płaczemy podobnie jak Ty. Zobacz sobie ankietę w temacie o jego zbanowaniu. Może chłopak zrozumiał kilka spraw i nie pcha się tam gdzie go nie chcą nie? Na SB też widzę opinię miał mówiąc oględnie niezbyt dobrą. Od razu więcej spokoju i mniej trollowania na forum...nikt nikogo nie prowokuje, nie podburza, nie obraża uczuć narodowych czy religijnych, nie sili się na mędrkowanie i pseudofilozofię, nie szydzi z ludzi biednych, nie gloryfikuje zbrodniarzy i nie powtarza kłamstw władzy ludowej (np odnośnie żołnierzy AK - sic!) itd. Jakże tego brakuje prawda? Jak do dobrze przeczytać jak ktoś sra mi na Polskę i na Polaków...jak to dobrze wytarzać się w obelgach pod adresem kraju i rodaków!!! Tak..wracaj jasiu...(sić! sic! sic!).
W ogóle po co jest ten temat? Wszyscy widzą, że go nie ma i jakoś nikt z tego powodu włosów sobie z głowy nie wyrywa.
I nie pisz w imieniu FORUM, a w SWOIM!!! napisz sobie "jaśku wróc do mnie"

od kiedy to reprezentujesz to forum???
Cytuj:
Jeżeli macie jakiś kontakt z Janem, jeżeli ktoś z Was lub Waszych znajomych wie gdzie on jest - napiszcie proszę. Jan prawdopodobnie załamał się i potrzebna jest mu pomoc!!!

Ty tu szydzisz czy serio piszesz??? hahaahahha....jest w norze wombata. Może się wybierzesz i pogłaskasz po główce?

EDIT:
Do kolegi poniżej jego własne słowa:
Cytuj:
Bo ani nie jestem gorszym, ani lepszym Polakiem od Ciebie. Jednego Orzełka mam w sercu.
Takie zestawienie mi uwłacza...w dodatku zdecyduj się na jedna opcję...masz Orzełka w sercu? a piszesz OBY wrócił koleś, który na tego Orzełka od kilku lat szcza...zauważasz jakis dysonans?????
Cytuj:
Nie potrzebuję zachwycać się filmikami z youtube by kochać i szanować swój kraj i ludzi go zamieszkujących.
dlaczego mam nieodparte wrażenie, że to poniższe OBY i ten powyższy cytat...no ni chu chu do siebie nie pasują?

mniemam, że obłuda to jednak ten powyższy cytat.