Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Wasze uwagi i problemy związane z naszym Forum.
9 maja 2008, o 11:07
|
|
K 2
|
Danish Power! |
|
|
Dołączył: 30 sty 2003, o 11:44 Skąd: Danishlandia Posty: 9673
|
W tym temacie, jak nazwa wskazuję admini podawać będą kto i za co dostał bana. Temat czysto informacyjny. Nie będę pisał kto do tej pory dostał, bo przez te kilka lat lista jest bardzo długa i przepisywanie jest bez sensu. Tym samym w tym temacie będą bany od dzisiaj, czyli od 9.05.2008. Przypominam jednocześnie (jeżeli ktoś nie zna regulaminu i będzie miał wątpliwości): po dwóch takich samych ostrzeżeniach jest ban na dobę, a za trzecie takie samo wykroczenie dożywotnio. Poza tym jeżeli ktoś otrzyma już bana na dzień, to później jeżeli popełni jakieś większe wykroczenie (ale nie takie samo) to dostanie na tydzień/miesiąc itd. Oczywiście jeżeli ktoś naprawdę porządnie sobie zasłuży na bana to od razu dostanie dożywotnio. Jak wiecie jednak przypadki są różne i będzie to rozpatrywanie osobno.
P.S. W temacie admini będą pisać posta z każdym banem, tym samym pojawią się oczywiście posty pod postem, ale jest to w tym przypadku konieczne.
_________________ "Jeżeli masz wszystko pod kontrolą, to znaczy ze jedziesz zbyt wolno."
|
|
|
|
7 cze 2008, o 10:33
|
|
K 2
|
Danish Power! |
|
|
|
Jasiek - ban na 24 godziny. Powód: ciągłe pisanie tego samego, powtarzanie w kółko tych samych formułek, od których już się wymiotować chcę. Jako, że inni użytkownicy zwracali mi kilka razy na to uwagę, przyjrzałem się uważnie i wnioski są takie jak pisałem na początku.
Jest to ban ostrzegawczy, jeżeli sytuacja się nie zmieni, następny będzie na tydzień, a później dożywotnio.
_________________ "Jeżeli masz wszystko pod kontrolą, to znaczy ze jedziesz zbyt wolno."
|
|
2 wrz 2008, o 17:59
|
|
K 2
|
Danish Power! |
|
|
|
Mati UniA - Ban na dobę. Powód: derbowa gorączka czyli krótko mówiąc napinka
|
|
24 wrz 2008, o 08:58
|
|
K 2
|
Danish Power! |
|
|
|
pierun_siarczysty - za całokształt - totalne dziecko neo. A tutaj: viewtopic.php?f=2&t=2630&p=231480#p231480 przeszedł już samego siebie.
|
|
1 paź 2008, o 13:09
|
|
K 2
|
Danish Power! |
|
|
|