Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Rozmowy o sporcie żużlowym
19 sie 2025, o 20:59
|
Re: Sezon 2025 - liga, turnieje i wszelkie komentarze... |
|
|
Lukix77
|
| Uczestnik GP |
 |
|
|
Podobno złamana lewa noga
|
|
24 sie 2025, o 14:42
|
|
|
Metal
|
| Reprezentant kraju |
 |
|
GoodLikE napisał(a): Nie rozumiem tej euforii po 15 biegu w Rybniku. Przecież wygrali tylko dwoma punktami. Co mieli płakać po wygranej w ostatnim biegu, na Hetmańskiej w ostatnim meczu też ? Nie rozumie tej wypowiedzi.
|
|
9 wrz 2025, o 11:19
|
|
|
mazi84
|
| Solidny ligowiec |
 |
|
|
A co tam Lampart takiego narobił bo nie w temacie jestem?
|
|
9 wrz 2025, o 15:38
|
|
|
Lukix77
|
| Uczestnik GP |
 |
|
|
Śmiał skrytykować Zmarzlika, że Bańbora skasował
|
|
|
|
17 wrz 2025, o 00:48
|
|
|
Kamil
|
| Legenda |
 |
|
Z uwagi na fakt zakończenia sezonu w metalkas 2 ekstralidze myślę, że mogę się pochwalić iż w Rzeszowie w grze eliga menadżer nikt jej lepiej ode mnie nie ogarniał   A mogło być jeszcze lepiej. Zapomniałem zrobić zmian przed finałowym rewanżem w Lesznie przez MŚ Zmarzlika  . W finałach tylko te mecze liczyli na mecz w Bydgoszczy ustawiłem tak.   A na mecz w Lesznie planowałem wymienić Woźniaka na Cooka, Brennana na Pickeringa, i Nowaka na Andrzejewskiego(na mecz w Bydgoszczy dałem Nowaka nie Andrzejewskiego bo w półfinałach i ostatnich meczach w Bydgoszczy przed finałem jechał lepiej. Okazało się być błędem) na czym straciłem na rewanżu w Lesznie 5 oczek. Sezon zaczynałem tak.  Podstawą był dla mnie Rew i Parnicki wiedziałem, że na u24 będą zdecydowanie najlepsi w tej lidze. Przedpełski z takim ksm był oczywisty do wzięcia. Podobnie jak z podobnym ksm byłby Woffinden, niestety przez jego kontuzje poszedłem w Loktajewa i Krakowiaka(coś sądziłem, że dorzuci). Juniorzy z Leszna szczególnie Mania z ksm 2.50 był promocją. Po odstawieniu Krakowiaka przez Ostrów po 4 kolejce popełniłem jeszcze większy wielbład. Miałem wymienić Loktajewa na Woźniaka(mieli wówczas podobny ksm) i za krakowiaka wziąć Berge. Przez zamieszenie z różnymi terminami okienkami w elidze i metalkas 2 ekstralidze przeoczyłem termin i od 4-8 kolejki musiałem jechać 3 juniorami tj. prócz podstawowych Mencela i Manii rezerwowym Nowakiem. Tu sporo straciłem.  Po 8 kolejce dorzuciłem pod 4 Jamroga i właściwie tak dojechałem do 16 kolejki. No jeszcze wziąłem sobie Kowalskiego i go w niektórych meczach wymieniałem za Mencela czym zyskałem jak Tarnów miał swoje momentum.  W tamtym pierwszym sezonie menadżera w metalkasie było tak sobie, bo mniej mnie ta liga interesowała. Teraz ciekawy skład Rzeszowa jak i mocny Leszna i Bydgooszczy zainteresowałem się bardziej tą ligą tj. nie tylko śledziłem wyniki tekstowo i patrzyłem na topowe spotkania, ale i oglądałem większość meczów i wyszło nienajgorzej. A mogło być i prawie topowo w Polsce. W elidze przed ostatnimi decydującymi meczami na razie 4 miejsce w Rzeszowie 211 w Polsce 
_________________ NIE BAĆ TUSKA.
https://www.youtube.com/watch?v=hnxX-li ... yczekUwagi
|
|
|
|
22 wrz 2025, o 19:36
|
|
|
Guti
|
| Solidny ligowiec |
 |
|
Na razie Prywaciarz vs. Panstwowe 1:0  W Lublinie wszyscy myslami w nowym sezonie i sie posypalo. Kubera w Zielonce, Przyjemski w Bydgoszczy, Holder w Gorzowie. Mysle ze jednak odrobia u siebie i bedzie jakies 56:34 ale licze na niespodzianke ze Torun obroni.
|
|
23 wrz 2025, o 08:31
|
|
|
tajski23
|
| Junior |
 |
 |
|
Jasiek napisał(a): Torun bardzo wysoko wypunktowal Lublin. Oby Lublin to odrobil u siebie w rewanzu i skasowal jeszcze jeden tytul mistrzowski. O nie, nie - już wystarczy. Czas na Toruń i mam nadzieję, że się obronią w Lublinie  BTW - ciekawe jaki długi tor Apator wybierze na trening, może Rzeszów?
|
|
28 wrz 2025, o 11:33
|
|
|
Metal
|
| Reprezentant kraju |
 |
|
|
O co chodziło w zamieszkach kibiców GKM we wczorajszym meczu o brąz ?
|
|
28 wrz 2025, o 20:48
|
|
|
Damie
|
| Reprezentant kraju |
 |
|