Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Luźne rozmowy na luźne tematy
2 lip 2007, o 20:08
|
|
NoBi
|
Weteran |
|
Dołączył: 2 maja 2003, o 09:59 Skąd: Stadion Stali :) Posty: 3561
|
Jak zwykle wszystko sie skonczy jedynie na checiach..
Wyjazdy: Sezon 2009 - Rybnik, Sezon 2008 - Toruń, Zielona Góra, Tarnów, Krosno, Tarnów, Gdańsk Sezon 2007 - Tarnów,Częstochowa,Wrocław, Wrocław GP (Leszno), Torun,Krosno MDMP,Leszno,Tarnów, Wrocław Sezon 2006 -Tarnów,Rybnik,Krosno,Wrocław Sezon 2005 - Krosno,Tarnów,Rybnik,Ostrów,Lublin Sezon 2004 - Tarnów,Krosno,Lublin,Gniezno,Gorzów,Czestochowa Sezon 2003 - Debrecen, Chorzów
|
|
|
|
29 lip 2007, o 19:14
|
|
Daisy
|
Junior |
|
|
no to jest nas dwóch
kurcze zapomniałem link do strony tej ligi
ale jakoś go znajde.
masz tego sts 2.55 u siebie na kompie?? jak nie to tu masz link http://www.lionteam.yoyo.pl/index.php?go=download do ściągnięcia i musisz pobrać jeszcze ten mIRC
1.Plonek "Pedersen"
2.Daisy "Watt"
3.liver "Nicholls"
4.Maniek123 "Dobrucki"
pisać kto jeszcze!
Ostatnio edytowano 30 lip 2007, o 11:06 przez Daisy, łącznie edytowano 2 razy
|
|
30 lip 2007, o 00:19
|
|
Plonek
|
Reprezentant kraju |
|
|
|
|
30 lip 2007, o 00:23
|
|
iti
|
Uczestnik GP |
|
|
|
|
|
|
|
|
30 lip 2007, o 10:57
|
|
Daisy
|
Junior |
|
|
co do linków oprócz tej wersji 2,55 pl trzeba miec mIRC-a i zwykłą wersje 2,0 sts bo ta 2,55 to są tylko tory i motorki. poszukam jej gdzieś i wrzuce linka (chyba ze sami znajdziecie).
wolałbym grac w kreski (jest w nich jakaś możliwość gry przez sieć), ale niestety ligi w kreski (zuzel2002) nie ma
jakby sie do kresek duzo osób zgłosiło to mozna by zrobic rzeszowską lige.
przydałby sie ktos do tej druzyny sts kto by znał sie dobrze na tym mIRC i umiał zrobic strone internetową.
mam pytanie, czy grał już kiedyś ktoś w kreski przez sieć??
kurde próbowałem zrobić w kreski, coś w stylu "serwera" ale mam kompa zawirusowanego i mnie wywala. mógłby ktoś sie tym zająć. chociaż spróbować??
|
|
|
|
|
|
30 lip 2007, o 12:27
|
|
pharynx team chief
|
Reprezentant kraju |
|
|
|
Mistrzostwa Rzeszowa - zglaszam sie, moge sie podjac 'technikowania' tego turnieju.
Tworzycie jakas druzyne hmm jesli chodzi o druzyne w lidze STS to zycze powowdzenia bedziecie startowac od 2 ligi a jesli chodzi o druzyne Stali Rzeszow w lidze miast to w poprzednim sezonie byla taka druzyna i mysle, ze znowu powstanie bo chetnych nie brakuje (maaq, adorjan, rajdowiec, bomber, liwer, glenda, hawaiki, iti, gumisq, plonek, stormer - to tylko czesc jozkowej braci ktora w niej startowala).
http://www.gryzuzlowe.pl/sts/ na tej stronie mozecie zobaczyc wyniki polskiej ligi sts i ligi miast (cities league na dole). Zayelymy 6 miejsce w grupie co jest naszym ogromnym sukcesem jakoze niejednokrotnie mecze konczyly sie w okrojonym nietrzezwym skladzie \o/. Bucz wywalczyla wicemistrzostwo, wiec pocwiczcie a moze uda sie rozjechac azoty w finale /o\