Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Wasze uwagi i problemy związane z naszym Forum.
|
|
|
|
|
|
|
|
23 mar 2012, o 14:52
|
Re: Informacje na temat forum |
|
navigator
|
Medalista GP |
 |
 |
Dołączył: 6 sty 2007, o 12:06 Skąd: Rzeszów B4/Glasgow Posty: 2067
|
to teraz..."pochwałka" - bardzo dobrze że istnieje na forum opcja: przeglądanie postów a tam zaznaczone mam: nie pokazuj: obrazków, animacji flash i co najważniejsze - podpisów  bo to co niektórzy wyprawiają z podpisami to...szkoda gadać - nie wiem czy wstawienie kilku obrazków w podpisie pomaga w podniesieniu "ego" autora tychże  co powoduje że post takiego usera składający się z kilku słów "rozrasta" się na pół strony  już nie wspominając o podpisach, które "rozciągają stronę" - ja rozumiem że trzeba się "wyróżnić" ale chyba wstawianie kilku lub gigantycznych obrazków to nie jest dobry sposób  ale dzięki ww. funkcjom nie musze oglądać banerów z reklamami gazet, powojennych organizacji wojskowych, masek jakichś niedorobionych panienek, tudzież tego jak kto się "czuje" itp. Howgh 
_________________ II miejsce Typer Liga 2018

|
|
|
|
13 wrz 2012, o 10:29
|
|
eksbrand
|
Junior |
 |
|
pany, forum stoi na phpbb. Moze warto dodac do forum wtyczke obslugujaca mobilna aplikacje tapatalk? swietnie sie z tego korzysta na telefonie, szkoda ze tak malo for to obsluguje. prosba do adminow, zrobcie to. Byloby super;)
|
|
16 maja 2014, o 06:37
|
|
POLAN
|
Medalista GP |
 |
 |
Dołączył: 6 lip 2003, o 10:35 Skąd: z I łuku | Rzeszów Posty: 2212
|
Robercik wystarczyło mi przeczytać Twój post i już wiem czemu został usunięty  Primo co on ma wspólnego z tematem o historii Secundo prywatne animozje załatwiamy na pw :-P
_________________ MPF - Marma Psycho Fans !
 Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
|
|
|
|
5 lut 2016, o 19:56
|
|
FIS
|
Medalista GP |
 |
 |
Dołączył: 23 kwi 2006, o 14:29 Skąd: przybyszówka Posty: 2732
|
o co chodzi z postem szostka , szukalem tego postu w smietniku ale go nie ma ???? GoodLikE napisał(a): eksbrand napisał(a): Dlaczego post Szostka został wywalony? Napisał nieprawdę, czy jakiś wulgaryzm komuś przeszkadzał? Podbijam! Oficjalne forum i oficjalne czystki? Prawda w oczy kole  10.000 , 20.000 30.000.... nowy vw golf (bo blachary na to leca ) biore , masz babo placek ( forum )

Chcemy dialogu z Rosją, taką jaka ona jest !!!
http://www.youtube.com/watch?v=5DxhXflwC8I
OSTAFA NIE CZYTAM
|
|