Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Wasze uwagi i problemy związane z naszym Forum.
25 kwi 2006, o 16:27
|
|
DeReXiO
|
Szkółkowicz |
|
|
Pozwoliłem sobie stworzyć temat, bo interesuje mnie wyjaśnienie kilku spraw odnośnie grafiki...
1st- Czy avatarka moge miec takiego dużego jak kilka innych osób ?? czy tylko wybrańcy mają tę możliwość ;]
2nd- może trochę banalne, ale nikt mi jeszcze na to nie odpowiedział... W sygnaturkach niektórzy umieszczają banerki, np: (ZKS Speedway Fan, Gadugadu user itp.)Jaką czcionką piszecie po nich ;] szukałem po czcionkach i nigdzie nie mogłem takich znaleźć- a sciągnąłem ich troche i to typowo takie jakie powinny być... Ja banerki robie w Adobe Photoshop, niewiem może wy robicie je w innych programach, lub jakoś inaczej,
|| Przykładowy banerek, i czcionka której niemoge uzyskać ;]
||
V
ANYBODY HELP ME ?
TYLKO NIE JEŹDZIJCIE ZABARDZO PO MNIE
_________________ ...::Stal Rz-óW na całe życie::...
QRWA WSTAWAĆ PIKNIKI IEBANE !!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
25 kwi 2006, o 19:48
|
|
Damon
|
Legenda |
|
|
|
ireneusz napisał(a): Ten banerek jest akurat moim dziełem, więc Ci odpowiem. Czcionka, jaka została tutaj zastosowana to Visitor TT1 -BRK- (można tez używać Visitor TT2 -BRK-) z obrysem. Banerek wykonany jest w Photoshopie. Jeżeli chcesz te czcionki otrzymać, podaj email.
Jak mozesz to i mi podeslij na damon@stal.rzeszow.pl
Z gory dzieki...
_________________ Projektowanie Graficzne Wieszaki na medale dla sportowców oraz biegaczy
|
|
25 kwi 2006, o 23:22
|
|
error
|
Uczestnik GP |
|
|
|
Cytuj: DeReXiO
ja mysle ze najpierw powinienes pomyslec nad zmiana hasla w podpisie.
_________________ Leave Me Alone
|
|
23 sie 2006, o 18:19
|
|
|
Własnie przed sekunda chcialem zmienic sobie grafike i co chwile pojawialy mi sie bledy i odslylao mnie do strony glownej forum. Pozniej probowalem zaladowac ta sama grafike co mialem wczesniej ale tez sie nie dalo. Prosze o dopoweidz
|
|
23 sie 2006, o 18:34
|
|
|
Nicki mi chodzi avatr !!!
|
|
23 sie 2006, o 18:50
|
|
Morgel
|
Uczestnik GP |
|
|
|
A o czym ja niby napialem wczytaj się dobrze to zobaczysz ze mi chodzilo o avatar.
Przeciez w profilu przy wysłaniu masz trzy opcje :
z kompa,adresu, oraz adresu odnosnika, z czego wysylacie?
Ja mialem ten sam problem co wy opsiujecie ale jak wyslalem z odnosnika to poszło.
Chyba ze zle zinterpretowalem ten problem to sorry.
23 sie 2006, o 19:29
|
|
|
teraz dla odmiany pisze " Emblemat musi byc jpg. gif albo png. "
A wgrywam oczywiscie obraz jpg...
|
|
|
|
19 lut 2007, o 19:04
|
|
K 2
|
Danish Power! |
|
|
Dołączył: 30 sty 2003, o 11:44 Skąd: Danishlandia Posty: 9673
|
Zeby wiedziec, ile plik "wazy" wystarczy kliknac na niego prawym klawiszem myszki i dac Wlasciwosci --> Rozmiar. A co do wymiarow to wystarczy prosty program do przegladania i obrobki zdjec, np. darmowy irfan viev Nie sprawdzalem, ale moze nawet w paincie mozna to sprawdzic
_________________ "Jeżeli masz wszystko pod kontrolą, to znaczy ze jedziesz zbyt wolno."
|
|
|
|
4 lip 2007, o 10:49
|
|
NoBi
|
Weteran |
|
Dołączył: 2 maja 2003, o 09:59 Skąd: Stadion Stali :) Posty: 3561
|
W profilu masz takie cos jak podpis.W miejsce podpisu wpisujesz [img]adres%20jakiegos%20zdjecia[/img], pozniej klikasz wyslij i juz
Wyjazdy: Sezon 2009 - Rybnik, Sezon 2008 - Toruń, Zielona Góra, Tarnów, Krosno, Tarnów, Gdańsk Sezon 2007 - Tarnów,Częstochowa,Wrocław, Wrocław GP (Leszno), Torun,Krosno MDMP,Leszno,Tarnów, Wrocław Sezon 2006 -Tarnów,Rybnik,Krosno,Wrocław Sezon 2005 - Krosno,Tarnów,Rybnik,Ostrów,Lublin Sezon 2004 - Tarnów,Krosno,Lublin,Gniezno,Gorzów,Czestochowa Sezon 2003 - Debrecen, Chorzów
|
|
4 lip 2007, o 11:48
|
|
navigator
|
Medalista GP |
|
|
Dołączył: 6 sty 2007, o 12:06 Skąd: Rzeszów B4/Glasgow Posty: 2067
|