Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Luźne rozmowy na luźne tematy
9 gru 2004, o 20:12
|
|
K 2
|
Danish Power! |
|
|
Dołączył: 30 sty 2003, o 11:44 Skąd: Danishlandia Posty: 9673
|
Zakładam temat i dołaczam ankiete. Pytanie brzmi: Jakie jest Twoje ulubione piwo??:D Prosze o glosy i opinie. Temat dedykuje Martiniemu, który wraca do zdrowia i jedyne o czym marzy, to napić sie piwa Postanowiłem nie rozdrabniać, się na poszczególne smaki czy rodzaje, dlatego nie pisałem żadnych jasne, ciemne, malinowe, cytrynowe, mocne czy jakieś inne. Chodzi o zagłosowanie tylko i wyłącznie na konkretną markę. Nie pisałem także, jakiś sików po 1,30 z Tesco :D Aha, jezeli chodzi o mnie to only Żywiec!! Jezeli chodzi o pozostałe piwa, to nimi można czyścić beczki po Żywcu
_________________ "Jeżeli masz wszystko pod kontrolą, to znaczy ze jedziesz zbyt wolno."
|
|
|
|
9 gru 2004, o 20:20
|
|
Ares
|
Reprezentant kraju |
|
|
Cytuj: Reeds
Mialy byc piwa a nie orezada
Ostatnio najlepszym piwem jest Tyskie Kiedys bardzo lubilem Żywca ale od jakiegos czasu to piwo smakuje coraz gorzej niestety. Z pozostalych wymienionych w ankiecie to chyba tylko Harnasia nie trawie i Warki pozostalymi nie pogardze
_________________ "Humans need fantasy to be human" Terry Pratchett
|
|
|
|
9 gru 2004, o 20:29
|
|
cepter
|
Szkółkowicz |
|
|
|
Ares napisał(a): Cytuj: Reeds Mialy byc piwa a nie orezada Ostatnio najlepszym piwem jest Tyskie Kiedys bardzo lubilem Żywca ale od jakiegos czasu to piwo smakuje coraz gorzej niestety. Z pozostalych wymienionych w ankiecie to chyba tylko Harnasia nie trawie i Warki pozostalymi nie pogardze
janajbardziej to lubie ZYWIEC a inne piwa moga byc ale tak jak kolega wyzej nie lubie harnasia jest zbyt nagazowany a tak poza tym to wszystkie inne piwka mozna pic
no oczywscie oprocz tych wszystkich sikow z biedronki i TESCO
ALE TO PRZECIERZ WSZYSTKO NIE WAZNE
ZYWIEC
jest
wazny
|
|
9 gru 2004, o 20:38
|
|
StrongU
|
Uczestnik GP |
|
|
Dołączył: 14 lis 2002, o 19:56 Skąd: Z krzesła, sprzed monitora Posty: 1013
|
Do niedawna było to piwo o nazwie Warka jaka? zainteresowani wiedzą.
Obecnie pijam tylko Tartre, no ewentualnie Okocim (wszystko oczywiście 7,6 ampera )
POzdro
KII od kiedy TY tak za tymi browcami przepadasz
|
|
9 gru 2004, o 21:11
|
|
martini
|
Senior |
|
|
|
WITAAAAAAAAAAAAM
DLA MNIE
KAZDE PIWO DOBRE
A NAJBARDZIEJ LUBIE TATERKE ..........
nie wazne jakie piwo ważne żeby było
pozdrawiammmm
"TYLKO JA I MOJA PRZESTRZEŃ
BIORE Z NIEJ CO NAJLEPSZEEEE "
|
|
9 gru 2004, o 21:15
|
|
Jarosław Gała
|
Uczestnik GP |
|
|
To i ja dorzyce swoje 3 grosze
Calsberg probobly the best beer in the world czy jakoś tak
Ja najbardziej lubie własnie Calsbergi i Hajnekeny puźniej z braku hajsu Harnaś no i czasem Taterka która i tak jest niedobra Bo i oczywiście a najbardziej to lubie kalinke
Cytuj: borsodi
Oczywiście to samo jeżeli jest się na Węgrzech...To piwo można pic hektolitrami i miec kolekcje butelek w łużku
Ostatnio edytowano 9 gru 2004, o 21:17 przez Jarosław Gała, łącznie edytowano 1 raz
|
|
|
|
9 gru 2004, o 21:16
|
|
NoBi
|
Weteran |
|
Dołączył: 2 maja 2003, o 09:59 Skąd: Stadion Stali :) Posty: 3561
|
kezman napisał(a): To i ja się wypowiem Najbardzie lubie Wareczke...czerwoną oczywiście. Na wyjazdach natomiast z przyczyn ekonomicznych preferuje Tatre lub Żubra Pozdro dla ekipy z tylnej "kanapy" P.S Dobry temat
Ja podobnie jak Dyrektor Kezman onlu Wareczka Czerwona ewentualnie borsodi (Pozdro chłopaki z Hajdu )
Wyjazdy: Sezon 2009 - Rybnik, Sezon 2008 - Toruń, Zielona Góra, Tarnów, Krosno, Tarnów, Gdańsk Sezon 2007 - Tarnów,Częstochowa,Wrocław, Wrocław GP (Leszno), Torun,Krosno MDMP,Leszno,Tarnów, Wrocław Sezon 2006 -Tarnów,Rybnik,Krosno,Wrocław Sezon 2005 - Krosno,Tarnów,Rybnik,Ostrów,Lublin Sezon 2004 - Tarnów,Krosno,Lublin,Gniezno,Gorzów,Czestochowa Sezon 2003 - Debrecen, Chorzów
|
|
9 gru 2004, o 21:36
|
|
Jelenka
|
Szkółkowicz |
|
Dołączył: 29 lip 2004, o 09:28 Skąd: z mojego slynnego fotela :P Posty: 30
|
|
9 gru 2004, o 21:51
|
|
haj
|
Uczestnik GP |
|
|
Dołączył: 28 kwi 2003, o 14:33 Skąd: von Reischoff Posty: 1808
|
Jezeli chodzi o mnie to:
Borsodi nr 1!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Warka
Lech
Carlsberg
Zywiec
Warka jest jak dla mnie najlepsza... Kkiedys byl Żywiec ale jakas mi zbrzydl :P:P:P a Tatre tylko pare razy sie napielm i nie mam zamiaru powtarzac tej czynnosci :P:P
pozdro
_________________ FC BAYERN MUNCHEN DEUTSCHE MEISTER 2005!
http://www.bayern.munchen.pl
|
|
|
|
9 gru 2004, o 22:14
|
|
Kamil
|
Legenda |
|
|
Zywiecekk i tak jak ktos pisał ostatnio troche zbrzydł ;/ i teraz warka czerwona... Jednak ostatnio kasy brak ale zawsze zostaje 2 zł, czyli taterke pils
PS. Nie ma to jak faja (haslo anaruka znanego tutaj jako hotszitingia )
Cytuj: To i ja dorzyce swoje 3 grosze
Calsberg probobly the best beer in the world czy jakoś tak
Ja najbardziej lubie własnie Calsbergi i Hajnekeny puźniej z braku hajsu Harnaś no i czasem Taterka która i tak jest niedobra Bo i oczywiście a najbardziej to lubie kalinke Przepraszam a czy pan ma 18 lat ?? Cytuj: Borsodi nr 1!
Hajdusoboslo 2004 Pamietne czasy, wróciłbym teraz tam obok tej beczki tak cieplutko, a tu takie zimno...
|
|
9 gru 2004, o 22:22
|
|
Kamil
|
Legenda |
|
|
KubaBaku napisał(a): Cytuj: Przepraszam a czy pan ma 18 lat ?? A czy pan ma 18 lat Bo z tego co pamiętam to masz tyle lat co ja no chyba że sobie siadłeś Borsodi Siur RLS
nie nie siadłem sobie...nie siej propagandy... zreszta jakbym mógłbym siasc przeciez miałem zawsze lepsza od Ciebie srednia :P:P:P:P:P Tzn. do 6 klasy, bo później nie wiem jak tam u Ciebie