Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Rozmowy o sporcie żużlowym
|
|
|
|
6 kwi 2011, o 13:22
|
Re: Chris Harris - Rzeszów 2011 |
|
Kosimazaki
|
Uczestnik GP |
 |
 |
Dołączył: 17 lut 2010, o 10:47 Skąd: Lasy lisciaste Posty: 1506
|
Bomber w Rzeszowie z Gorzowem startowal na silniku z tamtego roku, mowil ze nic nie zmienial, pojezdzil w Niedziele pare kolek i bylo wszystko ok, to nie oznacza ze nie ma nowych, zakupil 3 silniki na polske i ma 2 z tamtego roku  . Widac ze nowe tlumoki zazynaja silniki, pare meczy i juz trzeba bylo nowy kupowac 
_________________ Ale nie może być inaczej, jeśli w zarządach siedzą laicy, którzy mają jeszcze gorszych doradców. W naszych klubach robi się jakieś małe biznesy, zamiast myśleć o wyniku sportowym. Wiem, narażam się teraz w klubach i będzie mi trudniej znaleźć pracę. Ale mam to w du… Ja stawiam sprawę jasno. Jako trener mam osiągać dobre wyniki sportowe i choćby po trupach, ale swoje wojny będę wygrywał.
|
|
|
|
|
|
14 maja 2011, o 22:33
|
|
Aikman
|
Medalista GP |
 |
 |
|
Bomber wystąpił w Grand Prix Szwecji w Geteborgu,jak dla mnie słaby występ dopiero 13 miejsce i pozostaje niedosyt. Dorobek Anglika to tylko 4 punkty Zawody zostały zakończone po 16 wyścigach z powodu opadów deszczu. Zwycięzcą Grand Prix Szwecji został Chris Holder.... 4 bieg - Lindgren,Holder,Hampel,Harris -bezbarwna jazda start przegrał i odstawał od stawki.... 8 bieg - Lindbaeck,Harris,Holta,Laguta - niby 2 pkt ale patrząc na dyspozycje kontuzjowanego wciąż Norwega oraz dyspozycje Rosjanina w GP też bez rewelacji... 9 bieg - Kołodziej,Jonasson,Harris,Bjerre - 1 pkt po kłopotach sprzętowych konusa z Danii...słabo 13 bieg - Jonsson,Pedersen,Harris,Andersson - chyba najładniejszy bieg dzisiejszego dnia z udzialem Bombera,kapitalna walka z Nikim,na ostatnim okrążeniu był przed Duńczykiem jednak nie ustrzegł się błędu co skrzętnie wykorzystał były Mistrz Świata i nasz Bomberek musiał zadowolić się trzecią pozycją ale walka na torze była przednia... 11 pkt po dwóch turniejach GP i odległe miejsce w klasyfikacji generalnej nie napawa optymizmem w kontekscie derbów z buczą 
|
|
|
|
31 maja 2011, o 17:38
|
|
mychas
|
Uczestnik GP |
 |
 |
|
srrry  patrzyłem na polsat sport  [url]http://www.cyfrowypolsat.pl/program-tv/orange-sport-info/zuzel-liga-szwedzka-liga-szwedzka-mecz-västervik-speedway-lejonen-gislaved_125265666/[/url] czyli 19 
_________________ www.wszoku.pl
|
|
|
|
31 maja 2011, o 19:13
|
|
Kosimazaki
|
Uczestnik GP |
 |
 |
|
Sorrki ze pytam, a na internecie bedzie mozna zobaczyc mecz elitserien, mialem stronke ale zapomnialem a nie zapisalem sobie, szukam i nie moge znalesc Edit : juz znalazlem, licze ze Bomber doszedl juz do ladu z swoimi bajkami
_________________ Ale nie może być inaczej, jeśli w zarządach siedzą laicy, którzy mają jeszcze gorszych doradców. W naszych klubach robi się jakieś małe biznesy, zamiast myśleć o wyniku sportowym. Wiem, narażam się teraz w klubach i będzie mi trudniej znaleźć pracę. Ale mam to w du… Ja stawiam sprawę jasno. Jako trener mam osiągać dobre wyniki sportowe i choćby po trupach, ale swoje wojny będę wygrywał.
Ostatnio edytowano 31 maja 2011, o 19:28 przez Kosimazaki, łącznie edytowano 1 raz
|
|
|
|
31 maja 2011, o 19:14
|
|
this rox
|
TROLL |
 |
|
Czyżby chodziło ci o soccer live?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
31 maja 2011, o 21:29
|
|
Kosimazaki
|
Uczestnik GP |
 |
 |
|
Jak ktos sledzi transmisje z Vastervik to widzi jaki jest tor i jak Bomber chodzi w tym meczu, czemu u nas nie ma troche przyczepniejszego toru,( pewnie powiedza ze nowe tlumiki nie pozwalaja robic przyczepnych torow ) przypominam ze, tam tez jada na nowych  . Harris narazie swietnie z pod tasmy i na dystansie, widac ze z furami juz okay 
|
|
|
|
|
|
|
|
9 wrz 2011, o 20:30
|
|
Aikman
|
Medalista GP |
 |
 |
|
Bomber dokonał pewnych zmian w swoim teamie aby wrócić do dobrej dyspozycji(chyba już troszkę za późno ale lepiej późno niż wcale).Ma nadzieje na pozostanie w 8 GP na przyszły  sezon nie wiem jakim cudem ale luz.Patrząc na jego dokonania w tym sezonie,nie ma się czym pochwalić,a ostatni występ dobitnie jest jego przykładem.Dla jego dobra odpuścił bym sobie starty w GP bo i tak za sezon wielkiej rewolucji bym się nie spodziewał,dzikusa przyznał bym młodemu,głodnemu sukcesu chyba już gotowemu na dobre wystepy w cyklu Grand Prix Woffindenowi,a Bomber niech jeździ dla Marmy  w następnym jako zwykły obcokrajowiec lepiej mu to wyjdzie bo wiadomo przepis o 1 zawodniku z GP raczej przekreśla jego występy w ekstralidze,a cofać się do I ligi raczej nie miało by większego sensu.
|
|