Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Wasze uwagi i problemy związane z naszym Forum.
19 wrz 2009, o 07:34
|
|
|
K 2 napisał(a): Ty ją zacząłeś, więc przedstaw dowody na to, co twierdzisz. Proste? A czego Ty nie pokażesz swojego dowodu na zaytowanie całego posta? proste? jakie to ma znaczenie, że ja zaczałem dyskusje? robisz ze mnie idiote wiskajac mi farmazon, że zacytowałem całego posta! a dobrze wiesz, że tak nie było. masz screna całego posta metanola i masz podkreslone co zacytowałem. ale Ty dalej robisz idiote ze mnie i przy okazji, nie będe pisał z kogo i nie zasłaniaj się kończeniem dyskusji itp znowu owijasz w bawełne AŻ TAK CIĘŻKO ODPOWIEDZIEC? nie rób z siebie nie będe mówił kogo bo nie zacytowałem całego postaod dziś panie i panowie róbcie screeny postów K2: Strasznie Ci widzę zależy, żeby to Twój post był ostatni, więc ok Nie będę Ci robił przykrości i stąd ta edycja, a nie nowy post  ciężki typ z Ciebie. pytać 5 razy a Ty dalej swoje może chociaż na to odpiszesz: Hugo Kołłątaj napisał(a): K2 mógłbys mi pokazać gdzie napisałem takie coś: Cytuj: Poza tym wyżej twierdziłeś, że cytowałeś po jednym zdaniu chciałeś dowodów na to, że nie zacytowałem całego posta co jest absurdem, bo kto robi screnny każdego posta?  ale za to wyżej masz dowód na to, że różne rzeczy potrafisz sobie wyssać z palca
|
|
|
|
21 wrz 2009, o 10:59
|
|
|
RAJDOWIEC napisał(a): wyluzuj już. a Ty dałbyś robić z siebie idiote? mówisz ze nie wiesz kto ma racje i Cie to nie obchodzi, to po co zabierasz w takim razie głos? 
|
|
|
|
|
|
21 wrz 2009, o 13:12
|
|
Jasiek
|
Legenda |
 |
 |
|
Cytuj: a Ty dałbyś robić z siebie idiote? Hugo... 1. Jakim adminem jest K2, kazdy widzi i kazdy ma jakies tam wyrobione zdanie. Jedni go uwielbiaja, drudzy uwazaja, ze jest beznadziejny, inni jeszcze cos innego 2. Nie bardzo wiem, co probujesz uzyskac? 3. Przywilejem admina jest to, ze forum ustawia sobie po swojemu 4. Nawet jak K2 sie przyzna, ze popelnil blad, to wlasciwie co to zmieni? Naprawde nie warto... Chcesz tak bardzo pokazac wszystkim, jaki z niego jest kiepski admin, zaczekaj na plebiscyt forum i zaglosuj na K2 jako detke roku. Jak iles tam osob postapi podobnie i K2 okaze sie detka roku, bedziesz mial satysfakcje. 
_________________ Regards from Sydney Jasiek
It's ok to disagree with me. I cannot force you to be right
|
|
|
|
21 wrz 2009, o 13:30
|
|
|
Jasiek napisał(a): 1. Jakim adminem jest K2, kazdy widzi jest jaki jest, ale żeby wciskać komuś na siłe że coś tam zrobił to już chyba przesada lekka Jasiek napisał(a): 2. Nie bardzo wiem, co probujesz uzyskac? prawde Jasiek napisał(a): 4. Nawet jak K2 sie przyzna, ze popelnil blad, to wlasciwie co to zmieni? to nie był błąd, to była złośliwość tak poprzedni plebiscyt nie został policzony, ciekawe czego  pamiętam, że K2 był wtedy dosyć wysoko w dętce roku wiadomo za co 
|
|
|
|
21 wrz 2009, o 13:45
|
|
Jasiek
|
Legenda |
 |
 |
|
A ja myslalem, ze ja.  Cytuj: prawde Nie uzyskasz, bo K2 zatarl slady  i teraz to chyba nawet on sam nie wie, czy faktycznie zacytowales caly post, czy tylko czesc. Nie zebym go bronil, bo osobiscie uwazam K2 za kiepskiego admina, ale cala ta sprawa juz naprawde chyba wszystkim sie przejadla. Zasadniczo, jesli chciales pokazac, ze K2 jest kiepski jako admin, to czesciowo ci sie udalo, a czesciowo tez pokazales, ze cale zamieszanie jest o raptem jeden wpis, ktory zostal usuniety.
_________________ Regards from Sydney Jasiek
It's ok to disagree with me. I cannot force you to be right
|
|
21 wrz 2009, o 13:55
|
|
|
zamieszanie jest także o bana którego dostałem. Vega i K2 zostali dętką 2008 
|
|
21 wrz 2009, o 15:57
|
|
K 2
|
Danish Power! |
 |
 |
Dołączył: 30 sty 2003, o 11:44 Skąd: Danishlandia Posty: 9673
|
_________________ "Jeżeli masz wszystko pod kontrolą, to znaczy ze jedziesz zbyt wolno."
|
|
21 wrz 2009, o 16:18
|
|
|
na ortografie nie zwróciłem uwagi - mój błąd sory. co nie zmienia faktu że byłeś vice dętką  także byłeś wysoko - gratuluje ode mnie dostałeś głos?  wydawalo mi się, że na forum jestem od 20go lipca 2009
|
|
21 wrz 2009, o 18:47
|
|
K 2
|
Danish Power! |
 |
 |
Dołączył: 30 sty 2003, o 11:44 Skąd: Danishlandia Posty: 9673
|
_________________ "Jeżeli masz wszystko pod kontrolą, to znaczy ze jedziesz zbyt wolno."
|
|