Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Wasze uwagi i problemy związane z naszym Forum.
|
|
29 sie 2010, o 22:22
|
Re: Nowe strony i fora Marmy |
|
bromaz
|
Uczestnik GP |
 |
|
Faktycznie w temacie meczu Dauga - Rzeszów wpisana została omyłkowo data. Zauważyłem to i próbowałem datę poprawić. Ale nie jestem takim specem od internetu i nie potrafiłem tego zrobić. Wszyscy forumowicze wiedzieli i tak o co chodzi, bo temat ten został założony 16 sierpnia i wyraźnie napisałem, że w niedzielę jedziemy do Dauga ! Bardzo miło, że jednak tamto forum jest czytane przez tutejszych forumowiczów /o czym świadczy Twoja osoba/ ! Uważam, że pomiędzy tymi dwoma forami powinna panować zgoda - bo przecież kibicujemy jednej i tej samej drużynie ! - nie ważne jak ona się nazywa - jest NASZA !!! Wielka szkoda, ze tak się nie dzieje. Pozdro.
PS. Trzeba Ci przyznać, że jesteś bardzo sprytny, skoro potrafiłeś odkryć tak bardzo poważne przestępstwo !
|
|
|
|
29 sie 2010, o 22:36
|
|
navigator
|
Medalista GP |
 |
 |
Dołączył: 6 sty 2007, o 12:06 Skąd: Rzeszów B4/Glasgow Posty: 2067
|
bromaz napisał(a): Faktycznie w temacie meczu Dauga - Rzeszów wpisana została omyłkowo data. Zauważyłem to i próbowałem datę poprawić. Ale nie jestem takim specem od internetu i nie potrafiłem tego zrobić. Po prostu: dajesz "edytuj" w pierwszym poście i...zmieniasz datę - zatwierdzasz i gotowe bromaz napisał(a): PS. Trzeba Ci przyznać, że jesteś bardzo sprytny, skoro potrafiłeś odkryć tak bardzo poważne przestępstwo ! Tu nie chodzi o spryt, tylko lubię sobie zajrzeć na "siostrzane forum" po to aby poczytać parę "kwiatków"  - to wszystko Pozdro!
_________________ II miejsce Typer Liga 2018

|
|
|
|
29 sie 2010, o 22:59
|
|
bromaz
|
Uczestnik GP |
 |
|
Zrobiłem jak radziłeś ! Jednak po daniu "Edytuj" można zmienić coś w treści tego pierwszego posta ale nie można zmienić nic w dacie /chyba, że ja coś źle robię/. Tak też czyniłem zaraz po zauważeniu tego błędu i też nie dało się zmienić tej daty ! Pozdrawiam.
|
|
|
|
2 wrz 2010, o 08:29
|
|
Nowy_
|
Uczestnik GP |
 |
 |
|
ze wstydem muszę powiedzieć, że dopiero dziś odkryłem coś takiego jak forum Marmy Polskie Folie. Rozumiem, że tamto jest oficjalne, a nasze już od dawna nie...w takim razie jaki status ma nasze forum, skoro nosi nazwę Stal Rzeszów, a w postach używamy nazwy MPF i w 90 procentach postów to właśnie o tamtej drużynie piszemy Nie chce mi się przeglądać tamtego tworu, ale tak sobie myślę, skoro micson, damon, mychas, DMN, Wichura, Lirasz, Wilmen i inni weterani nie udzielają się tutaj, to może przeszli na ciemną stronę mocy 
_________________ "Kiedy byłem potrzebny, jeździłem po sześć razy" E. Sajfutdinow
|
|
|
|
|
|
8 paź 2010, o 17:46
|
|
NoBi
|
Weteran |
 |
Dołączył: 2 maja 2003, o 09:59 Skąd: Stadion Stali :) Posty: 3562
|
Jeśli ktoś zna osobiście "redaktora" o ksywie Maro, to niech przekaże, żeby przed każdym napisanym tekstem lepiej się doinformował bo co drugi news aż wali po oczach..
Co się stało z profesjonalną stroną, gdyż na tą aż żal zaglądać.

Wyjazdy: Sezon 2009 - Rybnik, Sezon 2008 - Toruń, Zielona Góra, Tarnów, Krosno, Tarnów, Gdańsk Sezon 2007 - Tarnów,Częstochowa,Wrocław, Wrocław GP (Leszno), Torun,Krosno MDMP,Leszno,Tarnów, Wrocław Sezon 2006 -Tarnów,Rybnik,Krosno,Wrocław Sezon 2005 - Krosno,Tarnów,Rybnik,Ostrów,Lublin Sezon 2004 - Tarnów,Krosno,Lublin,Gniezno,Gorzów,Czestochowa Sezon 2003 - Debrecen, Chorzów
|
|
|
|
11 gru 2010, o 23:10
|
|
bromaz
|
Uczestnik GP |
 |
|
Pisząc te słowa nie wiedziałem jeszcze, że Koniara jest kobietą. Gdy się o tym dowiedziałem to koleżankę Koniara serdecznie za to przeprosiłem ! Bardzo mi miło, że stało się to /jak pisze Kolega FIS/ topem 1 tego forum.
|
|
29 mar 2011, o 20:30
|
|
navigator
|
Medalista GP |
 |
 |
Dołączył: 6 sty 2007, o 12:06 Skąd: Rzeszów B4/Glasgow Posty: 2067
|
Jak ja lubię zaglądać na "bliźniacze"  forum - jedynej w swoim rodzaju oazy "porządku" w tematach  nowy sezon, wiosna idzie to "forumowe kwiatki" obrodziły Tradycyjnie: 2 tematy o I kolejce http://www.forum.stal.rzeszow.pl/showthread.php?t=539 - założony 26 III i drugi temat http://www.forum.stal.rzeszow.pl/showthread.php?t=542 - załozony dzień później... no ale...wszystko jest w jak najlepszym porządku - mozna pisać w obu - zawsze to więcej postów na koncie "Wolna hamerykanka" normalnie 
_________________ II miejsce Typer Liga 2018

|
|