Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja

Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 379, 380, 381, 382, 383, 384  Następna strona

Odpowiedz w temacie

Polska polityka

Luźne rozmowy na luźne tematy

Opcje      Szukaj
Post 1 lut 2025, o 14:35
 Re: Polska polityka
Legenda
Legenda

xD No w końcu.

Reszta oceni kto zrobił z siebie idiote.

Do następnego :wink:

https://www.youtube.com/watch?v=hnxX-li ... yczekUwagi

Post 1 lut 2025, o 17:58
Medalista GP
Medalista GP

Cytuj:
A przypomnij mi kamyk jaki rząd kupował te szczepionki?
czy na to pytanie jak na wiele innych nie odpowiesz bo Ci tak wygodnie? czy zaraz powiesz aaa lewica by kupiła więcej, a Tusk to w ogóle

a kto jak nie czerwona ( tzw . demokratyczna ) opozycja darla morde ze rzad sobie nie radzi ze szczepieniem polakow , ze ludzie umieraja ,ze we francji , szwecji itd. juz szczepia a u nas nie ma szczepionek , potem ze malo szczepionek , ze szybciej powinni szczepic .....
lewica nie miala przypadkiem takiego pomysly ze szczepienia powinny byc obowiazkowe dla wszystkich ?
to samo bylo ze szpitalami tymczasowymi , najpierw darli morde ze szpitale sa przepelnione i trzeba jak najszybciej otworzyc szpitale tymczasowe , jak rzad takowe otworzyl , to zle i znowu jazda po rzadzie

demokratyczna opozycja :D -
Cytuj:
Blok Demokratyczny, Blok Stronnictw Demokratycznych – wspólna koalicja i lista wyborcza Polskiej Partii Robotniczej (PPR) i kilku podporządkowanych jej w różnym stopniu partii satelitarnych, utworzona jesienią 1944 r.[1] przed wyborami do Sejmu Ustawodawczego w 1947 r., przewidzianymi przez porozumienia jałtańskie[2].

Chcemy dialogu z Rosją, taką jaka ona jest !!!

http://www.youtube.com/watch?v=5DxhXflwC8I

OSTAFA NIE CZYTAM

Post 1 lut 2025, o 18:50
Reprezentant kraju
Reprezentant kraju

Znalazłeś Szostek wyniki badań z Polski czy na ślepo bierzesz do modne akurat?
O BK nie miałeś zielonego pojęcia, a ty jeszcze dzieciaki wysyłasz na szczepienia, które w większości są zbędne a dla dzieci wręcz szkodliwe? Co z ciebie za ojciec?

Tusk rozmawia i naciska - karolcia Cz lip 04, 14:32:49

Post 2 lut 2025, o 00:01
Reprezentant kraju
Reprezentant kraju

Spożywam właśnie alkohol w hotelu splendor w siedliskach i specjalnie dla Ciebie kamyk wszedłem na forum aby Ci odpisać. Rozmawiałem przed chwilą z lekarzami z profamilii oraz z szpitala na szopena i powiem Ci że tylko utwierdzili mnie w przekonaniu że antyszczepionkowcy to półgłówki.
Ty kamyk jak widzisz helikopter to rzucasz w niego widłami bo myślisz że to diabeł?

Fis ty nadal robisz dla francuza? Czy wróciłeś do Polski... Patrioto za pięć groszy.

farmazony sadzi swoje!

Post 2 lut 2025, o 00:31
Medalista GP
Medalista GP

Cytuj:
Spożywam właśnie alkohol w hotelu splendor w siedliskach

tylko slome w butach dobrze poupychaj zeby ci nie wystawala w tym splendorze :D
Cytuj:
Fis ty nadal robisz dla francuza? Czy wróciłeś do Polski... Patrioto za pięć groszy.

jak bys mial pojecie o historii ( a po twoich wpisach widac ze nie masz ) to bys wiedzial ze lepiej byc patriota za piec groszy na obczyznie niz sprzedajna :cenzura: w kraju za grube tysiace

OSTAFA NIE CZYTAM

Post 2 lut 2025, o 04:58
Reprezentant kraju
Reprezentant kraju

mateusz_szostek napisał(a):
Spożywam właśnie alkohol w hotelu splendor w siedliskach i specjalnie dla Ciebie kamyk wszedłem na forum aby Ci odpisać. Rozmawiałem przed chwilą z lekarzami z profamilii oraz z szpitala na szopena i powiem Ci że tylko utwierdzili mnie w przekonaniu że antyszczepionkowcy to półgłówki.
Ty kamyk jak widzisz helikopter to rzucasz w niego widłami bo myślisz że to diabeł?

Szostek chleje, tylko zamiast białych myszek, widzi ludzi w białych fartuchach dookoła. Odstaw alkohol

Post 2 lut 2025, o 07:39
Reprezentant kraju
Reprezentant kraju

Nie mierz wszystkich swoja miara. Kulturalna degustacja i po 7 już na nogach. Teraz wyjazd na giełdę do Sokołowa aby wspierać polskich sprzedawców.
A wy to tylko gadka o tym patriotyzmie a za chwilę pobiegniecie napełniac kabzę Portugalczykowi.
Ty tam Fis sobie siedź u Franuza a nam Polakom nie wybieraj władzy i w naszą politykę się nie mieszaj bo Ciebie nie dotyczy. Zajmij się lepiej afera z Brigitte.

farmazony sadzi swoje!

Post 2 lut 2025, o 08:26
Medalista GP
Medalista GP

Cytuj:
Kulturalna degustacja i po 7 już na nogach

no tak jak moglem sie pomylic z ta sloma , takiemu przedstawicielowi elity to tylko wyborcza :D
Cytuj:
Teraz wyjazd na giełdę do Sokołowa aby wspierać polskich sprzedawców

ktorzy wiekszosc towaru maja z chinskich hurtowni :D ale nic dobrze ze wcielasz haslo " swoj do swojego po swoje " tylko nie za glosno zeby cie chlopcy z czerskiej nie namierzyli :D
Cytuj:
Ty tam Fis sobie siedź u Franuza a nam Polakom nie wybieraj władzy i w naszą politykę się nie mieszaj bo Ciebie nie dotyczy

co chcialoby sie odebrac prawa wyborcze :D to ci powiem ze wiecej byscie na tym stracili bo wiekszosc rodakow tutaj to zakompleksiona wiocha ktorej sie wydaje ze jak ogladnie tvn i zaglosuje na trzaskowskiego to dolaczy do elity , ludzie dla ktorych pojscie na wesele czy inna impreze do jakiegos plastikowego na bogato hoteliku pod miastem to juz splendor :D

OSTAFA NIE CZYTAM

Ostatnio edytowano 2 lut 2025, o 08:48 przez FIS, łącznie edytowano 1 raz

Post 2 lut 2025, o 08:32
Reprezentant kraju
Reprezentant kraju

mateusz_szostek napisał(a):
Nie mierz wszystkich swoja miara. Kulturalna degustacja i po 7 już na nogach. Teraz wyjazd na giełdę do Sokołowa aby wspierać polskich sprzedawców.
A wy to tylko gadka o tym patriotyzmie a za chwilę pobiegniecie napełniac kabzę Portugalczykowi.
Ty tam Fis sobie siedź u Franuza a nam Polakom nie wybieraj władzy i w naszą politykę się nie mieszaj bo Ciebie nie dotyczy. Zajmij się lepiej afera z Brigitte.

Na bani do Sokołowa?
Powodzenia w sprzedawaniu majtek

Post 2 lut 2025, o 10:43
Reprezentant kraju
Reprezentant kraju

Dmuchałem rano w alkomat i miałem 0,00, a był kalibrowany z początkiem roku, więc jechałem na czysto poza tym tak jak mówiłem - ja sobie pije kulturalnie dla rozluźnienia a nie żeby się schlac.
Nie wiem co złego jest w sprzedawaniu majtek i dlaczego robisz z tego taka szydere? Dla mnie to normalna rzecz, każdy orze jak może, żeby utrzymać rodzinę i być przy niej tutaj w Polsce.

Oczywiście FIS, że większość rzeczy jest chińskich, jakby mogło być inaczej jak Kaczyński zaorał polski przemysł.
Jestem zdania, że każdy kto przebywa za granicą na stałe nie powinien mieć prawa głosu w wyborach w Polsce. Pracujesz tam to sobie głosuj tam a nie wybieraj władzy dla Polaków. Zresztą kazdy wie że za granicą Polak Polakowi wilkiem.

farmazony sadzi swoje!

Post 2 lut 2025, o 11:46
Reprezentant kraju
Reprezentant kraju

To jak Szostek?
Znalazłeś jakiekolwiek badania szczepionek wykonane w Polsce?

Mati Szostek napisał(a):
Zresztą kazdy wie że za granicą Polak Polakowi wilkiem.

Chyba źle skalibrowany ten alkomat. Pewnie było co najmniej z 0.8 ‰
Chłopie, co ty możesz wiedzieć o Polakach zagranicą jak ty chłopie świata nie widziałeś poza Krosnem i Sokołowem.
Obrabiasz dupę Polakom powtarzając mity na ich temat.

https://www.rp.pl/plus-minus/art4174769 ... ow-terroru
Ojej :confused:

Post 2 lut 2025, o 14:33
Reprezentant kraju
Reprezentant kraju

Nie zajmowałem się jeszcze tym drogi kamyku, ale może jutro będę miał chwilę czasu to poszukam dla Ciebie - istnieje prawdopodobieństwo że skoro tak chcesz tych badań to ich nie ma. No ale tak samo mogę zapytać czy widziałeś kiedyś wieloryba w Polsce bo jeśli nie to znaczy że nie istnieją.
Człowieku byłem w wielu miejscach w Polsce, więc nie wiem co ty mi tu wyskakujesz. Dwa razy że szkoły wyjazd do Krakowa (Zoo i Wawel), czterokrotna pielgrzymka na Jasną Górę (raz w klasie maturalnej autobusem, pozostałe pieszo) oraz trzy razy na kolonii nad morzem w różnych miejsach. A żeby Cię zmartwić to powiem jeszcze że za granicą też byłem i to nie w pracy jak ty tylko normalnie na wakacjach z rodziną.

farmazony sadzi swoje!

Post 2 lut 2025, o 18:46
Medalista GP
Medalista GP

Cytuj:
jakby mogło być inaczej jak Kaczyński zaorał polski przemysł.

:hahaha: ktory :?: moze stoczniowy :hahaha:

OSTAFA NIE CZYTAM

Post 2 lut 2025, o 20:17
Legenda
Legenda

Cytuj:
Jestem zdania, że każdy kto przebywa za granicą na stałe nie powinien mieć prawa głosu w wyborach w Polsce.

Jestem podobnego zdania. Dlatego nie glosuje w polskich wyborach od przeprowadzki do Australii, ktora miala miejsce 21 lat temu. Innymi slowy, nie glosuje w wyborach nie swojego kraju.

Cytuj:
Pracujesz tam to sobie głosuj tam a nie wybieraj władzy dla Polaków. Zresztą kazdy wie że za granicą Polak Polakowi wilkiem.

Byl swego czasu taki zart, ze szczytem bezczelnosci jest zaglosowac na PiS i wyjechac z Polski. Pochodzi z czasow, gdy otworzyly sie granice UE i gdy w 2005 roku wybory wygral PiS i ponoc (bo tego nie pamietam) gwaltownie wzrosla liczba Polakow emigrujacych do UK i reszty zachodniej Europy.

Cytuj:
A żeby Cię zmartwić to powiem jeszcze że za granicą też byłem i to nie w pracy jak ty tylko normalnie na wakacjach z rodziną.

Wpadaj do AU i NZ :)

It's ok to disagree with me. I cannot force you to be right

Post 3 lut 2025, o 19:14
Medalista GP
Medalista GP

Jasiek napisał(a):
Cytuj:
Jestem zdania, że każdy kto przebywa za granicą na stałe nie powinien mieć prawa głosu w wyborach w Polsce.

Jestem podobnego zdania. Dlatego nie glosuje w polskich wyborach od przeprowadzki do Australii, ktora miala miejsce 21 lat temu. Innymi slowy, nie glosuje w wyborach nie swojego kraju.

tu masz racje , zwiazales swoja przyszlosc z australia , uznajesz ja za swoj kraj to ok , ja swojej przyszlosci nie wiaze z francja tylko z polska , narazie jestem tu gdzie jestem bo taka jest sytuacja :D

kolejny sukces rezimu tuska
konkret 99
Cytuj:
..... Zgodnie ze złożoną obietnicą rząd przeznaczył 3 mld złotych na onkologię dziecięcą, równocześnie zapewniając finansowanie TVP, nawet po zlikwidowaniu abonamentu RTV.....

Cytuj:
Zablokowany rozwój onkologii. Podkarpacie traci na decyzji ministerstwa zdrowia prawie 450 mln złotych

https://nowiny24.pl/zablokowany-rozwoj- ... DX2PxmEzZg

ps. nie chce mi sie szukac ale pamietam jak jedna pani z tego forum pisala ze nikt nam na sile emigrantow nie narzuci :D
Cytuj:
"Polska jest związana wszystkimi instrumentami ustawodawczymi wchodzącymi w skład paktu o migracji i azylu, [...] zgodnie z prawem UE nie ma prawnych możliwości zwolnienia Polski z wdrażania jakichkolwiek części paktu."

OSTAFA NIE CZYTAM

Post 4 lut 2025, o 10:27
Uczestnik GP
Uczestnik GP

Pisanie po akoholu, a zwłaszcza w trakcie spożywania i rozgłaszanie tego publicznie gdzie i z kim….?

Serio?

Post 4 lut 2025, o 16:23
Legenda
Legenda

https://x.com/Bekartsmekart/status/1886761864010371565

Fajnie ekipa dziadzia Bidena bawiła się żeby obalić rząd PiS....

Każdy kto parzył na aktywność Brzezińskiego czuł pismo nosem, dowodów nie było. No ale nie każdy jest takim idiotą, żeby głosić iż skoro nie ma dowodów potwierdzających iż Adolf Hitler wiedział i zlecił holocaust to znaczy, że tak nie było.

No cóż trzeba powiedzieć, że w warunkach w których zarówno Niemcy, Ruscy, Unia Europejska jak i Amerykańska administracja dążyli do obalenia Pro Polskiego rządu, który realizuje swoją politykę, aby zastąpić ich swoimi pachołkami, którzy będą wykonywać polecenia, PIS wygrał wybory uzyskując ponad 35% ponad 190 mandatów i zabrakło nie wiele żeby co najmniej był pat (2-3% dla Konfederacji więcej od "trzeciej" drogi) co by oznaczało co najmniej kolejne wybory, a sądzę, że chłopacy jak Mentzen czy Bosak by się skusiły na władzę nie świadczy tak jednak najgorzej o Polakach.

Zabrakło nie wiele by oprzeć się wszystkim możnym. Chociaż oczywiście szklanka jest do prawie połowy pełna, bo to, że wciąż tak silna jest ojkofobia w Polsce i przejmowanie się pohukiwaniami zza granicy jest tak duże, że ostatecznie przyczyniło się do obalenia władzy pro polskiej na pro niemiecką świadczy ile jeszcze musi się w Polsce zmienić.

Więc cóż w takich warunkach trzeba się cieszyć, że od 20 Stycznia Amerykanów kto inny ma teraz po swojej stronie :faja:

https://www.youtube.com/watch?v=hnxX-li ... yczekUwagi

Post 5 lut 2025, o 11:25
Reprezentant kraju
Reprezentant kraju

Za rządów PiSu i Kaczyńskiego zamykano lasy, za rządów PO i Pana Premiera Donalda Tuska Polacy latają w kosmos.
Fakt nie opinia.

farmazony sadzi swoje!

Post 5 lut 2025, o 13:30
Reprezentant kraju
Reprezentant kraju

Przecież lasy zamykano specjalnie dla takich wystraszonych Szostków. I jeszcze darli japę "więcej".
Tusk też załatwił odnowienie tablicy ku czci ukraińskich nazistów.....na terenie Polski. To też sukces Tuska??

Post 5 lut 2025, o 14:37
Reprezentant kraju
Reprezentant kraju

No, ale oczywiście zamykanie lasów było dobrym posunięciem i tutaj zgadzam się z PiSem, dlatego wymieniłem ich największe osiągnięcie.
Nie wiem czy sukces, ale na pewno sukcesem należy nazwać progresję w temacie ekshumacji ofiar UPA na Wołyniu.

farmazony sadzi swoje!

Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7676 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 379, 380, 381, 382, 383, 384  Następna strona