Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Luźne rozmowy na luźne tematy
23 sie 2004, o 17:51
|
|
buried
|
Uczestnik GP |
|
|
|
|
24 sie 2004, o 18:37
|
|
buried
|
Uczestnik GP |
|
|
|
|
|
|
25 sie 2004, o 13:22
|
|
bazyl
|
Ligowy debiutant |
|
|
dzieki buried za te gierki, ale nie wiesz może jaką date trzeba ustawić zeby ten Colin działał? bo u mnie wyskakuje ze game expired. z tego co wiem to trzeba po prostu przestawic date na jakąs starszą, uruchomic gre i bedzie ok. tylko nie wiem jaka ta data ma byc bede wdzieczny za pomoc, bo bym sobie pogral
i tak mi sie jeszcze przypomnialo: http://www.myt610.net/
jak ktoś ma SE to tutaj jest duuzo tapet, motywow itp.
|
|
|
|
25 sie 2004, o 13:41
|
|
macieq
|
Ligowy debiutant |
|
|
|
bazyl napisał:
Cytuj: dzieki buried za te gierki, ale nie wiesz może jaką date trzeba ustawić zeby ten Colin działał? bo u mnie wyskakuje ze game expired. z tego co wiem to trzeba po prostu przestawic date na jakąs starszą, uruchomic gre i bedzie ok. tylko nie wiem jaka ta data ma byc bede wdzieczny za pomoc, bo bym sobie pogral Ja nie moge jakie problemy... moze bys sobie sciagnal aplikacje dzieki ktorej nie trzeba zmieniac daty w grach mophun , mało takich ? np. "DateMophun" Jeszcze raz wkleje linki: Cytuj:
|
|
|
|
25 sie 2004, o 16:39
|
|
buried
|
Uczestnik GP |
|
|
|
|
26 sie 2004, o 15:48
|
|
bober
|
Junior |
|
|
|
Cytuj: jaką polecacie w miare tanią irde do Se t610 na usb i gdzie akową można kupić w Rzeszowie ?
a po co kupowac w rzeszowie ?
wystarczy wklepac na klawiaturze http://www.allegro.pl i wszystko jasne. irda kosztuje okolo 20 zl ale nie an usb .a zreszta po ci na usb jak irda ma i tak maly transfer wiec podlaczona bezposrednio do plyty glownej spokojnie wystarczy
_________________ living just for dying ,dying just for you ,yea
|
|
26 sie 2004, o 15:49
|
|
marian pazdzioch
|
Reprezentant kraju |
|
|
|
buried napisał(a): rozczochrany leb napisał(a): czemu w ankiecie nie ma opcji "nie mam telefonu"? zadam dolaczenia takiej opcji !!!! Bo sie więcej nie zmieści...
co mnie to obchodzi?
wywal sagema albo cos innego i ma byc opcja "nie mam zadnego telefona"
_________________ WOLNOSC!!!
|
|
|
|
26 sie 2004, o 21:47
|
|
Ryszard Lubicz
|
Uczestnik GP |
|
|
|
Potrzebuje stron z:
- mozliwoscia wysylania darmowych dwonkow na Nokie (3310)
- mozliwoscia wysylania darmowych logosow na Nokie (3310)
- dzwonkami do PRZEPISANIA do telefonu (Nokii 3310)
- i jeszcze jakimis bajerami do Nokii 3310 jak ktos ma
P.S. Koroner nie szalej
_________________ Jestem młodszym synem Marii i Władysława. W odróznieniu od reszty rodzeństwa nie ukończyłem żadnych studiów. Jestem przysłowiową złotą rączką, dawniej pracowałem jako glazurnik, teraz jestem taksówkarzem. Jestem żonaty, moja żona ma na imię Grażynka, jestem ojcem trójki dzieci - małej Kasi, a także dwójki adoptowanych dzieci - Maćka i Bożenki.
Pozdrawiam
|
|
|
|
26 sie 2004, o 22:22
|
|
NoBi
|
Weteran |
|
Dołączył: 2 maja 2003, o 09:59 Skąd: Stadion Stali :) Posty: 3561
|
Chłoapki miałby ktos z was pozyczyc tak na kilka dni kabel do SE przez wejscie COM .. a konkretnie do modelu koma T230 .. wiadomo ze kazdy bedzie sie bał albo cos .. no ale moge dac sie spisac z dowodu w razie czego :] Kabel mi trzeba jak najszybciej i na max kilka godzin
Pzdr.
Wyjazdy: Sezon 2009 - Rybnik, Sezon 2008 - Toruń, Zielona Góra, Tarnów, Krosno, Tarnów, Gdańsk Sezon 2007 - Tarnów,Częstochowa,Wrocław, Wrocław GP (Leszno), Torun,Krosno MDMP,Leszno,Tarnów, Wrocław Sezon 2006 -Tarnów,Rybnik,Krosno,Wrocław Sezon 2005 - Krosno,Tarnów,Rybnik,Ostrów,Lublin Sezon 2004 - Tarnów,Krosno,Lublin,Gniezno,Gorzów,Czestochowa Sezon 2003 - Debrecen, Chorzów
|
|
|
|
27 sie 2004, o 18:06
|
|
buried
|
Uczestnik GP |
|
|
|
Nobi ten kabelek co ja mam jest do wszystkich ericssonów i do sony ericssona i powinien pasować też do T230 )) ale trzeba tylko zainstlować odpowiednie oprogramowanie.
P.S. rozczochrany lbie nie da rady )) chociaż może w przyszłości...
P.S 2 macieq nio do 7650 jest ale szukałem na forum o se (kilka forum przelukalem) i nie znalazlem nic do se t610
Jak cos znajde to napiszę
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=2gFdiD6IuBA | Balinski Hampel / Kuciapa Watt
|
|