Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Wasze uwagi i problemy związane z naszym Forum.
28 lut 2008, o 11:47
|
Techniczne problemy z forum - poczta, wiadomości, konto itp. |
|
crusader
|
Reprezentant kraju |
|
|
Dołączył: 7 maja 2007, o 08:13 Skąd: Rzeszów, centrum Posty: 738
|
Nie znalazłem tematu, który dotyczyłby problemów technicznych więc postanowiłem założyć takowy Chodzi mi o to, że ostatnio dostałem bana kilkugodzinnego za... nieważne , po czym od momentu kiedy minął okres banicji nie dostaję powiadomień o nowych postach, w tematach w których brałem udział??? W profilu mam zaznaczoną właściwą opcję - Administratorzy mogą wysyłać mi e-maile - TAK! A jednak powiadomień nie dostaję i nie mam pojęcia, co może być przyczyną tej awarii??
_________________ Prawdziwy kibic jest ze swoją drużyną bez względu na... prezesa:)
|
|
|
|
|
|
9 mar 2008, o 15:13
|
Re: Techniczne problemy z forum - poczta, wiadomości, konto itp. |
|
(S)limson
|
Reprezentant kraju |
|
|
|
Mam problem z wyszukiwarka tematów, a mianowicie- klikając na link znajdujący się w regulaminie pojawia mi się... właściwie nic mi się nie pojawia Białe okno... pusto... Nie orientuje się ktoś czym jest to spowodowane?
|
|
|
|
9 cze 2008, o 11:00
|
|
crusader
|
Reprezentant kraju |
|
|
Dołączył: 7 maja 2007, o 08:13 Skąd: Rzeszów, centrum Posty: 738
|
crusader napisał(a): nie dostaję powiadomień o nowych postach, w tematach w których brałem udział??? W profilu mam zaznaczoną właściwą opcję - Administratorzy mogą wysyłać mi e-maile - TAK! A jednak powiadomień nie dostaję i nie mam pojęcia, co może być przyczyną tej awarii?? Sytuacja się powtarza opcja "OBSERWUJ TEMAT" jest aktywna lecz mimo to
_________________ Prawdziwy kibic jest ze swoją drużyną bez względu na... prezesa:)
|
|
|
|
|
|
|
|
6 gru 2008, o 10:08
|
|
Dolar
|
Junior |
|
Dołączył: 26 wrz 2005, o 09:47 Skąd: spod piramidy Posty: 217
|
navigator napisał(a): Dlaczego za każdym razem, kiedy loguję się na stronę to muszę wpisywać nazwę i hasło? Jakiś czas temu w momencie przejścia na stronę w okienkach było: nazwa użytownika: navigator, hasło: ********** i wystarczyło kliknąć loguj i było po sprawie. Nawet wtedy kiedy zaznaczę opcję: zaloguj przy każdej wizycie to sytuacja jest identyczna? Pewnie używasz jakiegoś firefoxa i wyłączyłeś sobie menedzera zapamiętywania haseł, jako że nie używam to nie pomogę, ale wpisanie hasła w googlach powinno pomóc.
|
|
6 gru 2008, o 14:17
|
|
Dolar
|
Junior |
|
Dołączył: 26 wrz 2005, o 09:47 Skąd: spod piramidy Posty: 217
|
W operze zapamiętane hasło wywołuje sie Ctrl+Enter jesli wogóle w menedzer ma wpisane haslo dla tej strony to okienka obramowane są na pomarańczowo.
|
|
8 lut 2009, o 20:13
|
|
PawelK
|
Ligowy debiutant |
|
|
|
A ja mam cos cały wieczór tak samo, tzn na zakłądce mam "1 nowa wiadomosć" a nizej , ze mam zwolnić folder, a folder ma 53 (a teraz juz 33%) a folder wysłane 10% http://img5.imageshack.us/img5/148/49330245kg4.jpgI co zrobic? Czy tylko cos sie nie odświeżyło?
_________________ "Coraz częściej mam wrażenie, że ludzie właściwie widzą to, co chcą widzieć, wiedzą to, co chcą wiedzieć, i jeśli rzeczywistość z tym się nie zgadza, to tym gorzej dla rzeczywistości."
|
|
|
|
|
|
9 lut 2009, o 08:14
|
|
PawelK
|
Ligowy debiutant |
|
|
|
Ooo, działa. Przeczytałem napis, ale z kursorem to nad nim nie "latałem" DZIEKI.
_________________ "Coraz częściej mam wrażenie, że ludzie właściwie widzą to, co chcą widzieć, wiedzą to, co chcą wiedzieć, i jeśli rzeczywistość z tym się nie zgadza, to tym gorzej dla rzeczywistości."
|
|
16 kwi 2009, o 06:40
|
|
|
Ja niestety nie mogę się zalogować na stare konto, wysyłam przypomnienie hasła i nic. Pisałem prośbę do dupman'a, żeby ustawił inny e-mail na starym koncie ale ten mi odpisał, że skąd ma pewność, że to mój login. Poprosiłem o sprawdzenie czy z tego samego IP są pisane posty ale widzę, że CISZA.
Więc mam pytanie czy ktoś ma czas, żeby trochę pomajsterkować przy moim starym koncie zmieniając tam adres e-mail ?
Pozdrawiam.
|
|