Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Wasze uwagi i problemy związane z naszym Forum.
25 cze 2003, o 11:15
|
Informacje na temat forum |
|
micson
|
Legenda |
|
|
|
W tym topicu będę umieszczał ważne i ciekawe informacje z "życia" strony
Kezman nowym redaktorem
Do grona redaktorów dołączył Kezman, będzie on wspomagał Ramelowa w pisaniu newsów na stronie głównej. W ten sposób liczba regularnych newsmanów wzrosła do 3: strona główna - Ramelow i Kezman, wokół żużla - iSkier. Życzę Kezmanowi żeby mu nie brakowało pomysłów na newsy .
Ostatnio edytowano 14 wrz 2004, o 09:02 przez micson, łącznie edytowano 2 razy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
25 cze 2003, o 23:49
|
|
marian pazdzioch
|
Reprezentant kraju |
|
|
|
a ja jetsem oburzony postawa niektorych typow ktorzy pozbawiaja was wszystkich przyjemnosci pokonkurowania ze soba.
przed sezonem zalozylem watek "typer" niestety kolega moderator amknal temat i powiedzial ze bedzie cos takiego robione przez innego typa, nawet nie protestowalem. jak wszyscy widza nie ma czegos takiego do tej pory.
powiem tak: niechodzilo mi o to zeby to prowadzic, lecz zeby z wami pobawic sie wspolnie, szkoda ze tak wyszlo moze od przyszlego sezonu cos takiego ruszy, a mialem fajny pomysl tak mi sie zdaje, ciekawa punktacja i wogole, zreszta niewazne.
musze sie pochwalic ze na stronie pilkarskiej prowadze wlasnie typpera i wszystko przebiega super, bez zadnych konfliktow i w wlasnie zakonczonym sezonie zajalem drugie miejsce, jak ktos ma ochote zobaczyc to polecam http://www.pilka.stal.rzeszow.pl w dziale hyde park.
ale skoro forum jest przeznaczone do dyskusji czasem glupawyc a zrobienie typera chodz nikog nic nie kosztuje to cos mi sie wydaje ze ludzie maja troszku fajnie.
pozdrawiam zwolennikow typera i prosze o wypowiedzi na ten temat
_________________ WOLNOSC!!!
|
|
|
|
26 cze 2003, o 00:14
|
|
error
|
Uczestnik GP |
|
|
|
_________________ Leave Me Alone
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
26 cze 2003, o 12:18
|
|
micson
|
Legenda |
|
|
|
Hmm nie wiem kto zrobił Errora moderatorem. Na pewno nie byłem to ja . Mam nadzieję, że będzie prawidłowo wypełniał swoje obowiązki.
Co do typera - Koroner przecież ci tłumaczyłem wczoraj. Typer miał być na stronie i na początku sezonu był!! Niestety Sławek przespał parę meczy i wszystko szlag trafił. Ja od początku byłem za typowaniem na forum ale pozostali byli innego zdania więc się podporządkowałem. W przyszłym sezonie nie będzie już żadnych wątpliwości.
PS. Koroner sezon w pełni. Zostało 10 kolejek, więc do dzieła. Załóż typera. Opracuj sensowną punktację i ja nie widzę przeszkód. Lepiej późno niż wcale.
PS.2. I pamiętajcie, że w tym wątku będą umieszczane ważne informacje więc starajcie się za wiele tu nie pisać. Tu mają być tylko informacje od administratorów .
|
|
|
|
26 cze 2003, o 23:42
|
|
marian pazdzioch
|
Reprezentant kraju |
|
|
|
Cytuj: Nie martw sie Koroner - jestem tolerancyjny w przeciwienstwie do Ciebie.
ta... widac... ty sam niewierzysz w to co piszesz. nie potrafisz wyluzowac wszystko bierzesz nerwowo, strach pomyslec jak bedziesz moderatorem, nie zdziwilbym sie jakbys wszystko wykasowal... dalej mnie dziwi przyznawanie modera. ale kasa robi wszystko tak mi sie zdaje Cytuj: I jeszcze jedno co mam rozumiec przez slowa "TEN TYP"? mam nadzieje ze nie gniewasz sie o to. "typ" <--- to slowo jest rownoznaczne z haselkiem typu: koles, facet, chlopak, czlowiek, luzak, kolo, itd itp.... Cytuj: Co do typera - Koroner przecież ci tłumaczyłem wczoraj. Typer miał być na stronie i na początku sezonu był!! Niestety Sławek przespał parę meczy i wszystko szlag trafił. Ja od początku byłem za typowaniem na forum ale pozostali byli innego zdania więc się podporządkowałem. W przyszłym sezonie nie będzie już żadnych wątpliwości.
niewiem jak to bylo ale stracilismytroche zabawy ktora gwarantowalem, zreszta przekonamy sie niebawem, pozdro dla typowiczow i typowiczek i innych typow prowadzacych wszelakie przewroty i bunty (lecz niewidze takich na tym forum)
_________________ WOLNOSC!!!
|
|
|
|
30 cze 2003, o 19:59
|
|
DesertFox
|
Solidny ligowiec |
|
|
|
Mam pewne pytanie do dyrektora albo kogoś poinformowanego:
Pewnego razu z powodu kłopotów finansowych strony zniknął ze spisu treści dział MULTIMEDIA.
Nie ma go do dziś. Wszystko w porządku.
Po wpisaniu http://www.stal.rzeszow.pl/multimedia takowy dział pojawia mi się na ekranie. Nie rozumiem dlaczego więc zniknął ze spisu treści. Czy to dotyczy tego trasferu za który płaci krocie Zio?
|
|
1 lip 2003, o 10:37
|
|
DesertFox
|
Solidny ligowiec |
|
|
|
|