Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Wasze uwagi i problemy związane z naszym Forum.
21 kwi 2008, o 19:44
|
|
K 2
|
Danish Power! |
|
|
Dołączył: 30 sty 2003, o 11:44 Skąd: Danishlandia Posty: 9673
|
Witam,
Na forum coraz trudniej zapanować nad porządkiem, dlatego potrzebni są nowi moderatorzy. Wybór po części oddajemy w Wasze ręce. Bardzo proszę o zgłaszanie w tym temacie osób, które widzielibyście jako moderatorów. Mile widziane uzasadnienie. Następnie z osób zgłoszonych (na zgłoszenia czekam do niedzieli 27.04) zapytamy się kto ma czas i chęci, a następnie wybierzemy nowego moda, a może i nawet dwóch lub więcej.
Oczywiście moderatorem nie może być każdy. Podstawowe wymagania:
- przynajmniej pół roku zarejestrowany na forum (chodzi o znajomość realiów na tym forum) - żadnego, lub mało istotne ostrzeżenia, po których widoczna była poprawa - ogólny szacunek wśród innych forumowiczów.
Uwaga: zgłaszać kandydatów mogą osoby zarejestrowane także przynajmniej pół roku.
_________________ "Jeżeli masz wszystko pod kontrolą, to znaczy ze jedziesz zbyt wolno."
|
|
|
|
21 kwi 2008, o 20:10
|
Re: "Przetarg" na moderatora |
|
Robi
|
Weteran |
|
|
|
brzycho? Swojej kandydatury nie bede wystawial bo teraz nie mam czasu na moderowanie a Damian!? Damon? Metanol? micson? Polan? oni dosc czesto sa na forum wiec stali bywalcy.
_________________ NICKI PEDERSEN = STAL RZESZÓW 2006-2007!!! FAREWELL NICKI Slovenian Speedway GP Final 2006 - Nicki Pedersen!!!
|
|
21 kwi 2008, o 21:11
|
|
Jasiek
|
Legenda |
|
|
|
Cytuj: Jasiek byłby idealną osobą, ale niestety w Australii panują inne obyczaje i chłopak się do tego nie nadaje Jak na forum jest najwieksza akcja, to Jasiek spi. Wiec tym bardziej sie nie nadaje. Kilka nickow, o ktorych mysle - Brzycho, Pidi, Grisza, Frater...
_________________ Regards from Sydney Jasiek
It's ok to disagree with me. I cannot force you to be right
|
|
21 kwi 2008, o 21:48
|
|
Jasiek
|
Legenda |
|
|
|
Cytuj: Nadajesz sie, tylko nie masz zbyt duzego poparcia i userzy zrobiliby zamach stanu zebys tylko nie byl modem Kiedys juz dawno temu, byly tu co najmniej dwa zamachy stanu. Jeden jeszcze zanim sie przeprowadzilem do Australii. Wiec przez to juz forum przechodzilo.
_________________ Regards from Sydney Jasiek
It's ok to disagree with me. I cannot force you to be right
|
|
|
|
|
|
21 kwi 2008, o 23:02
|
|
DMN
|
Trener |
|
|
|
Moje typy (wszystkich nie da rady, ale wybierałbym głównie z tych zawodników :>): - Dr Kenny - Grisza - Pidi - Polan (kolejnosc alfabetyczna) Uzasadnienie w przypadku wszystkich podobne. Duzy staz na forum, dobra kooperacja forumowa oraz rzeczowe posty. Cytuj: a Damian!? Damon? Metanol? micson? Polan? oni dosc czesto sa na forum wiec stali bywalcy. Dzięki za poparcie, ale cały problem opiera się na tym, że ja moderatorem tutaj jestem mniej więcej połowy ubiegłego roku. Może działań moderatora nie widać naocznie, bo to trochę anonimowa robota, ale wgląd do takich działań mają inne osoby moderujące forum w tzw. Logach czynności moderatorów.
|
|
|
|
|
|
|
21 kwi 2008, o 23:45
|
|
garet
|
Reprezentant kraju |
|
|
|
K 2 napisał(a): P.S. Oczywiście takie osoby jak np. Jasiek odpadają - . Uffff już się bałem. K 2 napisał(a): takie osoby jak np. Jasiek odpadają - pisałem w pierwszym poście, że kandydat musi mieć ogólny szacunek wśród innych forumowiczów. hahhaahh Ja proponuję Sebe1944. Nie ma chyba już ostrzeżeń i widzę znaczącą poprawę. A można głosować na siebie? dajcie mi władzę Jakby co to się deklaruję, że jestem zainteresowany i przyjmę ten przykry obowiązek na swoje barki...poświęcę się
_________________ Pocałunek złożony na ziemi polskiej ma dla mnie sens szczególny. Jest to jakby pocałunek złożony na rękach matki, albowiem ojczyzna jest naszą matką ziemską. Niełatwe są jej dzieje. Wiele przecierpiała. Ma prawo do miłości szczególnej. Jan Paweł II
|
|
|
|
21 kwi 2008, o 23:49
|
|
Damon
|
Legenda |
|
|
|
K 2 napisał(a): P.S. Oczywiście takie osoby jak np. Jasiek odpadają - pisałem w pierwszym poście, że kandydat musi mieć ogólny szacunek wśród innych forumowiczów. Wiec ja odpadam na dzien dobry
_________________ Projektowanie Graficzne Wieszaki na medale dla sportowców oraz biegaczy
|
|