Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja

Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46  Następna strona

Odpowiedz w temacie

Polityka

Luźne rozmowy na luźne tematy

Opcje      Szukaj
Post 25 mar 2026, o 19:34
 Re: Polityka
Weteran
Weteran

Bentley ogłosił wyniki sprzedaży w europie, kijów na trzecim miejscu 8-)

Chcemy dialogu z Rosją, taką jaka ona jest !!!

http://www.youtube.com/watch?v=5DxhXflwC8I

OSTAFA NIE CZYTAM

Post 25 mar 2026, o 20:50
Medalista GP
Medalista GP

Boo napisał(a):
Liwer napisał(a):
Ja jako pierwszy zapytałem, więc jedziesz ;)

czyli bez zaskoczenia. standardowo zamiast konkretnej odpowiedzi Liwer wydygał i puścił kleksa.

cofnij się pare stron w tym temacie, przeczytaj jakie pytania zadawałem i po prostu odpowiedz na nie rzeczowo. bez waty słownej. przeczytaj, odpowiedz. przeczytaj o co pytali inni bo na razie w kolejce pytających stoisz ostatni a nie pierwszy.

za to nierząd ma nowy pilotażowy plan jak mają zdychać Polacy. placówkom medycznym za świadczenia zdrowotne wykonane ponad limit nfz będzie zwracał jedynie 40% kwoty. placówka będzie miała wybór. odmówić pacjentowi lub zrobic badanie na kreskę i sie zadłużyć. czaicie?
hej brygada! było to w 100 konkretach? bo już nie pamiętam. to jest to co hołownia mówił że lekarz będzie do nas dzwonił i pytał o nasz stan zdrowia? uśmiechamy się.
czy przypadkiem wyrok na pedofila z platformy nie został uchylony? w sprawie pojawiał się wątek neosędziego w składzie pierwszej instancji a wymiar żura takich wyroków nie uznaje.

Obiecuję, że odpiszę ci na zadane pytania, ale najpierw chcę usłyszeć jakie nagrania mają Ukraińcy ;)

Post 25 mar 2026, o 21:56
Reprezentant kraju
Reprezentant kraju

Liwer napisał(a):

Obiecuję, że odpiszę ci na zadane pytania, ale najpierw chcę usłyszeć jakie nagrania mają Ukraińcy ;)

Oczywiście, że nie mają. Twoi rosyjskojęzyczni bracia kochają Polskę bezwarunkowo i na każdym polu współpracują z Polską.

FIS napisał(a):
Bentley ogłosił wyniki sprzedaży w europie, kijów na trzecim miejscu 8-)

Propaganda skierowana do liwerow i karolcii zaraz wytłumaczy że przecież w czasie II wojny światowej Polacy też się bawili i kupowali drogie auta.

Tusk rozmawia i naciska - karolcia Cz lip 04, 14:32:49

Post 25 mar 2026, o 23:09
Legenda
Legenda

Hej Liwier może w końcu byś się odniósł do pedofili w waszych szeregach?

O co tutaj chodzi każdy z was to jakiś zwyrol?

Was się dzieli na tych, którzy jeszcze nie zostali złapani i tych których zostali i stąd te wielkie wiktorie co wybory w Zakładach Karnych?

Post 25 mar 2026, o 23:58
Reprezentant kraju
Reprezentant kraju

Kamil napisał(a):

E. Reset z Rosją byl na życzenie Niemiec, dla których było to ważne by pokazywać iż nawet taki kraj jak Polska tj. były kraj de facto pod okupacją Rosyjską dzisiaj uważa Rosję za normalne cywilizowane państwo z którym utrzymuje dobre sąsiedzkie reakcje.

Raczej na życzenie Obamy.

Cytuj:
Tak więc nie ma nic zdrożonego w bliskich relacjach Niemiecko-Rosyjskich w szczególności w dealu na gaz i rurociągach Nord Stream wokół czego protestowała opozycja w Polsce, kraje bałtyckie czy Ukraina.
Tą Ukrainę moim zdaniem przeceniasz. Pisiory jej pomogły w myśl polityki Giedroycia o konieczności buforów przed Rosją i moim zdaniem słusznie

Przeklęta polityka giedroyciowska. To chyba Miller przyznał, że dawno, dawno temu gdy Rosja złożyła propozycję Polski aby zbudować kolejną nitkę rurociągu przez terytorium Polski to oczywiście trup Giedroycia przemówił i nakazał polskim politykom zapytać "jeżeli omija Ukrainę, to my się nie zgadzamy". I tak właśnie powstał Nord Stream. Czyli Polska mogła sporo zarabiać, mieć dobre ceny gazu z Rosji i nie byłaby szatntażowana rurą na dnia Bałtyku i jeszcze mogliśmy mocno od siebie uzależnić Ukrainę. Oczywiście wybrano moralne zwycięstwo. I dziś mamy jedną z najgorszych sytuacji w Europie jeśli chodzi o sprowadzanie surowców energetycznych.

Cytuj:
Jak pisałeś Tusk to człowiek Niemiec i zrobi wszystko co mu każą i to mu kazali. W 2022 roku gdyby rządził w Polsce to Ukraina by padła zgodnie z życzeniem Niemiec i Ruskich w 3 dni. Bo żadnej pomocy ze strony Polski by nie było tak jak nie było na początku ze strony Niemiec. A Urry przetrwały nawałnice tylko dzięki sprzętowi z Polski no i utworzeniu huba w Jasionce. Wystarczy wspomnieć jego reakcje w 2014 roku gdy po ataku na krym gadał iż będzie pilnował aby Polska nie była w awangardzie antyrosyjskiej i nie będzie żadnej antyrosyjskie polityki prowadził.

Z tymi trzema dniami to największy mit tej wojenki. Ani ze strony ukraińskiej ani rosyjskiej nikt oficjalnie nie mówił o 3 dniach. Jakiś amerykański wojskowy coś tam sobie pofantazjował i poszło w obieg. Z tą nawałnicą to nie przesadzałbym. Siły rosyjskie użyte do w lutym 2022 roku były bardzo słabe. Zaledwie 150 tysięcy. Nie ma mowy o żadnym zajmowaniu terytorium i późniejszej okupacji.

.
Cytuj:
Przesadzili z socjalem bo naiwnie wierzyli, że teraz to już Ukraińcy zrozumieją iż jedynie wspólnie z nami mogą Ruskich zatrzymać i będą nam przyjaźni. Okazało się to fikcją z uwagi na sowiecka mentalność Ukrów, co jednak nie znaczy iż zrobili to ze względu na jakąś siłę wpływu Ukrów.

A obecna pomoc dla Ukrów jest spowodowana tym, że przetrwali i świat de facto został zmuszono przez nacisk społeczeństw im pomagać, no przede wszystkim Niemcy aby zachować pozory mocarstwa moralnego no i dlatego, że chcą po jakiejś formie zakończenia wojny ją kolonizować jak Polskę. No to Tusk na zyczenie Niemiec im pomaga.

Dziwi mnie iż piszesz o Polsce iż jest słaba, a z Ukrów robisz jakieś nie wiadomo jakie mocarstwo.

A naszą siłę moim zdaniem zaniżasz. I pokazał to choćby 2022 rok gdy był rząd prowadzący Polską polityke, przy pomocy Brytoli i Jankesów udało się pomóc Ukrom, zatrzymać Ruskich co wydawało się nierealne i cały świat był pewien iż ukry padną w 3 dni. I zmusić kraje zachodniej europy w szczególności Niemcy oraz Francje do pomocy jej i przynajmniej werbalnie prowadzenia polityki antyrosyjskiej.

To, ze jesteśmy za ciency na Jankesów czy Żydów to nie znaczy, ze na jakiś Ukrów. Bez przesady.

No niestety ale wyszły najgorsze kompleksy ze strony polityków PiS, który to pisowski dureń gadał że polityka transakcyjna ze strony Polski to tak naprawdę wspieranie rosyjskiej narracji. Ja nie robię z Ukrainy mocarstwo, bo nie są, i nawet nie mają -jak to się próuje wmawiać - świetnej armii. Cała ta wojenka i bitwy o stodołę, wystawia na pośmiewisko zarówno armię FR jak i Ukrainy. Z nowoczesną wojną nie ma to nic wspólnego. Ukraina tylko i wyłącznie stawiała opór dzięki danymn wywiadowczym jakie dostali od Amerykanów i natowskim oficerom- na miejscu.

Emocjonalna, ckliwa, w owsiakowym pędzie i prowadzona na kolanach polityka PiS-u i dalej PO względem Ukrainy to okropna kompronitacja Polski na arenie międzynarodowej.

Post 26 mar 2026, o 01:02
Legenda
Legenda

Cytuj:
Raczej na życzenie Obamy.

Jedno nie wyklucza drugiego. A właściwie współgra. Gdyż co pokazał Biden po powrocie demokratów do władzy po Trumpie zdjęciu sankcji na nord stream i odwilży w relacjach z Niemcami po starciach z Trumpem taka była wizja demokratów na Europę iż tutaj mają rządzić Niemcy, a więc i w Polsce ich przydupasy i zapewniać tu spokój by Jankesi mogli się skupić na pacyfiku i rywalizacji z Chinami. Polityka ta poniosła katastrofę w Lutym 2022 roku gdy się okazało, że nie zapewniło to spokoju, a otworzyło dla Jankesów front w Europie, którego nie chcieli. Okazało się, że Trump wspierając międzymorze, uprzedmiotowiając je, jadąc Niemców za współprace z Ruskimi tuczenie ich kasą za gaz i ropę miał rację bo Niemaszki co było dla każdego zdrowo rozsądkowego znającego historię i czym są Moskale oczywiste no ale nie dla murzynów Obamy czy Harris żadnego pokoju na dealach z Ruskimi nie dowieźli.

Cytuj:
Przeklęta polityka giedroyciowska. To chyba Miller przyznał, że dawno, dawno temu gdy Rosja złożyła propozycję Polski aby zbudować kolejną nitkę rurociągu przez terytorium Polski to oczywiście trup Giedroycia przemówił i nakazał polskim politykom zapytać "jeżeli omija Ukrainę, to my się nie zgadzamy". I tak właśnie powstał Nord Stream. Czyli Polska mogła sporo zarabiać, mieć dobre ceny gazu z Rosji i nie byłaby szatntażowana rurą na dnia Bałtyku i jeszcze mogliśmy mocno od siebie uzależnić Ukrainę. Oczywiście wybrano moralne zwycięstwo. I dziś mamy jedną z najgorszych sytuacji w Europie jeśli chodzi o sprowadzanie surowców energetycznych.

Tylko mi nie mów kamyku iż jesteś tak naiwny, że ten stary komuch od pożyczki moskiewskiej jest dla Ciebie teraz jak widzę dla cześci konfederatów idolem.

Nie łudź się too, że celnie punktuje ukrów i mówi o nich prawdę to nie z powodu dbania o Polski interes, a jak przez całe życie Rosyjski mając na celu pogłębienie niechęci do Ukrów.

Także na jego wersję bym brał lekko mówiąc poprawkę.

Bo właściwie czemu miałaby być ona prawdziwa? Przez Polskę idzie gazociąg jamalski omijając Ukrainę bo idący przez Białoruś. Zdaje się, że były plany drugiej nitki wskazanego Jamalu. I co to by zmieniło w kontekście Ukraińców?

A po drugie Sikorski mówił, że Putin proponował Tuskowi rozbiór Ukrainy. Też byłbyś za? Zyskalibyśmy sporo terenu, odzyskali stare ziemię?

Naprawdę historia nic Cię nie nauczyła w kontekście Moskali? To, że owszem poprowadzono zbyt naiwną polityke względem ukrów to nic nie zmienia w kontekście oceny kacapów. Moskale to egzystencjalne zagrożenie dla Polski. Niech nawet irytująca Cię polityka nadmiernej pomocy ukrom Ci tego nie przesłania.

Cytuj:
Z tymi trzema dniami to największy mit tej wojenki. Ani ze strony ukraińskiej ani rosyjskiej nikt oficjalnie nie mówił o 3 dniach. Jakiś amerykański wojskowy coś tam sobie pofantazjował i poszło w obieg. Z tą nawałnicą to nie przesadzałbym. Siły rosyjskie użyte do w lutym 2022 roku były bardzo słabe. Zaledwie 150 tysięcy. Nie ma mowy o żadnym zajmowaniu terytorium i późniejszej okupacji.

Otóż nie.

Były już nawet przygotowane artykułu w największych rosyjskich mediach o wielkiej wiktorii i zainstalowaniu na Ukrainie nowego rządu. Nikt nie planował zajmowania całego tertorium ukrainy. Atak na Kijów miał jeden prosty cel. Zamrodowanie Zeleńskiego i jego ekipy i powrót Janukowycza. To miała być krótka 3 dniowa specjalna opercja wojskowa. Po której nowe władze by odpuścili jakikolwiek opór wobec Ruskich. I powróciły do prowadzenia polityki pro rosyjskiej jak przed 2014 rokiem. Nie trzeba zajmować całego kraju wystarczy zmienić władzę, która steruje całym państwem.

Cytuj:
No niestety ale wyszły najgorsze kompleksy ze strony polityków PiS, który to pisowski dureń gadał że polityka transakcyjna ze strony Polski to tak naprawdę wspieranie rosyjskiej narracji. Ja nie robię z Ukrainy mocarstwo, bo nie są, i nawet nie mają -jak to się próuje wmawiać - świetnej armii. Cała ta wojenka i bitwy o stodołę, wystawia na pośmiewisko zarówno armię FR jak i Ukrainy. Z nowoczesną wojną nie ma to nic wspólnego. Ukraina tylko i wyłącznie stawiała opór dzięki danymn wywiadowczym jakie dostali od Amerykanów i natowskim oficerom- na miejscu.

Emocjonalna, ckliwa, w owsiakowym pędzie i prowadzona na kolanach polityka PiS-u i dalej PO względem Ukrainy to okropna kompronitacja Polski na arenie międzynarodowej.

Nie no jednak patrz z perspektywy lutego 2022 roku a nie z dziś. W lutym 2022 roku jednak siła Ruskich była oceniana wysoko. Wojowali choćby w Syrii. Zresztą po 2014 roku gdy na krymie zrobili to co pisałem wyżej zainstalowali w jeden dzień swoje władzę wydawało się, że w każdej chwili mogą to zrobić samo w Kijowie. I jednak nie pyklo.

Tak więc to przede wszystkim kompromitacja ruskich.

A i wróćmy do twojego pierwotnego wpisu. W którym postawiłeś w jednym szeregu oddziaływanie na Polskę i polskich polityków Jankesów, Żydów czy Niemców z Ukrami. A to absurd. Emocjonalna ckliwa polityka Polskich polityków jak pisałem wcześniej nie wynika z jakiejkolwiek siły Ukrainy tylko z innych czynników. To słabiutkie upadłe państewko.

Post 26 mar 2026, o 13:49
Senior
Senior

Liwer napisał(a):

jak bywałeś przykładowo w olimpie to między innymi twoje.

na razie znamy 12 ze 100 konkretów platformy

Obrazek

Post 26 mar 2026, o 14:08
Legenda
Legenda

Cytuj:

Istnieje na to spore prawdopodobieństwo biorąc pod uwagę znacznie wyższy od przeciętnego człowieka odsetek dewiantów wśród działaczy i wyborców platformy obywatelskiej.

Kanał zero opublikował reportaż na temat wydarzeń z Kłodzka.

https://www.youtube.com/watch?v=oCk6pfYeLGc

Córka działaczki platformy obywatelskiej min. za zgodą matki musiała wybierać albo ją wykorzystuje jej mąż albo jej pies.

https://x.com/OficjalneZero/status/2037 ... 09458?s=20

Polecam całość.

Naprawdę dziwi mnie iż znany krytyk pedofili Liwier wciąż nie zabrał w tym temacie głosu.

Hej Liwier no pochwal się jak Ty z tej "elyty" narodu zabawiasz się w domu ze swoimi dziećmi i zwierzątkami?

Post 26 mar 2026, o 14:19
Reprezentant kraju
Reprezentant kraju

Kamil, przesadzasz już trochę. Ostatnie zdanie powinieneś skasować.

Post 26 mar 2026, o 14:26
Legenda
Legenda

Absolutnie. No Liwier nas tutaj "ciemnogród" w jego mniemaniu wielokrotnie próbował "cywilizować" chciałbym się dowiedzieć jak on żyje.

Poza tym jak mu to było wygodnie na podstawie pasków w cnn czy tvn tudzież innego artykułu w der onet oskarżał o pedofilie Prezydenta USA bez żadnego wyroku Sądowego. A w wypadkach opisanych powyżej jak sa wyroki Sądowe, twarde dowody milczy.

Nie uważasz, że mamy do czynienia z człowiekiem bez żadnych hamulców zdegenerowanym moralnie, który posunął się nawet do tego by pedofilie używać instrumentalnie do uderzenia w nielubianych przez siebie polityków?

Post 26 mar 2026, o 17:39
Medalista GP
Medalista GP

Kamil napisał(a):
Hej Liwier może w końcu byś się odniósł do pedofili w waszych szeregach?

O co tutaj chodzi każdy z was to jakiś zwyrol?

Was się dzieli na tych, którzy jeszcze nie zostali złapani i tych których zostali i stąd te wielkie wiktorie co wybory w Zakładach Karnych?

Biedny Kamilku, to pytanie musisz zadać komuś innemu. Już ci to tłumaczyłem wiele razy, biedactwo ty moje.

Cytuj:

Nie no mordo, ja wiem, że ten wątek reprezentuje tragiczny poziom, ale to jest żadna odpowiedź. Czekam na coś więcej, bo tutaj miała być burza i grzmoty a spadło ledwie kilka kropel.

Post 26 mar 2026, o 18:23
Reprezentant kraju
Reprezentant kraju

Teraz przy każdej okazji będzie przypominane że twarzą antypis jest ta baba potwór z Kłodzka. Przypomnę że gdy sprawa wyszła na jaw, baba miała kuratora to władze PO dalej darzyły ją zaufaniem.

Najgorsze jest milczenie mediów Tuska

Post 27 mar 2026, o 00:25
Senior
Senior

Liwer napisał(a):
Nie no mordo, ja wiem, że ten wątek reprezentuje tragiczny poziom, ale to jest żadna odpowiedź. Czekam na coś więcej, bo tutaj miała być burza i grzmoty a spadło ledwie kilka kropel.

jaka znowu burza? jakie grzmoty? ja nie miałem zamiaru wogóle się rozwodzić nad tamtą sprawą, to ty kolejny dzień siedzisz i onanizujesz sie do czerwoności nad jednym zdaniem. grzmoty miały być jak miałeś rozpracować program niemieckiego sejfu na czynniki pierwsze o ktorego rozpytywałem dużo dużo i jeszcze wcześniej ale zamiast grzmotów rozniósł sie jedynie jakiś pierd.
ten temat nie wyglądał najgorzej dopóki znów sie w nim nie pojawiłeś. uświniłeś tamten i ten też postanowiłeś zasmrodzić. metoda żywcem wyjęta z milicyjnych technik operacyjnych poprzedniej epoki :mrgreen:

Post 27 mar 2026, o 01:30
Legenda
Legenda

Uwaga.

Dla ludzi o mocnych nerwach.

Tak traktowała swoją córkę wysoko postawiona działaczka PO Kamila Logaj kumpela ministra Tomasza Siemoniaka i Wicemarszełej Sejmu Moiniki Wielichowskiej tj. dwójki bliskich współpracowników Donalda Tusk. Jeden był kierowca i dzięki temu że został szoferem Donalda Tuska stał się ministrem, a druga podczas kampanii 2023 r. jeździła z Tuskiem na te wszystkie spotkania w terenie.

Obrazek

Cytuj:
Biedny Kamilku, to pytanie musisz zadać komuś innemu. Już ci to tłumaczyłem wiele razy, biedactwo ty moje.

Będziesz teraz udawał, że nie twoi obecnie rządzą? Ba że razem z tymi zwyrolami maszerowałeś na marszu w Warszawie?

Nie dziwię się. Ale to nie przejdzie.

Coś kuwa obrzydliwego.

Trzeba się zastanowić nad powrotem kary śmierci. Generalnie obserwując od lat jak wygląda wymiar sprawiedliwości w Polsce byłem jej przeciwinikiem bo te skorumpowane barany są w stanie z niewinnego zrobić winnego i na odwrót.

Ale jeśli tutaj mamy nagrania pewność co do sprawcy. To trzeba to ścierwo odpalić. Najlepiej bez kosztowo tj. wsadzić do izolatki nie karmić, nie poić. Poczekać tydzień-dwa i potem posprzątać to zdechnięte gówno.

Post 27 mar 2026, o 20:27
Weteran
Weteran

Obrazek

okazuje sie ze w lupieniu polakow przez orlen pis to tez byla banda nieudacznikow :hahaha:

Chcemy dialogu z Rosją, taką jaka ona jest !!!

http://www.youtube.com/watch?v=5DxhXflwC8I

OSTAFA NIE CZYTAM

Post 28 mar 2026, o 16:35
Medalista GP
Medalista GP

Biedny Kamilku, ja nie odpowiadam za to, że coś sobie wyobraziłeś i niestety nie będę się do twojej chorej wyobraźni dostosowywał. Poza tym, miej choć odrobinę taktu. Normalny człowiek po przeczytaniu tego co wstawiłeś ma odruch wymiotny i stara się jak najszybciej zapomnieć o tym co przeczytał.

boo, szkoda, miałeś szansę abym ci odpowiedział i pewnie nawet tą odpowiedzią byłbyś zaskoczony. A tak, coś tam wyplułeś, glut leży na podłodze i nawet nie masz zamiaru pościerać.

Poza tym wszystkim zgromadzonym gratuluję porównywania randomowej, psychopatki, ale randomowej z Kłodzka do typa, który kształtował światową politykę.

Post 28 mar 2026, o 17:44
Reprezentant kraju
Reprezentant kraju

Liwer, po co wywlokłeś plotki o powiązaniu Trumpa z pedofilią? Bo pasowało do narracji? Nie ubieraj się teraz w szaty ostatniego moralizatora

Post 28 mar 2026, o 20:13
Senior
Senior

Liwer napisał(a):
boo, szkoda, miałeś szansę abym ci odpowiedział i pewnie nawet tą odpowiedzią byłbyś zaskoczony. A tak, coś tam wyplułeś, glut leży na podłodze i nawet nie masz zamiaru pościerać.

tysiąckrotne :wysmiewacz: :wysmiewacz: :wysmiewacz: myślisz że będę rozpaczał bo bawisz sie w przedszkole jak postawisz sprawe że bezpowrotnie straciłem swoją jedyną szansę żebyś pierwszy raz rzeczowo odniósł sie do jakiegoś tematu pod warunkiem że spełnię twoje żądania :wysmiewacz: wiadome że jak nie masz nic sensownego do powiedzenia to i tak na nic nie odpowiesz. dlatego jak dla mnie nawet nie musisz na nic odpowiadać. oszczędzisz śladu węglowego na tradycyjny beztreściwy bełkot.

tusk nic nie wie o pedofilach w swojej partii. gdzie jest jakieś kłodzko. gdzie tam jakiś złotów. gdzie to jest. co to jest. w sprawie tego ze złotowa i tak w składzie orzekającym był neosędzia. on niewinny. Liwery powiedzą że to afera prawicowa. jakiś przygłup z platformy złapany na korytarzu sejmowym przez drążącego dziennikarza powiedział że jak zapadł wyrok to to coś nie było już członkiem partii. w śledztwie ustalono że to zwyrodnialstwo trwało conajmniej od 2011 czyli w czasie kiedy inny światowy polityk kształtował światową politykę z putinem a dzisiejsza sytuacja polityczna jest następstwem tego kształtowania. a to parszywe babsko w czasie dokonywania czynów było aktywnym członkiem partii. media gównego ścieku też udają że nic o tym nie słyszeli. jak się dowiedzą powiedzą najwyżej że to rosyjska prowokacja. wiadome tylko że ***** *** oznaczało tak naprawde ***** psy. prokuratura zaraz będzie ścigać tych co ujawnili afere. i tych co nawołują do wysłania w piach zwydodnialców. główny temat w mediach że batyr naskoczył na typa co podrzucał puszki po piwie na śmietniku na światowych dniach młodzieży żeby zrobić w tvn afere że uczestnicy sie alkoholizują :mrgreen:
jeszcze jest ta afera pedofilska która została odpuszczona przez prokurature żura. kiedyś wrzucałem https://goniec.pl/prokuratura-kapituluj ... -js-220226

tutaj taka mała aferka w porównaniu do pedofilii obywatelskiej. helmut nie prześpi dobrze nocy jak czegoś nie spróbuje oddać w obce ręce
https://zero.pl/news/projekt-ustawy-o-r ... ila-do-cba
https://zero.pl/news/maciej-konieczny-z ... ale-apteki

Post 29 mar 2026, o 00:08
Legenda
Legenda

Cytuj:
Biedny Kamilku, ja nie odpowiadam za to, że coś sobie wyobraziłeś i niestety nie będę się do twojej chorej wyobraźni dostosowywał. Poza tym, miej choć odrobinę taktu. Normalny człowiek po przeczytaniu tego co wstawiłeś ma odruch wymiotny i stara się jak najszybciej zapomnieć o tym co przeczytał.

Napisałem iż uwaga dla ludzi o mocnych nerwach. Czytanie po Polsku tez jest dla Ciebie zbyt trudne?

Wyobraziłem? Spacerowałeś w marszu z zwyrolami co ojczym kazał wybierać kilkuletniej dziewczynce ze on ją posunie albo pies, a matka ją do tego przygotowała. A marsz był w obronie psychopatki co sobie wymyśliła iż została aresztowana bo chciała zrobić aborcje. Ludzie ciebie zrobić metodą na wnuczka, op :cenzura: ci garnki, którą leczą raka czy zapalenie prostaty tudzież pościel który leczy hemoroidy to jak wstać rano z łózka.

Cytuj:
Poza tym wszystkim zgromadzonym gratuluję porównywania randomowej, psychopatki, ale randomowej z Kłodzka do typa, który kształtował światową politykę.

Porównywanie twardych dowodów w postaci nagrań wyroków sądowych do plotek czy propagandy przeciwników politycznych no to rzeczywiście nie chciałbyś kupić patelni co jak na niej usmażysz jajko zniknie Ci zapalnie prostaty o którym ostatnio żaliłeś się swojemu lekarzowi rodzinnemu?

Post 31 mar 2026, o 14:36
Medalista GP
Medalista GP

Cytuj:
Wyobraziłem? Spacerowałeś w marszu z zwyrolami co ojczym kazał wybierać kilkuletniej dziewczynce ze on ją posunie albo pies, a matka ją do tego przygotowała. A marsz był w obronie psychopatki co sobie wymyśliła iż została aresztowana bo chciała zrobić aborcje.

Ty albo przestałeś brać leki albo je przedawkowałeś. Bo to powyżej to już nie jest zwykła głupota.

Odpowiedz w temacie  [ Posty: 911 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46  Następna strona