Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Rozmowy o sporcie żużlowym
|
|
|
|
17 gru 2013, o 12:28
|
Re: Kenni Larsen - Rzeszów 2014 |
|
Kosimazaki
|
Uczestnik GP |
|
|
Dołączył: 17 lut 2010, o 10:47 Skąd: Lasy lisciaste Posty: 1506
|
Nareszcie jest moj Ulbieniec z czasow Krakowskich mecze w Krk i jego mijanki cos pieknego W Rzeszy tylko trzeba odpowiednio tor przygotowac,ale mysle ze Jasiu Slaczka wie co ma robic. Larsen to zawodnik na 2.0 - 2.2 srednia, moze byc objawieniem tej ligi. Chcialbym tego. Oby chlopa omijaly kontuzje
_________________ Ale nie może być inaczej, jeśli w zarządach siedzą laicy, którzy mają jeszcze gorszych doradców. W naszych klubach robi się jakieś małe biznesy, zamiast myśleć o wyniku sportowym. Wiem, narażam się teraz w klubach i będzie mi trudniej znaleźć pracę. Ale mam to w du… Ja stawiam sprawę jasno. Jako trener mam osiągać dobre wyniki sportowe i choćby po trupach, ale swoje wojny będę wygrywał.
|
|
|
|
6 maja 2014, o 21:01
|
|
GoodLikE
|
Weteran |
|
|
|
Inauguracja Elitserien w wykonaniu naszego rajdera : 13.Kenni Larsen (3,3,3,2*,1) 12+1Oby tak dalej, wiedziałem, że ten transfer to strzał w 10
|
11 maja 2014, o 03:27
|
|
Robi
|
Weteran |
|
|
|
ale jaka pociecha? zwykly najemnik z nim czy bez niego Rzeszow awansuje bo mialoby zawodnika na 10 pkt zamiast jego. szczerze wszysyc kibice bla bla bla itd. mysleli ze to bedzie uzupelnienie a gosc jest liderem. przypomina mi sie Watt takiego chlopaka trzeba byloby pilnowac jak swojego wychowanka ale widac ze nie da sie. nie to miejsce! Okon wielki "hero" jak jest traktowany przez klub? zreszta sam wiedzial co podpisywal...
_________________ NICKI PEDERSEN = STAL RZESZÓW 2006-2007!!! FAREWELL NICKI Slovenian Speedway GP Final 2006 - Nicki Pedersen!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
30 maja 2014, o 10:53
|
|
Kosimazaki
|
Uczestnik GP |
|
|
Dołączył: 17 lut 2010, o 10:47 Skąd: Lasy lisciaste Posty: 1506
|
Larsen gdyby nie kontuzje go przychamowaly, juz wczesniej by pokazal to na co go stac (tylko wtedy bylby gdzies w Ekstralidze a nie w Rzeszowie dzis ). Ja widzialem go w Krakowie kiedy wchodzil do Polskiej ligi, mechanikiem jego byl Jarko Slezak. Sylwaetka ciaglego walczaka, nie odpuszczal nigdy. Jak wiedzialem ze Slączka bedzie trenerem, chcialem zeby z soba wzial Larsena. Jak narazie jest w swietnej formie, oby tak dalej
_________________ Ale nie może być inaczej, jeśli w zarządach siedzą laicy, którzy mają jeszcze gorszych doradców. W naszych klubach robi się jakieś małe biznesy, zamiast myśleć o wyniku sportowym. Wiem, narażam się teraz w klubach i będzie mi trudniej znaleźć pracę. Ale mam to w du… Ja stawiam sprawę jasno. Jako trener mam osiągać dobre wyniki sportowe i choćby po trupach, ale swoje wojny będę wygrywał.
|
|
|
|
5 cze 2014, o 20:11
|
|
bifu
|
Uczestnik GP |
|
|
|
Nicki się mści i kosi obecnego lidera Marty Najpierw uderzył we mnie Nicki Pedersen, a w innym wyścigu Adrian Gomólski. A i najbliższy rywal z Gniezna w osobie Adriana eliminuje przeciwnika Odczuwam skutki przede wszystkim tego drugiego upadku. Zobaczymy w niedzielę czy tym dwóm panom się udało, przynajmniej chociaż trochę.
_________________ Głupi mówi co wie. Mądry wie co mówi.
|
|
|
|
|
|
|
|
1 lip 2014, o 14:59
|
|
rozek20
|
Reprezentant kraju |
|
|
|
Cytuj: W Challenge'u miał w ogóle nie wystartować. Z powodu nieobecności kilku zawodników wskoczył w jedno z wolnych miejsc i awansował do Speedway European Championships. Kenni Larsen, najlepszy zawodnik Nice Polskiej Ligi Żużlowej potwierdza, że o starcie dowiedział się w ostatniej chwili, ale z pewnością nie żałuje, że pojawił się w Debreczynie. - Kiedy dostałem telefon z informacją, że mam jechać na Węgry byłem naprawdę bardzo szczęśliwy i wiedziałem, że mam bardzo dużą szansę, by się zakwalifikować. W półfinale w Żarnowicy mieliśmy naprawdę dużo deszczu i wtedy nie udało się dokończyć tamtych zawodów. - mówi Kenni Larsen, który wystartuje w cyklu SEC z numerem 313. Duńczyk już w zeszłym roku pokazał się z dobrej strony na zapleczu polskiej Ekstraligi. W tym sezonie przewodzi w stawce najskuteczniejszych żużlowców pierwszej ligi. Pomimo tego, Larsen zdaje sobie sprawę, że występ w mistrzostwach Europy na pewno nie będzie łatwym zadaniem. - Na pewno nie będzie łatwo. Jednak ścigam się z wszystkimi tymi zawodnikami w innych ligach. Co więcej, polska ekstraliga jest miejscem, gdzie chcę występować w przyszłym roku. Tak więc Speedway European Championships będzie dla mnie znakomitym treningiem - dodaje z uśmiechem na twarzy Kenni Larsen. Kenni Larsena oraz pozostałych uczestników tegorocznego cyklu Speedway European Championships będzie można zobaczyć już 6. lipca w niemieckim Gustrow, gdzie odbędzie się inauguracja tegorocznych mistrzostw Europy. Bilety dostępne za pośrednictwem serwisu www.etix. com info:http://espeedway.pl/info,info,1.html
|
|
|
|