Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Luźne rozmowy na luźne tematy
1 lut 2025, o 14:35
|
|
Kamil
|
Legenda |
 |
|
|
|
|
1 lut 2025, o 17:58
|
|
FIS
|
Medalista GP |
 |
 |
Dołączył: 23 kwi 2006, o 14:29 Skąd: przybyszówka Posty: 2732
|
Cytuj: A przypomnij mi kamyk jaki rząd kupował te szczepionki? czy na to pytanie jak na wiele innych nie odpowiesz bo Ci tak wygodnie? czy zaraz powiesz aaa lewica by kupiła więcej, a Tusk to w ogóle a kto jak nie czerwona ( tzw . demokratyczna ) opozycja darla morde ze rzad sobie nie radzi ze szczepieniem polakow , ze ludzie umieraja ,ze we francji , szwecji itd. juz szczepia a u nas nie ma szczepionek , potem ze malo szczepionek , ze szybciej powinni szczepic ..... lewica nie miala przypadkiem takiego pomysly ze szczepienia powinny byc obowiazkowe dla wszystkich ? to samo bylo ze szpitalami tymczasowymi , najpierw darli morde ze szpitale sa przepelnione i trzeba jak najszybciej otworzyc szpitale tymczasowe , jak rzad takowe otworzyl , to zle i znowu jazda po rzadzie demokratyczna opozycja  - Cytuj: Blok Demokratyczny, Blok Stronnictw Demokratycznych – wspólna koalicja i lista wyborcza Polskiej Partii Robotniczej (PPR) i kilku podporządkowanych jej w różnym stopniu partii satelitarnych, utworzona jesienią 1944 r.[1] przed wyborami do Sejmu Ustawodawczego w 1947 r., przewidzianymi przez porozumienia jałtańskie[2].

Chcemy dialogu z Rosją, taką jaka ona jest !!!
http://www.youtube.com/watch?v=5DxhXflwC8I
OSTAFA NIE CZYTAM
|
|
|
|
|
|
|
|
2 lut 2025, o 00:31
|
|
FIS
|
Medalista GP |
 |
 |
|
Cytuj: Spożywam właśnie alkohol w hotelu splendor w siedliskach tylko slome w butach dobrze poupychaj zeby ci nie wystawala w tym splendorze Cytuj: Fis ty nadal robisz dla francuza? Czy wróciłeś do Polski... Patrioto za pięć groszy. jak bys mial pojecie o historii ( a po twoich wpisach widac ze nie masz ) to bys wiedzial ze lepiej byc patriota za piec groszy na obczyznie niz sprzedajna  w kraju za grube tysiace

OSTAFA NIE CZYTAM
|
|
|
|
2 lut 2025, o 04:58
|
|
kamyk
|
Reprezentant kraju |
 |
 |
|
mateusz_szostek napisał(a): Spożywam właśnie alkohol w hotelu splendor w siedliskach i specjalnie dla Ciebie kamyk wszedłem na forum aby Ci odpisać. Rozmawiałem przed chwilą z lekarzami z profamilii oraz z szpitala na szopena i powiem Ci że tylko utwierdzili mnie w przekonaniu że antyszczepionkowcy to półgłówki. Ty kamyk jak widzisz helikopter to rzucasz w niego widłami bo myślisz że to diabeł?
Fis ty nadal robisz dla francuza? Czy wróciłeś do Polski... Patrioto za pięć groszy. Szostek chleje, tylko zamiast białych myszek, widzi ludzi w białych fartuchach dookoła. Odstaw alkohol
_________________ Tusk rozmawia i naciska - karolcia Cz lip 04, 14:32:49
|
|
|
|
|
|
2 lut 2025, o 08:26
|
|
FIS
|
Medalista GP |
 |
 |
|
Cytuj: Kulturalna degustacja i po 7 już na nogach no tak jak moglem sie pomylic z ta sloma , takiemu przedstawicielowi elity to tylko wyborcza Cytuj: Teraz wyjazd na giełdę do Sokołowa aby wspierać polskich sprzedawców ktorzy wiekszosc towaru maja z chinskich hurtowni  ale nic dobrze ze wcielasz haslo " swoj do swojego po swoje " tylko nie za glosno zeby cie chlopcy z czerskiej nie namierzyli Cytuj: Ty tam Fis sobie siedź u Franuza a nam Polakom nie wybieraj władzy i w naszą politykę się nie mieszaj bo Ciebie nie dotyczy co chcialoby sie odebrac prawa wyborcze  to ci powiem ze wiecej byscie na tym stracili bo wiekszosc rodakow tutaj to zakompleksiona wiocha ktorej sie wydaje ze jak ogladnie tvn i zaglosuje na trzaskowskiego to dolaczy do elity , ludzie dla ktorych pojscie na wesele czy inna impreze do jakiegos plastikowego na bogato hoteliku pod miastem to juz splendor 

OSTAFA NIE CZYTAM
Ostatnio edytowano 2 lut 2025, o 08:48 przez FIS, łącznie edytowano 1 raz
|
|
|
|
2 lut 2025, o 08:32
|
|
kamyk
|
Reprezentant kraju |
 |
 |
|
mateusz_szostek napisał(a): Nie mierz wszystkich swoja miara. Kulturalna degustacja i po 7 już na nogach. Teraz wyjazd na giełdę do Sokołowa aby wspierać polskich sprzedawców. A wy to tylko gadka o tym patriotyzmie a za chwilę pobiegniecie napełniac kabzę Portugalczykowi. Ty tam Fis sobie siedź u Franuza a nam Polakom nie wybieraj władzy i w naszą politykę się nie mieszaj bo Ciebie nie dotyczy. Zajmij się lepiej afera z Brigitte. Na bani do Sokołowa? Powodzenia w sprzedawaniu majtek
|
|
|
|
2 lut 2025, o 10:43
|
|
mateusz_szostek
|
Reprezentant kraju |
 |
 |
|
Dmuchałem rano w alkomat i miałem 0,00, a był kalibrowany z początkiem roku, więc jechałem na czysto poza tym tak jak mówiłem - ja sobie pije kulturalnie dla rozluźnienia a nie żeby się schlac. Nie wiem co złego jest w sprzedawaniu majtek i dlaczego robisz z tego taka szydere? Dla mnie to normalna rzecz, każdy orze jak może, żeby utrzymać rodzinę i być przy niej tutaj w Polsce.
Oczywiście FIS, że większość rzeczy jest chińskich, jakby mogło być inaczej jak Kaczyński zaorał polski przemysł. Jestem zdania, że każdy kto przebywa za granicą na stałe nie powinien mieć prawa głosu w wyborach w Polsce. Pracujesz tam to sobie głosuj tam a nie wybieraj władzy dla Polaków. Zresztą kazdy wie że za granicą Polak Polakowi wilkiem.
_________________ A cholera mnie już bierze, kiedy widzę w komputerze, że pieprzony jakiś gnojek farmazony sadzi swoje!
|
|
|
|
2 lut 2025, o 11:46
|
|
kamyk
|
Reprezentant kraju |
 |
 |
|
To jak Szostek? Znalazłeś jakiekolwiek badania szczepionek wykonane w Polsce? Mati Szostek napisał(a): Zresztą kazdy wie że za granicą Polak Polakowi wilkiem. Chyba źle skalibrowany ten alkomat. Pewnie było co najmniej z 0.8 ‰ Chłopie, co ty możesz wiedzieć o Polakach zagranicą jak ty chłopie świata nie widziałeś poza Krosnem i Sokołowem. Obrabiasz dupę Polakom powtarzając mity na ich temat. https://www.rp.pl/plus-minus/art4174769 ... ow-terroruOjej 
|
|
|
|
|
|
|
|
2 lut 2025, o 20:17
|
|
Jasiek
|
Legenda |
 |
 |
|
Cytuj: Jestem zdania, że każdy kto przebywa za granicą na stałe nie powinien mieć prawa głosu w wyborach w Polsce. Jestem podobnego zdania. Dlatego nie glosuje w polskich wyborach od przeprowadzki do Australii, ktora miala miejsce 21 lat temu. Innymi slowy, nie glosuje w wyborach nie swojego kraju. Cytuj: Pracujesz tam to sobie głosuj tam a nie wybieraj władzy dla Polaków. Zresztą kazdy wie że za granicą Polak Polakowi wilkiem. Byl swego czasu taki zart, ze szczytem bezczelnosci jest zaglosowac na PiS i wyjechac z Polski. Pochodzi z czasow, gdy otworzyly sie granice UE i gdy w 2005 roku wybory wygral PiS i ponoc (bo tego nie pamietam) gwaltownie wzrosla liczba Polakow emigrujacych do UK i reszty zachodniej Europy. Cytuj: A żeby Cię zmartwić to powiem jeszcze że za granicą też byłem i to nie w pracy jak ty tylko normalnie na wakacjach z rodziną. Wpadaj do AU i NZ 
_________________ Regards from Sydney Jasiek
It's ok to disagree with me. I cannot force you to be right
|
|
|
|
3 lut 2025, o 19:14
|
|
FIS
|
Medalista GP |
 |
 |
|
Jasiek napisał(a): Cytuj: Jestem zdania, że każdy kto przebywa za granicą na stałe nie powinien mieć prawa głosu w wyborach w Polsce. Jestem podobnego zdania. Dlatego nie glosuje w polskich wyborach od przeprowadzki do Australii, ktora miala miejsce 21 lat temu. Innymi slowy, nie glosuje w wyborach nie swojego kraju. tu masz racje , zwiazales swoja przyszlosc z australia , uznajesz ja za swoj kraj to ok , ja swojej przyszlosci nie wiaze z francja tylko z polska , narazie jestem tu gdzie jestem bo taka jest sytuacja kolejny sukces rezimu tuska konkret 99 Cytuj: ..... Zgodnie ze złożoną obietnicą rząd przeznaczył 3 mld złotych na onkologię dziecięcą, równocześnie zapewniając finansowanie TVP, nawet po zlikwidowaniu abonamentu RTV..... Cytuj: Zablokowany rozwój onkologii. Podkarpacie traci na decyzji ministerstwa zdrowia prawie 450 mln złotych https://nowiny24.pl/zablokowany-rozwoj- ... DX2PxmEzZgps. nie chce mi sie szukac ale pamietam jak jedna pani z tego forum pisala ze nikt nam na sile emigrantow nie narzuci Cytuj: "Polska jest związana wszystkimi instrumentami ustawodawczymi wchodzącymi w skład paktu o migracji i azylu, [...] zgodnie z prawem UE nie ma prawnych możliwości zwolnienia Polski z wdrażania jakichkolwiek części paktu."

OSTAFA NIE CZYTAM
|
|
|
|
|
|
4 lut 2025, o 16:23
|
|
Kamil
|
Legenda |
 |
|
https://x.com/Bekartsmekart/status/1886761864010371565 Fajnie ekipa dziadzia Bidena bawiła się żeby obalić rząd PiS.... Każdy kto parzył na aktywność Brzezińskiego czuł pismo nosem, dowodów nie było. No ale nie każdy jest takim idiotą, żeby głosić iż skoro nie ma dowodów potwierdzających iż Adolf Hitler wiedział i zlecił holocaust to znaczy, że tak nie było. No cóż trzeba powiedzieć, że w warunkach w których zarówno Niemcy, Ruscy, Unia Europejska jak i Amerykańska administracja dążyli do obalenia Pro Polskiego rządu, który realizuje swoją politykę, aby zastąpić ich swoimi pachołkami, którzy będą wykonywać polecenia, PIS wygrał wybory uzyskując ponad 35% ponad 190 mandatów i zabrakło nie wiele żeby co najmniej był pat (2-3% dla Konfederacji więcej od "trzeciej" drogi) co by oznaczało co najmniej kolejne wybory, a sądzę, że chłopacy jak Mentzen czy Bosak by się skusiły na władzę nie świadczy tak jednak najgorzej o Polakach. Zabrakło nie wiele by oprzeć się wszystkim możnym. Chociaż oczywiście szklanka jest do prawie połowy pełna, bo to, że wciąż tak silna jest ojkofobia w Polsce i przejmowanie się pohukiwaniami zza granicy jest tak duże, że ostatecznie przyczyniło się do obalenia władzy pro polskiej na pro niemiecką świadczy ile jeszcze musi się w Polsce zmienić. Więc cóż w takich warunkach trzeba się cieszyć, że od 20 Stycznia Amerykanów kto inny ma teraz po swojej stronie 
_________________ NIE BAĆ TUSKA.
https://www.youtube.com/watch?v=hnxX-li ... yczekUwagi
|
|
|
|