Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Wszystko o Stali Rzeszów
|
|
|
|
16 paź 2024, o 20:49
|
|
River
|
Solidny ligowiec |
|
|
https://przegladsportowy.onet.pl/zuzel/ ... lo/xzplve2Spotkały się dwie żmije ''dziennikarz'' i Caryca ''Tymczasem w oświadczeniu jest wyraźnie napisane, że "wcześniejsza deklarowana pomoc nie dojdzie do skutku". — W zasadzie aż mnie trochę zatkało. Rzadko to się zdarza. Wygląda na to, że klub z Rzeszowa reaktywuje wszystkie ośrodki, które do tej pory nie były czynne. Czy mamy jeszcze jakieś ośrodki żużlowe w kraju, które nie startują? Aż dziw bierze, że nie dotarli do stolicy - wypowiedź wielkiej łaskawej Marty Półtorak
|
|
|
|
16 paź 2024, o 21:55
|
|
Guti
|
Szkółkowicz |
|
|
Wpierw to po sytuacji wyniklej z jej rzadow trzeba bylo w ogole najpierw reaktywowac Rzeszow Dzisiaj byla tez jej wypowiedz na syfach. Dzialacze z Krakowa pewnie zrobili sobie nadzieje a tu typowo Martowe gadanie z ktorego wynika ze za wiele z tego nie bedzie: Na ile będę mogła, postaram się klubowi pomóc Szanse na wsparcie finansowe zawsze istnieją Nie chcę jednakże składać szczególnych obietnic Jednak najlepszy jest ten z onetu, wyglada niczym autorefleksja: — To by wówczas wyglądało na to, że to jest "piaskownica" na zasadzie "obraziłem się i zabieram swoje zabawki". Jerzu, jak dobrze ze nie ma jej juz w rzeszowskim zuzlu i nasz prezes nie chce by klub mial z nia cokolwiek wspolnego i to nawet posrednio poprzez inne zuzlowe osrodki. Zapomniec i isc do przodu, to proponuje wszystkim, bedziemy zdrowsi.
|
|
|
|
|
|
30 paź 2024, o 23:14
|
|
Dociekliwy
|
Reprezentant kraju |
|
|
Odnosnie imp w Krosnie: https://po-bandzie.com.pl/zuzel-toromis ... lpracowac/ ,,Nie chcieli ze mną współpracować, a potem samodzielnie i na własną rękę wykonywali pracę na torze w Krośnie. Ja zostawiłem to wszystko i oni od piątku sami robili co tylko chcieli. Ja za to nie odpowiadam, ja się pod tym nie podpisuję. Bardzo proszę wszystkich, żeby mnie w to nie mieszali i nie równali z błotem – powiedział na łamach Tygodnika Żużlowego Grzegorz Węglarz.
|
|
8 lis 2024, o 11:59
|
|
RychuZKS
|
Uczestnik GP |
|
|
|
Lukix77 napisał(a): Szybkie pytanie, Tai był wczoraj obecny? Nie było Taia i Jacoba
|
|