Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Wasze uwagi i problemy związane z naszym Forum.
|
|
25 kwi 2010, o 02:29
|
Re: Nowe strony i fora Marmy |
|
Jasiek
|
Legenda |
 |
 |
|
Ja mam dziwne przeczucie, ze to niektorzy userzy tego nieoficjalnego forum loguja sie na tamtym i udaja 10 - 12 latkow... No ale mniejsza o to... http://pl.wikipedia.org/wiki/KonfettiTo tak jakby ktos nie wiedzial. 
_________________ Regards from Sydney Jasiek
It's ok to disagree with me. I cannot force you to be right
|
|
|
|
|
|
15 cze 2010, o 18:49
|
|
danielorlos
|
Szkółkowicz |
 |
|
K 2 napisał(a): Dokładnie wczoraj minęło 10 lat od powstania strony http://www.stal.rzeszow.pl. Czekałem cały dzień na jakiegoś newsa o tym, niestety pojawiła się tylko informacja o terminarzu... Szkoda, że nie było choćby jednej małej wzmianki... Skoro chłopaki nie wiedzieli co napisać, bo możliwe, że nie wiedzą jakie były losy tej strony, to mogli się zwrócić do osób, które kilka lat przy stronce spędziły. Są tutaj zresztą na forum m.im. micson, Sewer, kezman. Ja także ponad 5 lat pisałem na tą stronę.
No cóż. Szkoda. Może jak minie 20 lat, to będzie inaczej  Witam wszystkich Forumowiczow! A wiec to juz ponad 10 lat minelo, jak pewnego wieczora wpadlem na pomysl stworzenia strony, ktorej klub rzeszowski nie mial :] Mimo tego, ze mieszkam pare tysiecy kilometrow od stadionu na Hetmanskiej, sledze dzien w dzien wszystkiego wydarzenia powiazane ze Stala Rzeszow. Dziekuje za pamiec i wspomnienie mojej skromnej osoby na tym forum! I ciesze sie, ze strona dalej funkcjonuje, bo na poczatku nie bylo to takie pewne. A wzmianka na programie zuzlowym (ta z adresem strony) zostala zamieszczona po dlugich zabiegach. Pozdrawiam Daniel Orlos
|
|
|
|
|
|
26 lip 2010, o 01:03
|
|
NoBi
|
Weteran |
 |
Dołączył: 2 maja 2003, o 09:59 Skąd: Stadion Stali :) Posty: 3562
|
Wstyd! Tyle czasu minęło od zakończenia meczu w Gnieźnie a tutaj nawet suchych wyników nie ma.. 

Wyjazdy: Sezon 2009 - Rybnik, Sezon 2008 - Toruń, Zielona Góra, Tarnów, Krosno, Tarnów, Gdańsk Sezon 2007 - Tarnów,Częstochowa,Wrocław, Wrocław GP (Leszno), Torun,Krosno MDMP,Leszno,Tarnów, Wrocław Sezon 2006 -Tarnów,Rybnik,Krosno,Wrocław Sezon 2005 - Krosno,Tarnów,Rybnik,Ostrów,Lublin Sezon 2004 - Tarnów,Krosno,Lublin,Gniezno,Gorzów,Czestochowa Sezon 2003 - Debrecen, Chorzów
|
|
|
|
26 lip 2010, o 11:51
|
|
bromaz
|
Uczestnik GP |
 |
|
NoBi napisał(a): Wstyd! Tyle czasu minęło od zakończenia meczu w Gnieźnie a tutaj nawet suchych wyników nie ma..  Wczoraj wieczorem szczegółowe wyniki meczu w Gnieźnie podała nasza strona oficjalna oraz m inn. żużlowe sportowe fakty ! Natomiast forum nie służy do celów podawania szczegółowych informacji - tylko do dyskusji, wymiany poglądów na żużlowe tematy itp. przez forumowiczów-kibiców żużla.
|
|
|
|
26 lip 2010, o 14:25
|
|
NoBi
|
Weteran |
 |
Dołączył: 2 maja 2003, o 09:59 Skąd: Stadion Stali :) Posty: 3562
|
Bromaż dzięki, że uświadomiłeś mnie do czego służy forum :> Jednak od kibiców z 50-letnim stażem można sie wiele nauczyć. Jeszcze raz wielkie dzięki. P.S Dla wyjaśnienia, chodziło mi o oficjalną stronę, jeszcze nie tak dawno zajmowali się nią kompetentni ludzie i bylo wszystko okej a teraz to jeden wielki shit.. 

Wyjazdy: Sezon 2009 - Rybnik, Sezon 2008 - Toruń, Zielona Góra, Tarnów, Krosno, Tarnów, Gdańsk Sezon 2007 - Tarnów,Częstochowa,Wrocław, Wrocław GP (Leszno), Torun,Krosno MDMP,Leszno,Tarnów, Wrocław Sezon 2006 -Tarnów,Rybnik,Krosno,Wrocław Sezon 2005 - Krosno,Tarnów,Rybnik,Ostrów,Lublin Sezon 2004 - Tarnów,Krosno,Lublin,Gniezno,Gorzów,Czestochowa Sezon 2003 - Debrecen, Chorzów
|
|
|
|
26 lip 2010, o 20:51
|
|
bromaz
|
Uczestnik GP |
 |
|
NoBi Ale na tej stronie były wczoraj w godzinach wieczornych podane szczegółowe wyniki meczu naszej drużyny ze Startem ! Faktycznie strona oficjalna teraz pozostawia wiele do życzenia. Mnie też bardziej podobała się ta stara. Była przede wszystkim bardziej czytelna.
|
|