|
|
Matius
|
Uczestnik GP |
|
|
|
Cytuj: dlaczego nie mogą sie wypowiadać na Waszym forum, a Wy na Naszym możecie ?
Uwierz, ze u nas tez bardzo wiele osob ma bany na waszym forum, ogolnie mowiac sytuacja jest bardzo podobna.... Nie ma co sie dziwic takiej sytuacji, jezeli przychodzi user z tarnowa i zaczyna bluzkac, odrazu nalezy sie ban....
_________________ Ochraniacze i Stabilizatory McDavid Medycyna Sportowa
|
|
|
|
12 kwi 2006, o 00:49
|
|
kaczorUT
|
Szkółkowicz |
|
|
|
Matius napisał(a): Cytuj: dlaczego nie mogą sie wypowiadać na Waszym forum, a Wy na Naszym możecie ? Uwierz, ze u nas tez bardzo wiele osob ma bany na waszym forum, ogolnie mowiac sytuacja jest bardzo podobna.... Nie ma co sie dziwic takiej sytuacji, jezeli przychodzi user z tarnowa i zaczyna bluzkac, odrazu nalezy sie ban....
Czy aby tak wiele osób No rozumiem, przychodzi ktoś z Tarnowa, zaczyna bluzgać ale to jest powód, żeby nakładać bany na wszystkich Tarnowskich providerów ?
|
|
|
|
12 kwi 2006, o 01:28
|
|
kaczorUT
|
Szkółkowicz |
|
|
|
iti napisał(a): To w tarnowie jest internet? PS. Nie moglem sie powstrzymac PS2. jakich - tarnowskich, z malej, nie z duzej, ah te szkoly tarnowskie
Prosiłem o nie pisanie takich postów, ulżyło Ci ? Jeśli ktoś z Tarnowa pisze na Waszym forum, to chyba logiczne że internet jest w Tarnowie ? ":lol:"
Tak error zgadza sie, bany są założone na providerów, i dlatego nie można przeglądać forum .
|
|
|
|
12 kwi 2006, o 03:04
|
|
|
po raz 2 dziś zgłaszam ze jestem na ciężkiej fazie jak coś głupiego napisze to sie nie przejmujcie
Między żużlowymi kibicami Stali i Unii niby panuje kosa (internertowa!?) to naprawde nie jest powód żeby banować całe osiedla czy tam sieci, przewinęło sie tu wielu Tarnowian przez forum, jedni pisali mądrze, drudzy głupio, a jeszcze inni pisali jak idioci!! tych idiotów jak najbardziej należy banować!! sami napewno zaobserwowaliście ze z wieloma kibicami Unii można pogadać (pisać) na poziomie!! a takie wyzywanie, odgrażanie sie w necie dla mnie to jest dziecinada, jak miałem z 13-14 lat to wchodziłem na księge resovii i pisałem j***ć resovie i takie inne pierdoły i sie z tego cieszyłem a dlaczego ? bo byłem wtedy głupim gówniarzem (teraz też jestem troche głupi ), i sie cieszyłem z tego ze poprostu ich zwyzywałem. do czego dąże? do tego, ze czytając te wszystkie kłótnie pomiędzy Stalą a Unią (żużel) poprostu juz nie wiem czy mam sie smiać czy płakać zachowujecie sie jak takie przygupawe 14 latki (chodzi mi zarówno o kibiców Stali jak i Unii, oczywiście nie wszystkich!)
dajcie sobie spokój jak macie jakieś ale do siebie (bo niby macie ) udowodnij jeden drugiemu ze toTwój klub jest lepszy w "normalny" sposób, prześcigajcie sie w coraz to bardziej pomysłowych oprawach, liczbach wyjazdowych itd. (zawsze jeszcze można sie ustawiś na jakiś mały sparing kibiców nie no żartuje, wiem jakie macie zdanie na ten temat...) bo to co sie dzieje w necie pomiędzy kibicami Unii i Stali to jest naprawde komedia.
byłem w Tarnowie na tym ostatnim sparingu, kibice Stali sobie chodzili swobodnie po stadionie w szalach, nikt ich nie ruszał itd (no chyba ze coś przeoczyłem ) to samo było było u nas na jakimś tam młodzieżowym turnieju i na jakimś sparingu tez sie przewinęło kilka osób w barwach "wroga"...
sie troche rozpisałem, tak wiem temat jest o banach, można powiedzieć ze troche rozmyłem go ale mam nadzieje ze nikt sie nie obrazi
mam wieeeelką prośbe do moderatorów nie usuwajcie ani nie zamykajcie tego teamtu
ps. to jest mój najdłuższy post w mojej "karierze"
JESZCZE RAZ ZAZNACZAM ZE JESTEM NA CIĘŻKIEJ FAZIE I MOGŁEM TROCHE GŁUPOT NAPISAĆ, ALE WYDAJE MI SIE TEŻ ZE MAM DUŻO RACJI...
EDIT: przednapisaniem tego posta, nie czytałem nawet postów powyżej
|
|
|
|
12 kwi 2006, o 06:52
|
|
orix
|
Solidny ligowiec |
|
|
|
Cytuj: Dlaczego nie szanujecie Innych kibiców ? Np. Tarnowskich ?
Na szacunek trzeba sobie zasluzyc - nie zdobedziesz go z dnia na dzien - trzeba na niego pracowac - z jakim szacunkiem wy sie wyrazacie do nas i innych z takim samym my sie odwdzieczamy
|
|
|
|
12 kwi 2006, o 08:05
|
|
ireneusz
|
Medalista GP |
|
|
|
Kibicu z Tarnowa.
Na wstępie parafraza aktualnej reklamy batonika Mars:"Braku poszanowania kibiców innych zespołów nie znajdziesz na forum Stali". Natomiast forum tarnowskie jest wręcz książkowym przykładem "opętania maniakalnego" skierowanego NIE TYLE w kibiców, co ogólnie w MIESZKAŃCÓW naszego miasta i regionu.
Jeżeli nie wiesz o czym piszę, to zerkinij tu: http://forum.uniatarnow.net/viewtopic.php?t=29, przeczytaj WSZYSTKIE pięćdziesiąt parę stron, a potem zastanów się troszkę i napisz, gdzie tak naprawdę kibiców się nie szanuje. My do Tarnowa podchodzimy zupełnie obojętnie na naszym forum. Nie zakładamy żadnych tematów o Tarnowie (wyjątek - mecz czy wyjazd), po prostu szkoda na ten temat rozmawiać.
Odpowiedź na twoje pytanie, czemu mieszkańcy Tarnowa mają bany, jest już chyba udzielona, nieprawdaż
P.s. Nie ma co ciągnąć tego tematu dłużej, szkoda bazy.
|
12 kwi 2006, o 08:54
|
|
Miro
|
Ligowy debiutant |
|
|
|
a coz to za zasczyt nas spotkal! oto sam kaczor - wokalista the rolning stones nas odwiedzil :D sluchaj dwulicowy buczoku - widze, ze masz objaw Jaska. On tu jest w miare normalny, a na forum tarnowa lize dupe buczokom w kazdym poscie. Ty za to tutaj jestes powiedzmy, ze normalny, a na swoim jedziesz na Stal rowniotko (np. http://www.jaskolki.fora.pl/viewtopic.p ... ght=#22611)
dlatego moim zdaniem za samo to powinienes miec bana dwulicowy napinaczu.
|
|
|
|
12 kwi 2006, o 09:53
|
|
luki25
|
TROLL |
|
|
Poczytałem teraz trochę forum z linka o buczokach:( To są tak prości ludzie, że szkoda słów.Naprawdę!!! Ile razy bym nie był na stadionie w Mościcach, zawsze jakiś debil coś głupiego powie, czy to stary dziadek, czy kretyn młody,nie mający żadnej wiedzy na temat swojej drużyny(czytaj-buczoków),tylko powtarzający wszystkie ploty po swoich babciach,ojcach, czy nawet matkach-porażka!!!!!!!I rośnie to później na takiego samego prostaka jak jego przodkowie.Szkoda nerwów!!!!
|
|
12 kwi 2006, o 14:38
|
|
Seevy
|
Uczestnik GP |
|
|
Dołączył: 28 sty 2005, o 02:28 Skąd: Jackrabbit Slim Posty: 1964
|
|
|
|
12 kwi 2006, o 16:43
|
|
kaczorUT
|
Szkółkowicz |
|
|
|
Miro napisał(a): a coz to za zasczyt nas spotkal! oto sam kaczor - wokalista the rolning stones nas odwiedzil :D sluchaj dwulicowy buczoku - widze, ze masz objaw Jaska. On tu jest w miare normalny, a na forum tarnowa lize dupe buczokom w kazdym poscie. Ty za to tutaj jestes powiedzmy, ze normalny, a na swoim jedziesz na Stal rowniotko (np. http://www.jaskolki.fora.pl/viewtopic.p ... ght=#22611) dlatego moim zdaniem za samo to powinienes miec bana dwulicowy napinaczu.
Przeczytales tylko jeden temat ? Zobacz co ten człowiek robi na tym forum, zakłada beznadziejne tematy, pisze posty, kierowane do Nas jak i obrażające Tarnów... Napinaczu ? gdzie tam masz napinanie się ? Pisałem że takich postów w tym temacie nikt nie potrzebuje...
Znajdź gdzieś moje posty, gdzie naprzykjład jeb... rzeszów, lub też odpowiedziałem komuś Normalnemu z Rzeszówa, obrażającym postem. Dopiero później mnie oczerniaj ... A następna sprawa, to nie the rolning stones, tylko The Rolnik Stones
Korzeń, tak nie mam bana, bo rozmawiałem z pewnym adminem I został mi ten ban zdjęty.
Przeczytajcie sobie posty, tego jiicośtamcośtam, jeśli patrzy się na takie posty, to nie można powiedzieć o szacunku, to fakt, zgadzam sie z Orixem Czyli wychodzi na to, że Wy też nie zostajecie w tyle, zobrażaniem się
|
|
|
|
12 kwi 2006, o 19:14
|
|
CzarnyOlek
|
Solidny ligowiec |
|
|
Dołączył: 15 maja 2005, o 17:10 Skąd: zniewiadomoskąd Posty: 495
|
|
|
|
12 kwi 2006, o 22:09
|
|
Kaśka
|
Solidny ligowiec |
|
|
Zaraz sie zacznie robic forum typowo tarnowskie. Albo lubelskie.
Bo jak rok temu jezdzilismy w jednej lidze z Lublinem to na tamtejszym forum pojawialy sie takie bzdury powypisywane strone Rzeszowa, ze glowa bolala od czytania.
Co ciekawe u nas nawet w cwierci nie "jechalo" sie tak po naszych braciach ze wschodu .
Zawsze mi sie wydawalo, ze oni tak probowali leczyc kompleksy.
Tarnow tez po czesci leczy. Nie tyle zuzlowe kompleksy- bo kto je ma bedac DMP -ale raczej miejskie. Utrata znaczenia Tarnowa na mapie Polski i jednoczesnie znaczny wzrost Rzeszowa to musialo bolec.
Tez bym mniej lubila Krosno jakby to tam byla stolica wojewodztwa i centrum inwestycji regionalnych .
_________________ K&P
|
|
|
|
13 kwi 2006, o 15:41
|
|
kamyk
|
Reprezentant kraju |
|
|
|
No niedawno odwiedziłem tarnowskie forum i byłem w cięzkim szoku - straszne ma kompleksy Mistrz Polski na punkcie jak to piszą: marnej, rzeszówka, żeszufa, mojżeszowa, ukrainy. Po prostu szambo. ale coiż to ich sprawa a raczej ich adminów
No ale prawda jest jedna, Tarnów nie moze zyć bez Rzeszowa a my bez nich, ach to piękne życie kibica> można rywalizować między sobą, ale na przyzwoitym poziomie, nie mówię zeby sobie w dupę wchodzić.
pozdro dla Buczoków od Józka
|
|