Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Rozmowy o sporcie żużlowym
25 kwi 2005, o 15:59
|
|
Kamil
|
Legenda |
|
|
GRISZA napisał(a): Jako ,że Śledziona nie ma osobnego tematu, myślę że dobrym pomysłem będzie aby go założyć. Można pisać ile wlazie. Negatywnie również Pytanie pierwsze : dlaczego jeździ tak wolno ,że aż śmiać się chce
odpowiedzi na to pytanie szukali w Rybniku w Lublinie...i nie znaleźli odpowiedzi, a jesli znaleźli to to wiadomo o jaka odp. chodzi :]
25 kwi 2005, o 16:03
|
|
|
Cytuj: Pytanie pierwsze : dlaczego jeździ tak wolno ,że aż śmiać się chce
jesli znajdzie ktos odpowiedz na to pytanie , to niech takowy delikwent jak najszybciej skontaktuje sie z Darkeim ! Bo Rybka sam nie wie, czemu jest tak, a nie inaczej...
Odpowiedzi nasz nowy nabytek bedzie probowal szukac ponownie u mechanika. Miejmy nadzieje, ze uda mu sie cos z tym fantem zrobic...
|
|
25 kwi 2005, o 16:06
|
|
Zulu
|
Ligowy debiutant |
|
|
Kamil napisał(a): GRISZA napisał(a): Jako ,że Śledziona nie ma osobnego tematu, myślę że dobrym pomysłem będzie aby go założyć. Można pisać ile wlazie. Negatywnie również Pytanie pierwsze : dlaczego jeździ tak wolno ,że aż śmiać się chce odpowiedzi na to pytanie szukali w Rybniku w Lublinie...i nie znaleźli odpowiedzi, a jesli znaleźli to to wiadomo o jaka odp. chodzi :]
Jeszcze wcześniej Rusko znalazł na to odpowiedź we Wrocławiu. I odsunął Rybkę od składu...
|
|
|
|
25 kwi 2005, o 16:12
|
|
|
Tak jak myslalem - Darkowi powinela sie noga, to mamy wysyp wpisow lubelskich fanow
Cytuj: jak trzeba pojechać to w najważniejszym momencie jakos zawsze zawodzi... w tym wlasnie rzecz,z e najwazniejszy moment jeszcez nie nadszedl ! Cytuj: Ładny ma nowy terenowy samochód nie??
Ty nam to powiedz
|
|
|
|
25 kwi 2005, o 16:14
|
|
Kamil
|
Legenda |
|
|
mikas napisał(a): ...ale przynajmniej Darek potrafi ładnie wytłumaczyć dlaczego źle mu idzie, zrobić wspaniałą minę biednego zawodnika który bardzo się stara ale jakoś nie wychodzi. Wspaniale opowiadać jak bardzo sie stara i przykłada do swojej pracy. Jak mu zależy na kibicach itd. Do tego wspaniały uśmiech jak gwiazdor z Hollywood Gdy trzeba pokazac załamanego oczywiście zrobi to w jednej chwili, gdy zagadnie do niego jakikolwiek kibic zawsze zamieni dwa czy trzy zadania. Chodzący ideał: mądry,inteligentny,miły,przyjacielski,można wymieniac bez końca... tylko jak trzeba pojechać to w najważniejszym momencie jakos zawsze zawodzi... P.S.Ładny ma nowy terenowy samochód nie?? otóz to...ba! jeszcze niektórzy wierze w te jego minki... teraz wpis kibiców z Rybnika Cytuj: to Pan Rybka znany w Rybniku jako Sprzedawczyk Przekonali sie we Wrocławiu, w Ryniki w Lublinie...nastepni w kolejce jesteśmy my TROJAN WRÓC!!!!!!!!!!!! [/quote]
|
|
|
|
25 kwi 2005, o 16:29
|
|
mikas
|
Reprezentant kraju |
|
|
|
michal_m napisał(a): Tak jak myslalem - Darkowi powinela sie noga, to mamy wysyp wpisow lubelskich fanow Cytuj: jak trzeba pojechać to w najważniejszym momencie jakos zawsze zawodzi... w tym wlasnie rzecz,z e najwazniejszy moment jeszcez nie nadszedl ! No właśnie,jeszcze nie nadszedł a tu juz takie wyniki. Gdybyś uważnie śledził co pisali lublinianie od dłuższego czasu to bys zauważył,że wielu pisało,że prędzej czy później Śledź zacznie przywozic zera i zawalac mecze. Ale w jednym masz rację,chyba nikt się nie spodziewał,że to nastąpi tak szybko. Cytuj: Cytuj: Ładny ma nowy terenowy samochód nie?? Ty nam to powiedz
Mi się podoba
_________________ MOTOR LUBLIN
|
|
|
|
25 kwi 2005, o 16:34
|
|
mpm
|
Junior |
|
|
|
Meller napisał(a): WIE KTOŚ ILE BILETY I PROGRAM KOSZTUJĄ W KROŚNIE????????????
- normalny 15 zł
- ulgowy 10 zł (do 16 lat za okazaniem legitymacji)
- program 3 zł
- dopłata do trybuny głównej i bocznej 5 zł
_________________ B1 ... ZKS
|
|
25 kwi 2005, o 17:11
|
|
alj
|
Szkółkowicz |
|
|
mikas napisał(a): Akurat tego,że Darek zrobi jakieś 10 punktów w Krośnie(jeśli pojedzie) to można być niemal pewnym Wydaje mi się,że poniżej 8 nie zejdzie.
Tak samo pewnym jak wygranej z gorzowem
|
|
25 kwi 2005, o 17:22
|
|
micson
|
Legenda |
|
|
|
radus napisał(a): I jeszcze jedno najważniejsze (czego wam nie życze) jeszcze nie było u was rzadnej kontuzji A Trojanowski to co? Jego brak jest bardzo odczuwalny.
PS. K.Szyszka tez jest kontuzjowany wiec na brak urazów nie mozemy narzekac
|
|
|
|
25 kwi 2005, o 19:00
|
|
lechman
|
Szkółkowicz |
|
|
|
_________________ JAK STAL TO NIEE MARMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
25 kwi 2005, o 19:17
|
|
Kamil
|
Legenda |
|
|
a nie mówiłem
oto wypowiedz Frankowa po meczu...
Cytuj: Nadal mam duże problemy sprzętowe, nie mogę dojśc do poruzmienia- takie sa tego efekty.Sam już nie wiem co mam robić
Jak widac wytłumaczonko kazdy zawodnik ma takie same i zapwne po meczu tez siedział przybity...