Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Wasze uwagi i problemy związane z naszym Forum.
7 lut 2016, o 11:27
|
Re: Informacje na temat forum |
|
mateusz_szostek
|
Reprezentant kraju |
|
|
|
Mógłbym się dowiedzieć za co zostałem zbanowany? albo jakieś info za co moje posty są usuwane? Czegoś takiego nie było nawet za czasów marty EDIT. ale może o to chodzi, żeby myśleć że za marty wcale nie było tak źle?
_________________ A cholera mnie już bierze, kiedy widzę w komputerze, że pieprzony jakiś gnojek farmazony sadzi swoje!
|
|
6 lis 2016, o 00:40
|
|
Don Luka
|
Szkółkowicz |
|
|
Czemu mój post z wczoraj nie został opublikowany? Coś było nie wygodnego? Dziwne to forum skoro administrator musi zaakceptować post.....Komuna już dano upadła!
|
|
|
|
|
|
|
|
24 gru 2018, o 12:58
|
|
K 2
|
Danish Power! |
|
|
Dołączył: 30 sty 2003, o 11:44 Skąd: Danishlandia Posty: 9673
|
Przenoszę i wyjaśniam tutaj, żeby znowu nie robić OT.
W momencie kiedy użytkownik "cinek1" przedstawił się jako Marcin Janik postanowiłem to zweryfikować poprzez PM. User mi nie odpowiedział, więc uznałem, że ktoś się pod Marcina podszywa. Poszedł więc ban na nick i IP. Adresu mailowego, przyznaje, nie sprawdzałem. W momencie kiedy dzisiaj potwierdziłeś, że to jednak on, to bany zostały zdjęte, a temat uważam za zakończony. Jeżeli Marcin będzie chciał to będzie pisał, jeżeli nie to trudno.
_________________ "Jeżeli masz wszystko pod kontrolą, to znaczy ze jedziesz zbyt wolno."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2 lip 2022, o 10:29
|
|
Boo
|
Junior |
|
|
K 2 napisał(a): Mylicie tematy na forum, tak jak Łęgowik powołanie do żużla. W wolnym czasie postaram się to posprzątać, a od od teraz proszę trzymać się odpowiednich wątków Chwilowo zamykam, żeby większego burdelu nie robić. forum juz dawno najlepsze lata ma za soba i coraz mniej osob tu pisuje dlatego wydaje mi sie ze nie bylo potrzeby dodatkowego ograniczania mozliwosci pisania zamykajac temat spray klubowe zwlaszcza ze duzych odstepstw od normy tam nie bylo co innego gdyby sie tam przeniosl np temat polityka a moze z tematem jest cos nie tak skoro jednoczesnie pasuje tam wszystko i nic. tu i tak panuje moim zdaniem duza kultura wypowiedzi i przyjemnie sie tu przebywa dlatego sadze ze nie ma powodu by tak drastycznie ograniczac wpisy ktore idealnie nie trafiaja w tytul watku bo pasuja jednoczesnie do 5 innych tematow ale sa na poziomie. nastepnym razem ktos zamiast dopisac sie tutaj bedzie sie zastanawial czy na pewno dobry watek i w koncu tego nie zrobi i pojdzie na fejzbuka gdzie poziom wypowiedzi to szambo takie moje zdanie K2: Ok, racja
|
|
|
|
9 lip 2022, o 10:32
|
|
karolcia
|
Medalista GP |
|
|
Dołączył: 19 kwi 2003, o 23:24 Skąd: z Rzeszowa, ze Stali Posty: 2471
|
Boo napisał(a): tu i tak panuje moim zdaniem duza kultura wypowiedzi i przyjemnie sie tu przebywa Zgadzam się, nawet mimo że czasami wpada niejaki Kamil, rzuca mięsiwem i wyzywa od durniów tudzież innych idiotów, no ale to tradycyjny wyjątek potwierdzający regułę
_________________ Marsz marsz Dąbrowski, z ziemi polskiej do Wolski
|
|